Jag gillar snygga kläder allt som har med klänning linne byxor kjolar , men man passar intee i allt .

skona kommer från butiken C.u.m snygga kläder som hon syr skälv Domenika skansen hon sitter inne i mitt i stan i sin butik hom massa coola kläder

17467536_1524712120880429_857420798_n

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad kan man villa drömma om typ ?? Hus bil husdjur jag tycker det skäns som alla ens vänner köper hus , för massa pengar jag sitter här i en tråkig lägenhet i Rågsved någn stans :( . ( Vist kalla mig avundsjuk ) men det är lite så jag skänner det , tycker mitt liv suger rent ut sakt jag får inte jobba på grund av min lungsjukdom eller jo 25 timar i veckan är max lagom kul det är = 1 dag i veckan . Nu har man gjort dagen jobb hemma moppa golvet så snart blir det kaffe , men först sätta på kaffet här hemma så man vaknar till vädra ut lägenheten sen får man se vad dagen bjuder på ??Men till middag blir det köttfärssås med färsk pasta till middag det går hem hos barna och sambon med , ringa någon vän med nu mina fina läsare får ni ha en bra torsdag .

Likes

Comments

Så nu starta skolan idag för dottern som börja 3:an så kul för henne träffa vännerna igen , nu är vardagen till baka lämna hämta barna städa tvätt med mera som ni vet ha ha ha . skulle vara kul se hir långt min blogger gå ?? Eller vad säger ni läsare vill ni hjälpa mig lyffta upp , bloggen lite så det fler läsare ?? Jag skulle bli jätte glad om det gick det ni kommer . Att få läsa om på min blogg är hur man lever med CystiskFibros och Diabets men sen kommer jag berätta om min vardag med en dotten som har , Adhd och har Atypiskautism och språkstöring det är typ 110 här hemma dag ut och in många viljor hur gör man då ?? jo man fixkar bild stöd åt dottern som visar vad hon ska göra på morgon och på kvällen hemma , i skolan har hon bild stöd med på sin plats som är jätte bra för henne och övriga i hennes klass . Det är toppen hon hänger med bättre då så måste ha blid stöd lite här och där , till henne hemma tror jag ska ringa bolk tid med dom på Rosenlund hjälpcenter .

kram från / en mamma som lever med sina sjukdomar

och till mina två vänner hoppas ni sitter uppe på varsit moln kollar ner på oss ni är saknade här nere bland oss Johanna / Kia vi ses i ett anat liv efter döden .

Bildresultat för änglar bilder gratis

Likes

Comments

Nu är alla hemma så börjar skolan imorgon ,i stockholms om rådet då dom på landet typ som norrtälje rådmansö börjar den 21-23 Augusti . Sen är lill tjejen ute leker på gården med kompisar jag sitter i köket har koll så passar jag på virka på den blviande bebis filten som ska bli till en nära vän , som ska ha bebis om ca 10 veckor så mysigt gosa bebis var gos me syster dotter för ett tag sen så mysigt . Jag mår bra i diabetesen och cf med men har fått någon ret hosta på köpet ska prova inhalera här när barna sover in för skola och dagis i morgon hoppas kunna sova lite till i morgon efter lämnat på skolan :)


ha en bra kväll alla läsare /mvh Lena

Likes

Comments

Godkväll på er alla nu har man haft semester , vi har var i portugal i 14 dagar träffat barnens farfar .Solat badat ätit massa god mat träffat massa vänner där nere , snart börjar skolan den 16 aug och dagis den 13 aug på måndag så lill tösen kommer då . Hennes stora syster kommer hem på tisdag efter middag från farmor då blir det tvätta fixa skolväskan sen sova för henne och syrran , sambon har haft fyra veckor det gick fort tycker vi så sambon börja i måndags att jobba . Och han har sökt nytt jobb hoppas han får det ?? och idag har vi var hälsa på min syster hennes familj kolla in deras nya hus , så fint och mysigt dom har fått det nu . Nu är tösen ute lekr med kompisar på gården jag sitter i kökt dricker kaffe , lyssnar på när dom busar på gården ha en toppen kväll alla läsare lite bilder från oss .

