View tracker

Jag är en sjuk perfektionist inom ridningen. Måste va topp för att jag ska vara helt nöjd, något jag jobbar på. Både negativt och positiv.

Grundskolan (9an) för mig just nu är piss. Är så sjukt trött på den. Nationella dit och nationella hit osv. Usch. Vill ha sommarlov och börja gymnasiet. Nuuu

Jag älskar allt inom smink och skönhet men skriver ändå mest här om hästar. Smink är inte något jag måste ha på mig men jag tycker att det känns som att man gör ett konstverk på säg själv.

Jag älskar Harry Potter, filmerna och böckerna- tooopp
Gör ni?

Jag fyller år den 12 augusti. Hade lätt velat fylla år lite tidigare men fett skönt att fylla år precis innan det blir höst.

Här har ni fem om mig hoppas ni fick lära känna mig lite mer nu. Puss hej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Hektor, Tävling

Vi börjar med varför uppdaterar jag så dåligt? Mitt var på det är egentligen vetinte. Men samtidigt vet jag ju varför och det är för att nu har alla niorna nationella prov och när vi inte har det är jag så trött och umgås med vänner osv. Rider. Men har egentligen ingen bra ursäkt, förlåt ska bli bättre!

Helgen då? Jo, tävling var det. Gick väll helt ok. Han nollade LD och fick nått spökeri i LC så de blev 8fel. Han blev rädd för något tror jag, damp häst. Men annars va han ganska fin, lite på/av om ni förstår.

Doktorn? Vadå doktorn tänker ni? Jo jag har länge haft små problem med mitt knä och tillexempel inte kan springa osv tack vare det. Så i söndags kväll kände jag att jag hade lite mer ont än vad jag brukar ha så hela dagen i måndags gick jag och haltade och kunde knappt gå. Så i dag på morgonen bestämde vi att vi skulle till doktorn och kolla det. Jag har tydligen en inflammation under knäskålen i brosket liksom. Så när knäskålen går emot gör det jätteont. Så sjukgymnast står på schemat.

Nu mot träning med Hektor, jag ska ej träna men Malin min markarbetes tränare ska rida honom. Återkommer om hur det gick sedan.

Byeee

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Dagen har tillbringats till nationella prov, usch. Är så trött på skiten helt ärligt. Ska bli så skönt att sluta nian.. BA börja på ny skola och få en nystart på allt. Idag var det iaf nationella kemi och även igår var det de. Gick inget vidare med tanke på att vi hade 3 stycken nationella idag och 2 igår så är jag heelt slut. (Läs helt med orkar inte mer).

Men nu är det bara att tänka positivt. Helg! Påväg hem nu och ska ta och träna Hektor i paddocken sedan hem till Emil och bara sova haha. Tävling på söndag ska bli kul, på hemmaplan. Med tanke på hur fantastisk han var föra helgen så ska jag bara rida honom exakt likadant och låta honom tycka det är kul! Så enkelt som möjligt. Det är ju ingen höjd på hinderna liksom. Ska bli kul!

Vet att bloggen stått still, dålig update men med tanke på med skolan och allt får det bli såhär. Gör så gott jag kan!

Ska bli bättre, lovar ;*

Likes

Comments

Hektor, Tävling

I lördags var jag och Hektor på våran första lokala tävling sedan skadan för 9 månader sedan. Jag kan inte mer än att säga att hästen är underbar!! Går in och hoppar felfritt på hinder i båda klasserna!

Han var så fin i kroppen, mjuk och stabil. Men väldigt pigg! Som bonus på allt så gick vi in och vann LC? Han är bäst, så är det bara!

Kommer komma ut filmer men ska först lägga ut de på youtube så det blir enkelt för er att kolla på de! Här kommer några fina bilder från lördagen! :)

Foto två bilderna överst: Sara Nilsson

Foto fyra bilderna uppåt: Madeleine Lindholm (fotomadde)

Likes

Comments

Tävling, Hektor

Igår var jag och min lillasyster Elin och hoppade varsin pay and jump på Öland! Båda var felfria och Hektor kändes jättefin! Så kul! Nu ser jag fram emot nästa start med honom!

Likes

Comments

Nu ut och trimma Hektor i våran nya paddock! Jobba honom ordentligt! Sedan kommer Emil och ja vad vi ska göra vet jag inte :)

Imorgon är det nationella prov i svenska, fett segt men bara att hålla ut! För på lördag åker jag till Spanien!!!❤️

TAGGAD

Likes

Comments