Godmorgon!
Idag vakna jag vid halv ett att min hund la intryckt mot min rygg, jag tog min mobil och kolla lite på den. Mamma var inte hemma när jag vakna hon hade redan gått vid kvart över sju. Jag gick upp släppte ut min hund och gjorde frukost till mig själv, sen tog jag datorn och kolla lite bloggar & youtube. Idag har jag inga större planer, det ända jag ska göra idag är att gå på en lång promenad men min hund. Idag är det en sån perfekt dag, det är grått men det regnar inte. Det är en perfekt film-dag, bara ta datorn och kolla massa serier och käka massa gott. Favvodagar! Jag tror jag skriver ett inlägg till lite senare!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Idag skulle jag gå upp vid 6 för att fixa mitt hår men det gick ju inte så bra för jag snoozea till 07.35. Jag börja känna mig lite stressad så jag gick upp och sminka mig, eftersom det tar 20 min för mig att fixa hela min sminkning så var jag klar vid 08.00 kanske och stcka hemifrån vid 08.15.

Själva skoldagen gick bra men jag var riktigt trött, iallafall dagen gick förbi och Emma följde med mig hem, vi började att käka en liten lunch eller vad man ska kalla det. Vi titta på filmen "into the storm" och eftersom min största rädsla är tornados så kommer jag antagligen tänka på de hela tiden. Iallafall Emma skulle gå hem vid halv 6 så jag tog med min hund på en promenad, vi hade hört om en olycka med en moppe så vi gick förbi för att se om det var någon vi kände. Sen nu väntar jag på att få äta kvälls mat, jag kanske hinner skriva ett inlägg innan jag går & lägger mig. Jag ska dra ut sen och träffa Agnes plus några till.

vi hörs :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej

Detta är mitt första inlägg på länge, jag har haft bloggar innan men det var inget speciellt. Denna gången hade jag tänkt ta det lite mer på allvar, alltså blogg så ofta jag kan. Jag kan börja att berätta lite om mig själv. Jag är 15 år fyller år på sommaren, mina intressen är att lyssna på musik, följa serier, umgås med vänner och umgås med min familj. Min släkt på pappas sida bor i Schweiz och på mammas sida i Stockholm.

bye vi hörs babes 

Likes

Comments