Likes

Comments

Godkväll påer här sover alla nästan jag sitter och inhalerar och petar upp sockret , båda barna sover dom är ledig helt från dagis och fritids för det är tand läkaren kl 10 för båda typ fem min efter varan . så blir det lunch för båda ute i morgon sen hem om det fint väder så kan vi stana i parken leka äta glass , sambon jobbar två veckor till sen semester i 4 veckor kan han behöva det efter massa stress på jobbet . Men han är bäst på alla vis han jobbar hårt för oss i familjen så vi kan bo här ha mat på bordet , jag kan tyck jag bara glider på en räk macka men så är det inte jag har ju min sjukdom att ta hän sysn till men iblan drömmer jag om kunna gå till jobbet och komma hem berätta om min dag vad hänt men så är inte fallet nu :( det gör mig lite lessen inom bords tycker jag men hoppas en dag få skänna den där skänslan att man kan få tala om sin dag hur jobbet vart eller liknade vårna midsommar var bra lugnt och skönt nere i småland mygg fritt och bromsarna var borta kosorna beta i hangen brevid vårat hus mysigt med landet vill en dag bo på landet med lite hös och anker ha ha ha ha

puss kram

Likes

Comments

Godmorgon idag är det sån här dag då jag skänner mig lätt retad , kan vara för jag vakna redan kl 03:30 idag vet ej var för ?? Men snart är man själv hemma sambon åkte kl 06:00 till jobbet så väckte , jag stora tjejen som skulle upp tvätta sig för hon ska till fritids . Och lill fröken är på dagis med sin kompisar . så kan jag ta mig en skön dursch hemma själv utan höra ( mamma får jag ta ditan och datan ) inget ila menat mot att vara mamma jag älskar det vet inte vad jag hade vart i dag eller vem jagskulle vara idag?? Om inte hade min sambo och barna , idag blir det sol och 22 grader så skönt med sommar älskar detta . Och i morgon är det presic en månad kvar tills vi sitter på flyget till Portugal flyget går kl 15 , från arlanda så bli skönt släpa vardagen lite men inte helt håller måste ta alla mediciner och göra alll träning inhalering . Men inte glöma bort sola och bada häller äta massa glass och dricka öl och lite vin till maten så har en duva boat på taket hos grannen hon ligger där kurrar eller vad man säger .

Likes

Comments

tjena på er alla nu ligger knoddarnar för natten vart svart sen i går kväll , då vi hade sov gäster här vårran gud son och hanns pappa . sen har vi vart ute hela dangen ungarn lekt vi drukigt kaffe haft det bra , till middag vart det fisk med färskpotatis och ägg sås ocg grön saker . Nu sitter jag och gör inhalering ska ta min piller snart som är Biselvon e-vitamin ursolfalk (en för levern ) D-vita min och A-vitamin och aseltynsystin, i brus fort som man löser upp med vatten och inhalerin består av addex ( Natriumklorid 4mmol/ml ) . som samn späde med sterilt vatten brau 5 ml detta är en vardag som jag är van vid sen har jag min creon ta när jag äter maten , så är det midsommar nu denna vecka som kommer då blir det åka ner till småland fira midsommar . sen ska vi ut i skärgården hälsa på mormor och morfar alla hundar katter och höns , just nu lyssnar man på brolle i mobilen .

hoppas alla har haft en bra söndag ??


mvh Lena

Likes

Comments

Yngsta dottern fråga i dag mamm om det var fredag ?? jag svara ja det är fredag då får jag till svar att då är det fedags mys i kväll när pappa kommer hem :P nu ska jag hänga tvätt och dra repaa med dam sugaren innan hämting på dagis :) trevlig helg

Likes

Comments

Hej på er alla !! nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen , men jag har haf lite skriv torka bara vart mycket med skolan för dottern . men nu är det sommar lov nästan för henne hon är på fritids på darna fram till midsommar sen är det ut i skärgården en sväng till mormor morfar , hälsa på njuta av sommaren i skärgården för innan vi dra till Potrugal ( argrave kusten ) hälsar på sambons pappa och våra vänner där ner i 14 dagar . I juli vi åker 20 juli kommer åter hem runt den 3 aug då är det ca två veckor kvar innan solan börjar på ny termin , det kommer ställa änu mer krav på skolan till hösten . När det gäller våran super hjälte som har Atypisutism med kombon av AD/HD och Språk störing ( svårt att läsa en text eller lyssna på en text ) det , många saker för våran dotter här hemma just nu hon tappar kontrollen i bland . Säger hon tycker det är jobbigt till och från :) men det löser vi på bästa sätt här hemma , så har vi sökt special skola för henne men en skolan är det 3 års vänte tid anra för man vänta se till nästa höst termin då hon börjar årsk kurs 4 . Men vi år inte glömma lilla tjejen då hon är så full med bus och ny fiken het av sig vill ha svar på allt oh lite till hon trivs på dagis med sina kompisar eller som hon säger ( sina vänner ) mamma pappa s lilla hjärta som börjar bli stor hon går ett helt år kvar på dagis innan 6 årsvärsamheten börjar på allvar . I flera åt där till sen har vi mig då hur jag mår bra just nu hostan är nästan borta men lite torr hosta :) , så det går bra och diabetesen är bra hoppas jag på sit jag kolla mitt ha1bc låg det på 58 det helt okej för mig . hoppas alla får en fin sommar

Likes

Comments