Header

Sådär! Nu är vi framme sen en stund tillbaka! Rummen får vi inte tillgång till förrän efter lunchen men vid poolen får man hänga! 26 grader är inte helt fel! ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hälsa på Söte-Göte som igår fick följa med mig hem från gekås! Var uppe med mamma, pappa och lillasyster. Blev en supermysig dag och jag gick inte över budget. Blev en hel del julsaker som fick följa med hem! Även nya glas så nu har jag matchande glas i skåpet igen. Idag väntar stängning i regnet så fram tills dess ska jag bara ta det lugnt!

Likes

Comments

Igår var det höstdagjämning vilket måste innebära att det ni officiellt är höst! Hösten och vintern är mina favoritårstider så det känns skönt att det nu äntligen är på gång. Löven har dessvärre inte börjat ändra färg där jag bor men det kommer väl så småningom. Jag ser fram emot allt som har med hösten och vintern att göra! Dra fram mina stickade tröjor, dricka varm choklad, tända en massa ljus och njuta av den krispiga luften!
Idag väntar jobb några timmar sen imorgon ska jag njuta av en ledig dag.

Likes

Comments

Idag fyller min gammelmormor(pappas mormor) 97 år! Helt galet vilken siffra egentligen, hur sjukt? Jag åkte till henne både igår och idag för var osäker på om jag skulle hinna idag! Köpte buketten som ni ser ovan. En riktigt härlig höstbukett om jag får säga det själv. Nu ska jag iväg och jobba en sväng hos papa piada och imorgon väntar min älskade coffe shop på mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Numera hänger 4 av de viktigaste människorna i mitt liv alltid med mig!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för baristautbildbingen! Hade turen att ha med två personer från min shop så vi tog tåget tillsammans imorse. Tyckte kursen var riktigt bra och lärde mig en massa spännande så det var en riktigt lyckad dag! Vi alla klarade provet och fick våra diplom så nu väntar jag spänt på min namnbricka så jag äntligen slipper ny på jobbet skylten!

Likes

Comments