Header
View tracker

Fick bli en kanelbulla till frukost på kanelbullens egna dag. Livet är för kort för att inte unna sig då och då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Finaste vännen lämnar mig för att se Justin B i Stockholm. En avskedsfika fick det bli fast vi ses om några dagar igen! 

Likes

Comments

​Det blev en gemensam middag innan jobb. Fick även tag i en ny kjol vilket alltid är uppskattat av min redan fulla garderob. 
Nu blir det jobb resten av kvällen, cash is king. 

Likes

Comments

​Igår fyllde den här fantastiska tjejen 19 år! Jag och några andra hade planerat ihop en liten överraskning vilket resulterade i en fika på flera timmar. Nu får vi se vad vi ska göra eftersom vi alla jobbar ikväll. 

Likes

Comments

​Imorgon fyller min gammelmormor 96 år! Eftersom största delen av familjen jobbar imorgon så bestämde vi oss för att fira henne idag istället. Vi började kvällen med kinamat och avslutade med kaffe hemma hos henne. 

Likes

Comments

Ganska säker på att ingen har så fina vänner som jag!

Likes

Comments

En viss Linn fyller år idag så vi var några tjejer från jobb som bestämde sig för att fira henne. Blev först en bit mat och sen en härlig fika. Nu väntar jag på att farfar ska komma så vi kan se om vi får igång min bil!

Likes

Comments

Spenderar en hel del tid på jobb och idag kunde jag för första gången på länge ha en fläta istället för en knut! Aldrig lärt mig fläta så bra men när man har kollegor som är duktiga så får man utnyttja det så mycket som möjligt.

Likes

Comments