Header

​Kände verkligen mig som en liten prinsessa på balen. Hade drömklänningen från Axparis och en liten väska från GUESS. Stora diamantörhängen och slarviga lockar. Hade verkligen världens bästa kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Först å främst fick jag en kommentar för ett tag sedan som jag tänkte svara på.

"Hej finis!! Hur ser din student mössa ut? Med detaljer och allt? Vart beställde du den ifrån? Hur mycket kostade den? All kärlek till dig bruden <3"

- På andra bilder ser ni min mössa till höger, jag hade en väldigt klassisk mössa. Med guldiga detaljer och champagnefärg inuti. Min sten var såklart ljust rosa som hantverksfärgen är. Tror nästan hela min klass beställde från Crownstudent och jag betalade lite över 1100 kr för den.

Har sååå mycket känslor i kroppen utav att bara få skriva detta. Först å främst hade jag världens bästa student och världens bästa studentvecka. Men bakom alla dessa bilder finns också minnen från dessa tre år.

Som många utav er som läser detta vet så gick jag en linje med bara tjejer, runt 25 stycken tror jag vi var. Vilket resulterade till ett ex antal bråk och tjafs. Både småtjafs och större bråk Så mycket skitsnack som det snackades i min klass tror jag att ingen annan klass har varit med om.... På själva studentdagen var det nästan svart på vitt att alla var trevliga för ingen ville förstöra sin egen student-dag. Tror helt ärligt att det enda vi i klassen var överens om var att ingen av oss uppskattade våran skola, haha! Vilket såklart har varit skitjobbigt, men tror det ligger i att vi var så pass många i vår klass och alla var starka individer med olika åsikter. Men nu på slutet så blev vi ett gäng tjejer som verkligen kom från olika håll i klassen och klickade jättebra jättesnabbt, och tack vare dom fick jag bästa sista tiden i skolan. Är evigt tacksam för att vi i lilla gänget helt plötsligt hittade varandra och klickade.

Sedan är jag exremt glad att jag valde en teoretisk linje även om jag aldrig någonsin skulle rekomendera min skola till någon. Tror mina föräldrar hade en bra tanke när dom försökte förklara för mig för tre år sedan att man inte ska välja friskola... MEN eftersom att jag vill jobba inom naglar, fransar och allt vad det kan vara så har linjen iaf hjälpt mig med hälften av allt man bör kunna för att jobba med yrket, sen har nästan allt ansvar legat på mig när vi fått oerfarna eller outbildade lärare, att jag fått tagit reda på allt via internet och andra kotakter... Men som sagt vill jag ge ett tack till den delen av lärare som faktiskt hjälpt oss, ni som har tagit erat ansvar och lärt oss för att vi ska bli så bra att vi ska kunna bli färdigutbildade när vi kommer ut i arbetslivet. <3

Jag tänker varken hänga ut skolan eller skriva ut varför jag tycker som jag tycker pga olika anledningar, men det hoppas jag ni förstår. Men hade jag gått i ettan eller tvåan hade jag bytt så snabbt som möjligt då det finns så mycket som jag tycker skolan gör fel på. Därav var lyckan enorm efter utspringet, att veta att man aldrig mer behöver sätta min fot i den där skolan igen.

---

Sist men inte minst är jag sjukt stolt över mig själv och mina tre år, att jag lyckats samla på mig papper på internationell diplomering inom både manikyr och gelénaglar, diplomerad hårstylist och make-up artist, deltagarintyg på fransförlängning (singelfransar), vilket är dom erfarengeter jag faktiskt bryr mig om och älskar att jobba med!

Likes

Comments

Gårdagens jag. En svart enkel klänning, som är en ny favorit i garderoben och enkla klackar. Vi hade nämnligen släktträff med mammas sida, vilket var sååå mysigt. Vi hade hyrt både lokal och ett vandrarhem uppe i Leksand och firade där. Vilket var faktiskt första gången för mig, men antagligen inte sista. Helt galet fint och så sjukt mycket folk.

Men både jag och Andreas rundade av kvällen ganska tidigt. Då han skulle iväg med ett plan nu under förmiddagen och jag legat sjuk i en vecka. (och kommer fortsätta med det säkert en vecka till......)

Likes

Comments

Har äntligen ett nytt läppglans i finaste sommarfärgen!! Som jag hittade inne på Chanel förra helgen. Det är väldigt ljust rosa med massa skimmer i, så himla himla fint! (färgen heter 744) Hade tänkt mig ett helt annat som tyvärr inte fanns kvar i sortimentet, så medan jag stod och försökte hitta något annat som passade mig så tyckte andreas jag skulle prova detta, vilket han gjorde rätt i ;) Tror han har någon dold talang i att välja bra läppfärger då min andra favorit är mitt läppstift från Dior som jag använder dagligen som jag fick utav honom i julklapp haha!

Likes

Comments

Åkte alltså till London tidigt i lördags, och kom hem sent inatt. I Måndags blev det en tur kring Camden, vi valde att köpa mat där vilket var så sjukt gott. Fanns hur mycket som helst å välja mellan så beslutsångesten var enorm ;)

På vägen in mot stan igen stannade vi för en glasspaus, både fin att kolla på och väldigt god hehe


Likes

Comments