God kväll finisar

Tyvärr så blev det inga inlägg dem tre senaste dagarna. Hade helt enkelt glömt.

Så för att sammanfatta dagarna som va så gick vi i tisdags bus eller godis, men man kan väl säga att vi busade mer haha.

Jag och min bestie Lina gick tillsammans i början men senare mötte vi några andra. Jag var ut klädd till... aa vet inte riktigt men en tjej med en blodig haka?

Lina var som en hängd flicka (hon fick säkert insperation från Teen Wolf). Hon hade massa sår och ett strypmärke på halsen.


Så till igår då jag bowlade med min farmor. Det var så kul, inte för jag slog någon strike men ja? Vad kan man förvänta sig av mig, haha?

Vi åt på Syskonen Anderssons resturang i stan. Rekommenderar!

Och idag har jag inte gjort ngt mer än köpt sååå snygga (fake) glasögon!

Hejdå finisar och förlåt för ett kort inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej godingar!

Hur mår ni?? Jag mår iallafall jättebra.
När jag gick upp i morse så kände jag verkligen att det kommer bli en bra dag idag!
Jag gick upp och åt frukost vid 08.00 ungefär.
Sedan så tog jag på mig träningskläder och gick ut och gick.
Jag tog tre rundor runt Ramnasjön. Men så klart får jag otur med skoskav. Det måste va det värsta som finns. På det fjärde varvet kom jag halvvägs innan det gjorde så ont att jag fick sätta mig på en bänk och vila haha. Aja jag kom iallfall hem och duscha sedan åt jag lunch!
Idag blev det än så länge en bra dag!
I Borås var det såå blåsigt men solen skiner ändå!

Dagens inlägg blev kort men imorgon kommer ett längre! Kanske Till och med en haul, en mini haul!

Nu sitter jag och dricker glögg och äter pepparkakor!

Ha en trevlig dag!<3

Likes

Comments

God Morgon alla fina. Jag fick en fråga på Snapchat om jag kunde lägga ut lite tumblr bakgrunder till mobil, surfplatta eller dator så absolut! Här kommer dem! Vilken var eran favorit? Kommentera!<3
(Inte dagens inlägg)

Likes

Comments

Hej alla, och välkomna till min omstartade blogg!

Jag har bestämt mig att jag ska använda min dator mycket mer tills jag får min nya dator kommer. Alltså ta med den till skolan osv. Jag kommer då också skriva mer på min blogg. Innan tyckte jag inte det var så kul så jag slutade. Men nu kommer jag uppdatera nästan varje dag, för jag kommer va inne mer på min dator nu!

Så eftersom jag ska starta, eller omstarta, min blogg så känner jag för att ni ska få lära känna mig bättre för kommande inlägg. Och vem vet, i framtiden så kanske jag kommer starta en Youtube-kanal. Men jag tänker att jag skulle börja i ngt år att fortsätta blogga. För har insett att det faktiskt är kul!

För att uppdatera lite om vad som hänt på senaste tid så har jag bytt skola. Jag valde att byta skola för att jag inte ville börja på den skola som jag skulle börja på efter 6:an.

Jag bytte till Kunskapsskolan, Borås. Jag är jättenöjd. Jag älskar den skolan för man jobbar på ett så helt annorlunda stil som man gör på vanliga, kommunala skolor idag. Ett tips om ni vill börja, finns flera i Sverige.

HejDå alla fina & underbara så ses vi imorn! <3


Likes

Comments