Header
View tracker

Lite blandade bilder från helgen. Har haft en sjukt bra helg. I lördags var som sagt tjejkvällen på etage, den var GRYM!!!! Vi var ett frymt team så hade inte kunnat föreställa mig sämre resultat faktiskt, modellerna var on point och makeup-artister/modestylister/hårstylister och alla var sjukt grymma dom med. Efter modevisningen drog vi hem till Amanda och fräschade upp oss lite, samt förfestade innan vi gick tillbaka till Etage. När kvällen led mot sitt slut tog jag och A en taxi hem och sov till 12 dagen därpå. 

Sedan i söndags var det mys i sängen hela dagen och även jobb på schemat. Btw, vill ni veta något kul??? I fredags tog jag körkort!!! Så firade med att äta middag hemma hos Ellen och sedan tog vi bilen till Studion och spraytanade oss. Så nu är man ungefär 20 nyanser brunare, och hoppas över hela mitt hjärta att färgen sitter kvar till helgen då jag ska ner till England och hälsa på syrran. Ska bli hur mysigt som helst!!!!!

Likes

Comments

View tracker

Fick en kommentar här om dagen som jag tänkte svara på, då det var en väldigt aktuell fråga. Snart dags för gymnasieval för årets 9or osv. Frågan lyder såhär:

- Hej Isabelle! Kan inte du skriva lite om hur du tänkte vid gymnasievalet och din utbildning? Vad man får göra osv.

- Jag var väldigt säker på mitt gymnasieval när jag skulle söka in. Jag visste inte så mycket där och då vad som väntade men jag visste att det var den här utbildningen jag ville gå, då jag vill jobba som Make Up Artist. (jag går alltså stylist-linjen om någon inte hängde med) Jag var helt bestämd på att läsa till, så jag fick en högskoleförberedande utbildning, MEN i slutet av tvåan ändrade jag i sista sekund. Så nu har jag läst gelenaglar och engelska i inviduella valet ist för engelska och svenska (som ger högskoleförberedande). Vilket jag absolut inte ångrar, då gelenagelkursen är den roligaste kursen jag läst.

I ettan är det fokus på grunderna, hur man kollar vilken bas en kund ska ha, hur man lägger en perfekt eyeliner, färgning av fransar och bryn osv osv. I tvåan är det fokus på bland annat brud och bröllop och manikyr. Och nu i trean har vi årtals-styling, airbrush, pop art, fransförlängning osv osv. Nu i trean har vi även bara praktiska ämnen, alltså naglar och sminklektioner. Vilket är extremt skönt och kul! Så vi har fyra dagars ledigt varje vecka ;) Men det kan skilja från år till år och vilken skola man går på osv.

När du gått ut är du alltså diplomerad Makeup Artist och hårstylist, diplomerad manikyrist, utbildad inom gelenaglar, fransförlängning, airbrush mm.

Jag tycker absolut du ska söka in till stylistlinjen OM du är intresserad att jobba med styling av olika slag. Känner du att du vill gå en "chill linje" eller för du tycker det är "kul att sminka dig själv" tycker jag du ska satsa på att läsa en bredare linje, kanske sam och välja något roligt på inviduella valen istället.

Likes

Comments

View tracker

Det har ekat tomt här ett bra tag nu. En kort life update nudå, har skaffat mig finaste (men längsta) gelenaglarna någonsin. Blir glad av att kolla på dom, haha!! Ska försöka få till någon bild på dom på fredag. Fått fräsha upp håret med en färgad utväxt och även en nyans mörkare i övre delen av håret, har även gett mina bleka ben en spraytan..

Jag har även varit skadad i min nacke, vilket har varit största anledningen till att jag inte uppdaterat. Har varken haft lusten eller orken att ens starta min dator. Så sjukskrev mig ifrån jobb i 5 dagar, inte noga med de hade jag en uppkörning inbokad precis när nacken blev skadad. MEN, jag gjorde den praktiska delen i måndags ändå och KLARADE DEN! Så ett teoretiskt prov väntar men känner sån lättad efter praktiska.

Imorgon åker jag troligtsvis ner till Andreas i Uppsala, han flyttade in i sin lägenhet igår så är taggad på att få kika hur han har fått det i nya hemstaden. Men först på dagen ska jag umgås med min mormor, vi ska ta en runda på stan då vi båda hade ärenden att göra.

Puss och Kram.

Likes

Comments

Hur fin är inte den här klänningen??! Om två veckor kommer jag och några fler grymma tjejer (Studio Face & Body) ha ett event med Club Etage här i Falun. Där vi kommer bjuda på festaste tjejkvällen. Det kommer bli modevisning med flera olika klädmärken (bland annat NA-KD) och grymma goodiebags. Så redan imorgon har vi som är Makeup-artister, klädstylister, hårstylister, modeller och sponsorer en brunch där vi kommer gå igenom allt inför eventet. Är hur taggad som helst och det kommer bli hur grymt som helst!! Så ni som bor i närheten eller känner att ni vill komma så kan ni klicka vidare HÄR. Temat är uppklätt, alltså suit up saturday. Så all in på klänningar och klackar!!

Likes

Comments

Igår var jag iväg med jobbet på en hel del roligt. Tror faktiskt inte jag nämnt var jag jobbar, jag har ju mitt företag och småbarnen jag leder gymnastik för. Men sedan är jag även servitris på Blackstone Steakhouse här i Falun. Så först var det en ölprovning inne på Blackstone där vi fick veta allt från hur det går till att göra öl till att smaka på olika sorter, jämföra och betygsätta.

Sedan åkte vi vidare mot Borlänge och spelade bowling på O'learys samt åt mat där med hela teamet. Var hur trevligt som helst och innan vi åkte hemåt igen så fick vi kika på lokalerna till nya resturangen som öppnar i Borlänge under 2017. Landade hemma i sängen vid elva och slocknade direkt.


Likes

Comments