Min vår i bilder, för våren har faktiskt bjudit på mycket fint. Skiddagar i Duved och god mat på Supper i Åre.
Weekend med familjen i Sundsvall och Johan Glans.

Mysiga vårpromenader och jag har även haft lyxen att ha mina favoriter och så saknade bästisar en hel helg!

Underbar helg i Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Stockholm bjöd på vårfint första helgen i maj och jag fick mysa med familjen och goda vänner. Äta gott, lite shopping och KISS på tele2. Bra helg det där, nu i helgen väntar huvudstaden igen, denna gång med fina Karolin och Håkan.

Likes

Comments

Kände att det var dags att uppdatera denna blogg lite igen, speciellt när man har börjat fylla kameran med en massa bilder. I helgen som var tillbringade jag och mamma en mysig helg i Stockholm. Det enda som inte var mysigt var vädret, det var snöblask och väldigt grått som ni ser på bilderna ovan.

Mysig helg ändå som spenderades på Skansen under söndagen och tredje advent. Trevliga restaurangbesök och god fika i gamla stan och bara fått strosa runt lite.

Likes

Comments

Igår började jag och mamma dagen med en mysig julfrukost och sen var det dags att baka pepparkakor och schackrutor för det är ett måste till julen. Åt deg tills vi fick ont i magen och avslutade dagen med massa gofika i soffan och kollade på gamla julkalendrar (dem som varit favoriter) vilket jag gör varje år och igår blev det Pettsson och Findus.

Likes

Comments