Header

Ovanstående bild beskriver mina tankegångar de senaste dagarna! Sökte ett nytt jobb och efter några prov fick jag snabbt besked om en intervju. Nervositeten har legat och tryck men det gick super idag! Nu kan jag bara hålla en tumme för att det håller hela vägen. Att börja året med ny utmatningar är ju aldrig fel.

Likes

Comments

Efter att ha däckat i soffan efter jobb så blev kvällen väldigt lugn! Om några timmar väntar jobb så sängen kallar igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Spenderade kvällen på Pinchos med två av världens bästa tjejer. Råkade ju dubbelboka mig imorgon så det blir jobb för min del. Detta fick kompenseras med middag ute idag istället!

Likes

Comments

Julen spenderades i Ekeby med familjen. God mat och mysigt sällskap är aldrig fel. Många bra julklappar, massa skratt under julklappsspelet. Det var dock väldigt skönt att komma hem till lägenheten igen. Missförstå mig rätt, jag älskar att umgås med min familj men jag älskar också tystnaden och lugnet här hemma i lägenheten. Nu är julen över för denna gången och nu väntar några hektiska dagar på jobb.

Likes

Comments

Julmusiken står på i bakgrunden och hela lägenhet doftar av nybakat. En riktigt bra dag helt enkelt.

Likes

Comments