Min vardag

Just mu ligger jag ute i solen och latar mig men det får man ju på sommaren😁

Ska försöka dra mig till gymmet om några timmar om jag inte blir för död av solen☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Hej finisar! Som ni säkert märkt har de varit rätt tomt här ett tag nu, det har berott på lite olika anledningar men nu är jag tillbaka och uppdateringen ska flyta på som vanligt är tanken!😊

Så vad har hänt i mitt liv?, jo jag har gått balen och tagit studenten!! 😃 så sjukt lycklig att sluta skolan, men saknar det samtidigt väldigt mycket.

Jag har även börjat ta tag i mitt liv och skaffat mig ett gymkort på fitness24 som ligger mitt i stan här i Motala så ni kan förvänta er lite tränings relaterade inlägg här också!😃

Jag har även haft hittills en perfekt sommar och njutit av solen till de högsta ☀️

Likes

Comments

Shopping/Kläder

Snart är det bal tjejer!! Det var igentligen inte meningen alls att jag skulle gå balen men min tjejkompis kille hoppade av så ska gå med henne :) Så igår åkte jag och testade några klänningar inne hos Dream Design här i Motala och jag vart så otroligt kär i en marin blå. Det är nog den jag införskaffar mig antigen idag eller imorgon!

Har ni köpt någon klänning än? :D

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Min vardag

Igår var det så otroligt fint väder så jag hade på mig en kjol och en blus! Älskar kjolen något enormt 😍 Igår hade även jag och min tjejkompis tänkt att dra på godegårds marknad men tyvärr va lite sena så det blev inget så vi satte oss på bryggan i dynudden och bara njöt av solen!😊

Idag skulle jag igentligen haft praktik men vaknade upp och hade något enormt ont i halsen, har haft lite ont ett par dagar nu men kändes som att jag var jätte svullen imorse 😔 får försöks ta nya tag tills imorgon och försöka ta mig dit!

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Min vardag

Idag fick jag för mig helt plötsligt att hoppa upp på hästryggen efter sådär 2-3 år 🙄?! Så jäkla skraj var jag med det gick bra som tur va. Nu ska jag vidare till min tjejkompis , får se vad vi hittar på!

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Min vardag

Är det bara jag eller går den här månaden så otroligt fort? Bara ynka 43 dagar kvar tills jag tar studenten, helt sjukt. Idag åkte min syster iväg till Polen, så det betyder att jag är häst vakt. Så tror jag och påven som hästen nu heter ska ta oss en promenad i efter middag. 😊 Vad ska ni göra idag?

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Shopping/Kläder

Idag införskaffade jag mig dessa byxor som är från Vero Moda för endast 399kr! Super sköna verkligen, nästan som tajts! 😃 rekommenderar!

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Shopping/Kläder, skönhet/makeup

Fick för någon månad hem detta fina kit från Zoeva, som innehöll deras Rose gold luxury set. Visst är dom otroligt fina? Dom är också i perfekt storlek och känns väldigt lyxiga! ;) Jag har inte gett mig på en att använda dom för att jag vill inte smutsa ner dom haha!
Dom borstarna som är vita är av äkta hår och dom tvåfärgade är syntet. Det står inte vilken typ av hår det är men jag skulle gissa på get. Skulle nog gärna velat att alla var i syntet dock.

Kitet ligger på 65 Euro (ca 657:-) på Zoeva-shop.se, och dom skickar till hela världen! :D

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Idag har inte jag gjort så mycket alls som vanligt haha, bara tagit det lungt och träffat min tjejkompis! Blir väl strax att krypa ner i sängen och imorgon ska jag nog till min älskade vän som ligger på sjukhuset.

PUSS, isabelle

Likes

Comments

Min vardag

Asså guys, hur gott är inte pannkakor?? Var så otroligt länge sen jag åt det! Idag annars ska jag nog troligen gå på bio i Linköping med min bästa tjejkompis 😊 vad ska ni göra ikväll?

PUSS, isabelle

Likes

Comments