Åh! Jag har haft en sjukt roligt helg med roligt folk! I fredags var det första dagen på Summerburst. Drog dit med Emma ganska sent på kvällen eftersom det verkligen SPÖregnade! Men när regnet lugnat ned sig vågade vi oss ut och hade det sjukt roligt trots kylan. Valde att strunta i att jag frös och bara dansa till Angellos beats med roliga människor.

På lördagen styrde Markus förfest innan Bursten. Sedan tog vi alla varsin bulle dit och måste nog säga att lördagen slog fredagen ganska rejält! Bra väder, bättre musik, godare drinkar och ännu mer roligt folk. Direkt efter drog jag, Emma, Lisa och Markus och käkade det obligatoriska nattkäket och sedan kände vi oss rätt nöjda med kvällen! :)


Igår blev det söndagsbrunch på Hotel Hansson. Riktigt bra utbud i precis min smak. Synd bara att jag aldrig orkar äta så mycket hehe.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men hej! Just nu är jag påväg in till stan för att möta upp Lisa och Emma. Vi ska hem till Emmas nya lägga för att kolla på Eurovision(!!!) och dricka vin. Planen efter är en utgång. 

Annars då? Haft en bra dag hittils, fick lite välbehövd sovmorgon och körde ett pass på gymmet. Alexandra kom hem till mig en stund och det var kul att träffa henne igen! Vi ses tyvärr inte så superofta längre trots att vi bor 5 minuter från varandra. 

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och drömma mig bort lite resterande tid av denna lilla tågresan. Pussar!

Likes

Comments