My nails!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla var det igår jag skrev ett inlägg? Minns inte!
Dagen börja med skolan, skola,skola, NO-PROV hjälp! Jag tror det gick bra men jag vet inte! MA och Eng kul va? Faktiskt JA! Men när jag kom hem så fick jag en överraskning ä YEYY! Min pappa hade precis varit i Spanien så han köpte med Godis-Sushi! Gud så gott, mmmmm! Imorgon kommer ett inlägg om dag fyra och detta är dag tre då! Hoppas ni tycker om dem!
Lägger till en bild här nere! Ha en bra dag så ses vi, BYEEE!<33

Likes

Comments

Glömde skriva igår men idag kommer iallafall dagens inlägg!
Imorgon så kommer något jag fruktat...NO-PROV! Är så nervös! Det handlar om kroppen och är rätt så säker men jag vet inte liksom!
Och imorgon så är det Eng-läxförhör! Säker hehe!
Men till roligare saker! Jag ska till pappa och jag vill så himla, himla, himla gärna träffa Robin Bengtsson i Svenljunga! Men vi kan nog inte så det blir farfar istället!
Hoppas ni klarar av sista dagen i skolan imorgon innan helg så ses vi! Hejdååååå<33

Förresten så visste jag inte vilken bild jag skulle ta så jag tog min frukost haha! :)

Likes

Comments

Hej alla!!! Ni kanske vad jag menar med dag 1/2/3 massa sånt där men det är helt enkelt vad jag gjort under dagen!
Idag har jag haft det värsta ämnet av ALLT!!! Syslöjd!
Det är så tråkigt! Vet inte om jag kan varför hehe! Iallafall har jag bara vart i skolan, kom hem, åkte till City Gross och gjorde sen läxan! Kul va! Aja har inte mycket mer att skriva men ha en riktigt bra dag ny så ses vi! BYE!<3

Likes

Comments

Nu kommer haulen! Yeyy! Jag var då igår, söndag, på Gekås/Ullared! Jag skrev #1 bara för att jag kanske gör flera från gekås! Iallafall så köpte jag bara tre saker haha! Bara tre, nytt rekord i lite shopping!!! Här är det jag köpte.
1. Tränings topp storlek S. Grå med mörka detaljer! Älskar den! Eftersom jag tränar är den bra att ha och den passar perfekt!
2. Tränings byxor! Likadana som toppen alltså grå med mörka detaljer! Den har även orangea detaljer! Det är en text med orange färg på benet där det står "JUST MOVE". Och även orangea snören som man kan knyta åt vid magen!
3. Och sist så har ett skal till min mobil! Själv så har jag en iPhone 6s men den fanns till 7:an & 5:an! Den är blå med detaljer och den har väl ett marockanskt mönster på!
Bilder finns där nere! Ha en riktigt bra dag så får ni fortsätta läsa denna bloggen för det kommer massa mer kul!<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja den kommer då imorgon. Har mer tid efter skolan då! Älskar er! Förresten följ mig på musical.ly: isa.los!
Då får ni se till att ha en bra dag! Älskar er!<3

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen med datorn och skriver ett inlägg haha! Nu ska jag iallafall till Ullared! Så roligt med det första RIKTIGA inlägget! Eller vad tycker ni? Jag vet inte vad vi ska köpa men jag tänker att jag gör en liten haul imorgon eller idag! Om jag hinner!
Det jag vet är att mamma ska köpa en jacka och Xander, lillebrorsan, ska köpa strumpor men har planer på att träffa Ola-Conny och Morgan haha!

Bara så ni vet så kommer jag, lovar, att uppdatera varenda dag! Men om ni läste min förra blogg så gick det ju inte så bra kan man ju säga! Men nu vill jag verkligen komma igång med detta!
Ska se om jag kan få upp någon bild senare! På mig haha! Självgod on point!! Ha nu en riktigt bra dag så får ni läsa mina andra inlägg som kommer senare! Hejdå!<3

Likes

Comments

Hej på er! Ny blogg! Gud vad kul, hör ska vi uppdatera såååå mycket mer än vad jag gjorde på min förra! FÖLJ DENNA HEJDÅ!<3 /IsabelleLobergS

Likes

Comments