Sedan sist har jag hunnit vara hemma i Sverige en vecka, laddat batterierna och träffat familj samt vänner. Känner mig som en helt ny person! Gladare, mer positiv - allt. (Även fast jag var sur på alla på Primark igår.) Landade återigen i London Måndag natt. Denna gången inte själv utan med mig hade jag en vän från Umeå som stannar i en vecka, alltså även också över Nyår. Vår resa tog från start till mål (hotellsängen) 18 timmar. Men den historian tar vi någon annan gång. Idag är vi andra vändan på Primark eftersom det är ett måste. Återkommer senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På väg hem. Vad mer behöver jag säga? Kärlek.

Likes

Comments

Huvva. Något har hänt med mitt dygn! Kan ha och göra med att jag har haft världens hosta i cirka tusen dagar nu. Lite less får jag väl påstå att jag är. Lyssnar på X Ambassadors - Renegades just nu och längtar hem. Längtar hem lika mycket som jag längtade hit för snart tre månader sedan. Mycket har hänt på tre månader så det känns väldigt lämpligt att åka hem och stoppa batterierna på laddning ett tag innan det är dags igen. Morgondagen blir en lång dag, mitt kaffe kommer definitivt behöva kaffe som i sin tur kommer behöva en shot espresso. Så tröttsam dag kommer det att vara. Fyra dagar kvar. Kämpaaaaaaa. Kämpa.

Likes

Comments

Hemlängtan till förbannelse! Men det kanske är så det blir när det är så få dagar kvar. 6 dagar kvar, ska bli så extremt skönt med lite ledighet, även fast jag kanske inte ska klaga jättemycket på mitt schema så ska det ändå bli fantastiskt att få komma hem lite- och äta köttbullar i mängder. Fy fan vad jag saknar vissa maträtter. Börjar bli lite nervös över flygresan hem också, eftersom det inte är riktigt något som jag gillar. Kommer kännas bedrövligt när jag ska lyfta men fantastiskt när vi landar. Snart är jag hemma, snaaaart.

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag. Dagen med stort D. Dagen jag ogillar mest av de sju möjliga. Har alltid dåligt humör, dåligt tålamod, dålig attityd och dålig motivation när det är Måndag. Måndag borde vara förbjudet. Det regnade då inte imorse i alla fall när vi åkte till skolan, något positivt i allt det mörka. Något som än idag gör mig fascinerad, trots alla dessa veckor och tidiga mornar på tåget är fortfarande de personerna som alltså lyckas göra sin makeup ståendes på overground-tågen. Fascinerad, enough said? Hade det varit jag så hade väl folk trott att jag hade blivit inhyrd som clown till en femårings barnkalas eller dylikt. Nä hörrni, om 13 dagar åker jag hem. Nedräkningen har börjat på allvar och jag kunde faktiskt inte längta mer nu. Ska fortsätta dricka mitt kaffe nu, hej så länge!

Likes

Comments

Long time no see. I skrivande stund så är jag på overgrounden mot skolan, för andra gången denna morgonen eftersom en obligatorisk träningströja glömdes hemma, Fredag i all ära. Hade det inte varit Fredag och strålande sol, utan istället Måndag och regnigt så skulle jag nog bry mig mer. Men, det som är viktigt tycker jag att poängtera i detta fall är att det åtminstone inte var mitt fel. (!!!) Man märker att det är förkylningstider då alla snorar, hostar och nyser åt både höger och vänster. Man känner sig lite som en boxare i ringen när man försöker ducka och luta sig åt alla möjliga håll och kanter för att undvika detta elände. Tyvärr så lyckades jag inte riktigt klara mig undan det helt och håller då jag har varit förkyld i över en vecka. Men i förebyggande syfte tänker jag. Men som sagt, det är Fredag, 16 dagar tills jag åker hem och får träffa min familj och min saknade lilla tjockis till katt och tills jag får ett kärt återseende med min säng och svenska kuddar. Ja, kuddarna här är inte särskilt bekväma. Det kan jag konstatera efter snart tre månader. Annars då? Helgen går i lugnets tecken med lite movietajm hemmavid ikväll och imorgon blir det nog en sväng till Winter Wonderland och massvis med sömn. Nu ska jag fortsätta fundera på varför vi fortfarande inväntar grönt ljus efter ca en miljon minuters väntan. *otålig. Ha det så länge!

Likes

Comments

I skrivande stund, på tåget. Det värsta jag vet:

1. Människor som spillt en hel parfymflaska över sig och tror att dem luktar fancy. Nej, ni luktar förj*.
2. Människor som luktar så mycket svett att man får kväljningar, särskilt när de viftar fritt med sina armhålor. Yes, det finns faktiskt något som heter dusch. Prova gärna det någon gång!
3. Människor som försöker DÖLJA sin svettlukt med parfym. Alltså nej, sluta bara.
4. Människor som snorar. Kan inte beskriva hur fruktansvärt äckligt det är att höra någon snora i örat på en. Ryser.

Det som passar in på ovanstående personer, skärp er. Det är inte kul. Förövrigt, Fredag och allting är bara fint. Cheers!

Likes

Comments

De senaste dagarna här i London har varit fruktansvärda. Jag tänker på vädret. Alltså blåsigt i förbannelse och regn i mängder. Tågen har inte varit att lita på för fem öre och i Måndags kom vi försent till skolan på grund av det, sämsta dagen helt ärligt sedan jag kom hit utan tvekan! Och ja, jag vet att jag befinner mig i England där det regnar mycket, men det betyder inte att jag inte får nämna det för de. Utöver det så är allting fint, livet rullar på som vanligt och veckorna tycker åtminstone jag går väldigt fort nu för tiden. Vilket är bra, för 20 December får jag äntligen träffa alla där hemma igen, särskilt min familj! Vad bra det ska bli. I skrivande stund är det faktiskt jag för en gångs skull som får vänta på Sofia, och inte hon på mig. En spännande upplevelse som jag inte upplever allt för ofta (Ja det är inte positivt det vet jag också) Vi ska ses och mysa en stund i Camden och ja "Lill Lördag" finns även här. Herrå så länge!

Likes

Comments