Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Före - Under - Efter

Hittade en gammal möbel i mormors soprum som jag tyckte skulle passa in i min hall. Tog med mig den hem, tvättade den och letade upp lite dekorplast som jag hade hemma. Efter mycket pillande lyckades jag få ihop bordet. Är stolt med tanke på att det är första gången jag använder mig av dekorplast.Tycker det blev så bra ute i hallen med den nya möbeln. Mer förvaring säger man aldrig nej till och den gör sig bättre än vad den förra möbeln jag hade gjorde. Om en stund kommer Albin och då ska jag lära honom dricka kaffe så det blir ett lugnt avslut på veckan!

Likes

Comments

​Kvällen spenderades hos mormor där hon bjöd på sin fantastiskt goda köttfärssoppa! Hade kunnat leva på enbart denna, så himla god! Hon hade dessutom gjort chokladpudding till efterrätt. En toppenkväll helt enkelt. 

Likes

Comments


Har fastnat i ett hamsterhjul. Jobb, sova, jobb, sova. Är konstant trött av någon anledning så när jag inte är på jobbet sover jag. Igår insåg jag dock att jag inte vill ha det så vilket resulterade i att jag anmälde mig till en fotokurs, ett av mina nyårslöften är att börja göra mer av det jag gillar igen så den här kursen kommer lägligt. Så nu ska jag spendera en månad med att göra det jag tycker bäst om. Jobbet kommer såklart rulla på men nu har jag något som upptar min tid efter jobb.

Likes

Comments

Ser av någon anledning alltid ut som en häger på alla bilder.

Personalmöte och fest stod på schemat igår kväll. Jag hade låga förväntningar efter förra året men wow vad kul vi hade det. Stannade tills vi blev utslängda från lokalen sedan drog några av oss vidare till en bar. Vid 2-tiden stupade jag i säng vilket jag ångrade idag när klockan ringde 07:30. Nu blir det några timmars jobb sen ska jag försöka få lite välbehövlig sömn.

Likes

Comments

Ovanstående bild beskriver mina tankegångar de senaste dagarna! Sökte ett nytt jobb och efter några prov fick jag snabbt besked om en intervju. Nervositeten har legat och tryck men det gick super idag! Nu kan jag bara hålla en tumme för att det håller hela vägen. Att börja året med ny utmatningar är ju aldrig fel.

Likes

Comments

Efter att ha däckat i soffan efter jobb så blev kvällen väldigt lugn! Om några timmar väntar jobb så sängen kallar igen.

Likes

Comments

Likes

Comments