Header

Idag för ganska exakt 1 år sedan satt jag och Zeinab på flyget upp till Maxskolan. Det är något av det roligaste jag gjort i mitt liv och jag ångrar det aldrig. Hade jag kunnat göra om det skulle jag gjort det utan att tveka. Energin som följde med hem var oslagen. Dagen till ära så hänger jag på jobb såklart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Passade på att promenera ner till mitt läkarbesök idag. Nu känns det i luften att våren är på väg. Frisk luft och sol gjorde gott men en natt utan sömn gör sig tyvärr påmind ändå. Det var dock värt det, kollade WWE Wrestlemania med min bror så vid 5 gav vi upp och missade de två sista matcherna. 08 ringde klockan för jag hade lovat Zeinab att jag skulle hjälpa henne packa upp sin leverans. Det ångrade jag grovt i brist på sömn men allt gick bra och efteråt körde jag hem. Gjorde misstaget och somnade på soffan vilket resulterade i att jag vaknade ännu tröttare än när jag somnade. Nu ska jag göra allt jag kan för att hålla mig vaken resten av kvällen annars blir det ingen sömn inatt och det lär behövas då jobb väntar imorgon.

Likes

Comments

Mormor fyllde 73 i fredags så vi i familjen bestämde oss för att överraska henne idag. Blev ett besök på Pinchos och efteråt drack vi kaffe hemma hos mig. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen för framför mig har jag min jobba jobbvecka!

Likes

Comments

Efter många om och men så fick jag äntligen hem mitt nya matbord. Trodde jag var starkare men det var ett riktigt tungt bord. Nu är det på plats så förhoppningsvis behöver jag inte flytta det på ett tag!

Likes

Comments

Farmor skulle för ovanlighetens skull in till stan så vi passade på att ta en lunch ihop innan jag var tvungen att bege mig mot jobb. Det är min stängningshelg så blir en helg med sena kvällar men jag älskar det!

Likes

Comments

Jobb på förmiddagen, en snabbis hem till mamma för fika, personalmöte och nu personalmiddag. Hektiskt dag där allt har gått i ett men kul är det!

Likes

Comments