Godmorgon idag är det sån här dag då jag skänner mig lätt retad , kan vara för jag vakna redan kl 03:30 idag vet ej var för ?? Men snart är man själv hemma sambon åkte kl 06:00 till jobbet så väckte , jag stora tjejen som skulle upp tvätta sig för hon ska till fritids . Och lill fröken är på dagis med sin kompisar . så kan jag ta mig en skön dursch hemma själv utan höra ( mamma får jag ta ditan och datan ) inget ila menat mot att vara mamma jag älskar det vet inte vad jag hade vart i dag eller vem jagskulle vara idag?? Om inte hade min sambo och barna , idag blir det sol och 22 grader så skönt med sommar älskar detta . Och i morgon är det presic en månad kvar tills vi sitter på flyget till Portugal flyget går kl 15 , från arlanda så bli skönt släpa vardagen lite men inte helt håller måste ta alla mediciner och göra alll träning inhalering . Men inte glöma bort sola och bada häller äta massa glass och dricka öl och lite vin till maten så har en duva boat på taket hos grannen hon ligger där kurrar eller vad man säger .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

tjena på er alla nu ligger knoddarnar för natten vart svart sen i går kväll , då vi hade sov gäster här vårran gud son och hanns pappa . sen har vi vart ute hela dangen ungarn lekt vi drukigt kaffe haft det bra , till middag vart det fisk med färskpotatis och ägg sås ocg grön saker . Nu sitter jag och gör inhalering ska ta min piller snart som är Biselvon e-vitamin ursolfalk (en för levern ) D-vita min och A-vitamin och aseltynsystin, i brus fort som man löser upp med vatten och inhalerin består av addex ( Natriumklorid 4mmol/ml ) . som samn späde med sterilt vatten brau 5 ml detta är en vardag som jag är van vid sen har jag min creon ta när jag äter maten , så är det midsommar nu denna vecka som kommer då blir det åka ner till småland fira midsommar . sen ska vi ut i skärgården hälsa på mormor och morfar alla hundar katter och höns , just nu lyssnar man på brolle i mobilen .

hoppas alla har haft en bra söndag ??


mvh Lena

Likes

Comments

Yngsta dottern fråga i dag mamm om det var fredag ?? jag svara ja det är fredag då får jag till svar att då är det fedags mys i kväll när pappa kommer hem :P nu ska jag hänga tvätt och dra repaa med dam sugaren innan hämting på dagis :) trevlig helg

Likes

Comments

Hej på er alla !! nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen , men jag har haf lite skriv torka bara vart mycket med skolan för dottern . men nu är det sommar lov nästan för henne hon är på fritids på darna fram till midsommar sen är det ut i skärgården en sväng till mormor morfar , hälsa på njuta av sommaren i skärgården för innan vi dra till Potrugal ( argrave kusten ) hälsar på sambons pappa och våra vänner där ner i 14 dagar . I juli vi åker 20 juli kommer åter hem runt den 3 aug då är det ca två veckor kvar innan solan börjar på ny termin , det kommer ställa änu mer krav på skolan till hösten . När det gäller våran super hjälte som har Atypisutism med kombon av AD/HD och Språk störing ( svårt att läsa en text eller lyssna på en text ) det , många saker för våran dotter här hemma just nu hon tappar kontrollen i bland . Säger hon tycker det är jobbigt till och från :) men det löser vi på bästa sätt här hemma , så har vi sökt special skola för henne men en skolan är det 3 års vänte tid anra för man vänta se till nästa höst termin då hon börjar årsk kurs 4 . Men vi år inte glömma lilla tjejen då hon är så full med bus och ny fiken het av sig vill ha svar på allt oh lite till hon trivs på dagis med sina kompisar eller som hon säger ( sina vänner ) mamma pappa s lilla hjärta som börjar bli stor hon går ett helt år kvar på dagis innan 6 årsvärsamheten börjar på allvar . I flera åt där till sen har vi mig då hur jag mår bra just nu hostan är nästan borta men lite torr hosta :) , så det går bra och diabetesen är bra hoppas jag på sit jag kolla mitt ha1bc låg det på 58 det helt okej för mig . hoppas alla får en fin sommar

