Header

I veckan möttes jag Merelle och Evelina upp på ett lunch-möte inne på Café Zappa. Salladen var helt okej, men inte den godaste jag ätit. Men det gör liksom ingenting där inne då det är sån mysig miljö och dom har massa annat gott där. Deras varma choklad är istället alldeles för god!!!!

Just nu drömmer jag mig bort härifrån. Vill åka bort i några dagar med A, bara vi två så jag får komma bort från allt och bara kan vara mig själv med inga måsten. Det är extremt mycket i livet som händer just nu så jag har nästan inte ens tid att andas. Behöver en veckas lov, med inga som helst planer eller plugg. Men som tur är får jag lov på fredag så förhoppningsvis kan jag få ta det lugnt då, även om det kommer dröja innan jag får kramas med A igen.... Ta hand om er, kram!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj redan onsdag?! Dagarna flyger verkligen iväg. I måndags åkte jag hem till Moa efter att ha jobbat klart och sov även där. Vilket var jättemysigt!!! Dock är jag extremt förkyld och kände mig till och med febrig hela dagen igår, vilket var både jobbigt och tråkigt då jag verkligen inte har tid att vara sjuk nu.  Igår hade vi även en kille i studion som skulle sminkas och fotas. Bilderna blev extremt bra, kan såklart lägga upp dom här senare.

Nu ska jag möta upp Eve på stan, så lär skynda mig, puss hej.

Likes

Comments

​Hallådär, eller godmorgon nästan för min del. Vaknade nio i morse men efter jag hade gjort iordning lite frulle gick jag och la mig igen och fastnade framför gossip girl alldeles för länge. Så idag har jag faktiskt bara legat i sängen i Andreas överdrivet mysiga tjocktröja. Sånt som behövs ibland. 

Likes

Comments

​En fråga jag får ungefär varje gång jag uppdaterar instagram är hur jag redigerar mina bilder. Men grejen är den att jag är verkligen sämst på att redigera bilder, jag har till exempel aldrig fattat mig på VSCO och liknande appar. Jag redigerar mina bilder i instagram-appen, med lite ljusstyrka och högdagrar ibland om det behövs. Ibland händer det att jag lägger på iPhone-filtret "bleknat" då det är mitt favoritfilter genom tiderna haha!!

Annars gör jag inte så mycket så det är en svår fråga att svara på..... Vill ni följa mig på instagram så heter jag i alla fall ​isabellekruskopf​ där! X

Likes

Comments

​Kolla hur fin klänning jag ska ha ikväll!! Hade glömt bort att den existerade i min garderob. Senast den användes var på Finest Awards efterfest vilket var i April haha!

Ska i alla fall först jobba ett 3h pass och sen hem och byta om för en utgång. Julia fyller 18 imorgon och eftersom jag missar middagen hemma hos henne innan så möter jag upp dom här i Falun sen. Ska bli jättekul att för en gång skull göra något när Andreas ändå är borta den här helgen. Men nu lär jag byta om till skjortan och göra mig i ordning till jobbet. 

Likes

Comments