Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Numera hänger 4 av de viktigaste människorna i mitt liv alltid med mig!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för baristautbildbingen! Hade turen att ha med två personer från min shop så vi tog tåget tillsammans imorse. Tyckte kursen var riktigt bra och lärde mig en massa spännande så det var en riktigt lyckad dag! Vi alla klarade provet och fick våra diplom så nu väntar jag spänt på min namnbricka så jag äntligen slipper ny på jobbet skylten!

Likes

Comments

Min moster behövde någon som passade deras katt nu när de skulle iväg över midsommar. Såklart ställer man upp! Det är alltid trevligt med både miljöombyte och lite sällskap. Det är dock jobb för min del så är inte med lillen hela tiden. Sa att jag skulle börja jobba mindre nu och ändå har jag redan tagit på mig 3 extra pass. Jobbnarkoman var det här! 👋🏻

Likes

Comments

Vi testade som tidigare nämnt en riktigt bra restaurang igår så vi bestämde oss för att gå tillbaka till den idag. Blev inte besviken! Riktigt god mat och riktigt trevlig personal. Synd vi åker hem imorgon annars hade jag velat testa fler saker på menyn. Restaurangen finns förhoppningsvis kvar om jag kommer tillbaka och då kommer jag komma tillbaka. Imorgon är det hemresa men vi åker inte förrän på kvällen så vi har hela dagen på oss.

Likes

Comments

Idag stod shopping överst på listan med saker vi tänkte hitta på. Snopna blev vi när vi fick reda på att det idag är en katolsk högtid. Detta innebar att alla butiker och shoppingcentret var stängda. Bara restauranger och souvenirbutiker som hade öppet idag! Köpte lite presenter och passade på att fika i det fina vädret. Imorgon är allt öppet igen så då ska vi passa på att shoppa innan vi drar till flygplatsen.

Likes

Comments

Vi hittade en restaurang ikväll som vi bestämde oss för att testa! Hela torget är omringat av restauranger så det är kul att kunna testa så mycket olika sorters restauranger. Nu har vi bara hunnit med denna men vi var absolut inte besvikna. Kan med handen på hjärtat säga att det var den godaste pizzan jag någonsin ätit.

Likes

Comments

Det har varit full rulle hela dagen och än är den inte slut. Stadsrundvandringen är klar så efter en snabb lunch drog vi oss mot slottet Wawel. En utställning och ett besök i draknästet fick det bli. Vår rundtur körde dessvärre bara förbi Schindlers fabrik så vi tänkte gå dit nu. Ska bara ta en halvtimme och känns dumt att ta en taxi då när vi båda faktiskt har fungerande ben. Vi kanske tar en taxi tillbaka dock, vi får se när vi är klara!

Likes

Comments