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon är det 1 juni och med det är det ca 9 dagar kvar i skolan för dottern hon slutar års kurs 2 nu , vad tar åren vägen ?? Till hösten börjar hon årskurs tre tycker det inte var länge sen hon ,låg i vagnen var bebis eller låg i magen på en man vänta på hennes ankomst till vintern man var rund och go som kexcholkad ha ha ha . Nu är hon en speicel tjej med sin Atypisk autism och Ad/hd som syns ganska mycket på hennes sätt att vara , land folk mycket butiker buller ljud . Då blir det hon sätter sig i soffan med hörlurar platan slapnar av från allt hon vart gjort under dagen lika dan från skolan med , så lite om mig då nu jo dett fint med mig ingen infektion i kroppen det jätte bra men slemet är segt som satan men det går framåt . Jag har ingen syrgas längre på nätterna det är skönt sambon jobbar står i som tusan lilla tjejen går på dagis leker med kompisar har det kul , så i morgon är det årlig kontrollen av öron för stora bruden det kommer gå toppen :) .


ha en toppen kväll

Likes

Comments

Godefter middag sitter tar det lugnt nu efter ha vart små handlat lite mat !!

vad är sommar för er ?? Här kommer min sommar för er läsare ,


1: långa ljumna sommar kvällar

2: kunna ha klänning linne short kjol .

3 : ta några glas rose ute på balkongen .

4: höra svalorna som torn svala eller ladusvalan .

5 : sitt ute ät gilla spela musik ( typ som tomas ledin ) han s låtar är sommar kvällar för mig .

6: sola bada .

hoppas alla får en fin onsdag

lite bilder här nean förLikes

Comments

Det är ca två veckor kvar i skolan för dottern vart tar tiden vägen ?? Då går hon ut årskurs 2 p skolan ska börja tran till hösten , dom växer för fort snart är dom vuxna . Solen lyser det blir runt 19 grader vi ska gå mata änderna se om dom har fått några små dun bollar som simmar runt ?? Nu blir det ta det lugnt här hemma dottern kollar på tv sambon kollar datan dricker kaffe sora tjejen ritar (tror jag ) ;) jag kollar e-posten surfar lite på datan i köket , ska väl snart hänga ut täkna på vädring sen slänga på en maskin tvätt det min södag . Så mysigt ha balkongdörren öppen höra små fåglarna kvittra som när man är på värmen , sen har vi bestllt 4 biljetter till portugal vi är bort i 14 dar i juli aug ska bli skönt träffa lite vänner där nere och träffa svärfar . Äta massa god mat sola bada ska vi göra men måste åka byta bekinin jag köpte i går och ett par shorts till dottern , nu får ni ha en fin söndag njuta av väderet

Likes

Comments

Det är den 9 Maj och det haglar snöar sol blanda med regn nu är det månen upp lyser , det blir kallt in att tror jag ska ta in vindruvs busken och kryddorna :) i natt om det blir kallt !!!! i morgon skola dagis för barna klippa sambon som har vart hemma vart sjuk i flera dagar hoppas han mår bättre i morgon ?? kollat runt lite snapt på ny hetes flödet kollat mello nu snart är det sängen här för mig


kram

Likes

Comments

Godförmidag på er alla !! det har hänt mycket här hemma stora tjejen har fått diagnons en AD/HD , det ställer en u mera krav på oss för äldrar som sak tänka mer på hur vi är och säger saker till henne . Hon har det jobbigt i skolan just nu det gör ont i mitt mamma hjärta, när hon säger att hon hatar skolan och är bara 8 år tycker hon har för mycket krav på sig . Men hon måste ha ett upp rutat varje dag för att dagen ska funka för henne både hemma i skolan på fritiden medvdom få vänner hon har leker med , så det är fullt upp här hemma så lite om min hälso till ståd då . Det går framåt jag var på månads kontroll det såg bra ut jag får flyga till potugal i sommar, så ska bli kul men det kostar totalt 13700 kr för oss att flyga ner inte biligt alls men vad gör man inte för barna som vill träffa farfar. Alla där nere massa kärlek finns de från barna Så är det MAJ måna man uppmärksamar sjukdomen Cystis fibros det är 1-37 som är bärare av CF, det finns 70000 personer i värden som har denna sjukdom men i sverige finns det ca 600 personer i olika åldrar som har Cystiskfibros .


Björkarna på våran inne går böjar skifta i grönt det var sol i går det var typ 16 -17, grader ute då skönt som tusan blir varmare på fredag md 20-24 grader så blir det grönt nu så fint älskar våren för sommaren .

nu får ni ha en fin dag här blir det fixa städa hemma . lite bilder från dagarna som vart så var vi på dop i lördag för lilla estell paula :)

kram på er


min syster dotter :)

Likes

Comments