Header

Gårdagens middag på La fusion nere vid La Mata.

En resturang där jag ville typ beställa in allt<3 vilket händer extremt sällan. Haha! Valde tillslut sushi och det var nog godaste sushin jag ätit. Så himla mysigt ställe precis nere vid strandpromenaden.

Vi har för de mesta legat framför poolen hela dagarna vilket betyder inte så rolig uppdatering, och jag som har sveriges sämsta pigment har ju faktiskt bara fått röd färg på cirka hela kroppen....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kvällens middag <3.

Vi hittade någon färdig glutenfri pizza i frysdisken inne på affären som vi provade ikväll, blev verkligen så så så chockad, för den var så god!!! Sen käkade vi lite brushetta och plock till. Bara massa blandat gott, haha. Vi provade även att göra en sangria på cava med massa persika och citron som blev sjukt god!! Så satte vi oss framför tvn och käkade, helt sjukt att man kan bli trött utav att ligga stilla i en solstol hela dagen...

Likes

Comments

Landade vid halv åtta igår kväll här nere i Spanien, blev så extremt chockad över hur varmt det var. Hade tänkt mig betydligt svalare än 28 grader en kväll, haha!

Idag har vi slappat vid poolen hela dagen, varvat sola rygg och läst på en bok, och solat framsida medan jag lyssnat på podcast. Tidigare idag så var vi nere på affären och köpte massa frukt och lite charkisar tills ikväll. Blev så chockad när vi köpte mat till tre måltider + massa frukt för 230 spänn. Så skar precis upp lite melon och ska njuta av sista soltimmarna nu framför min bok.

Likes

Comments

Scandic Continental<3 finaste hotellet rent inredningsmässigt

Skååååål för ledighet<3.

Middag på en uteservering på Skansen, kan vara finaste kvällen på hela sommaren. Där satt vi i timmar, utsikt över Skansen, Gröna Lund och mälaren och drack rosé. SÅ himla mysigt!!

Precis innan Allsång började.

Efter Allsång så gick vi mot ett ställe som hette Josefinas, som också låg på Djurgården. Kan tänka mig att det är proppat med folk där på helgerna, speciellt när det är bra väder då deras ute servering var mer som en sjukt najs beachclub. Men sjukt goda drinkar och trevlig personal som gav oss stammisrabatt efter redan första köpet, HAHA ;)

Likes

Comments

Vid halv fem tiden tog jag bilen till Borlänge igår, skyndade mig in på Kupolen för att byta en studentpresent som gått sönder, för att sedan åka vidare mot stan och möta upp Julia, vi bestämde oss för att käka middag på Blackstone där. Så vi satte oss faktiskt på deras uteservering och delade på en pizza och pratade om allt och inget i några timmar.

Jag bar en ny blus som jag fyndade inne på Mango och ett par vida kostymbyxor från BikBok. Och mina favoritklackar från DinSko som jag levt i denna sommar. Extremt bekväma och kostade runt trehundringen, tips tips!!!

Likes

Comments