Onsdag - torsdag bestemte vi oss for å dra opp til preikestolen. Skulle egentlig på hytta, men har sett så mange som reiser opp hit for å se på soloppgangen. Vi gikk opp på dagen, sånn at vi så solnedgangen og, noe jeg syns omtrent er like fint. Elsker spillet på himmelen som skjer når solen går ned eller opp.

Pakket med oss lavvo itilfelle, og den var vi glad for at vi satt opp, for det blåste rimelig godt på morgenkvisten. Vi hadde funnet oss et sted i ly, men allikevel. Tross for en forferdelig natt pga en hund som lå inni min sovepose, så jeg nesten ikke kunne bevege meg, var det er fantastisk tur! Tror helt seriøst jeg skal kjøpe en egen sovepose til Nala.

Hadde god middag på kvelden, sjokolade og så god frokost på morgenen igjen <3


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 70 lesere

Likes

Comments

På torsdag var vi med jobben på peppes etterfulgt av kino, hvor vi så bridget jones baby. En utrolig vittig og gøy film som jeg anbefaler å se. Man burde jo ha sett de to andre, noe jeg gjorde en uke før, haha. Lo så jeg nesten ikke fikk puste.

Fredagen dro jeg å hentet nala hos Esther, en venninne av meg, siden hun hadde sovet der, så tok jeg med meg Lita og. Deres hund, som jeg skal passe i en uke, for de skal til USA, der Steffen skal spille!

Etter dette dro vi opp på hytta, altså, jeg og besteforeldrene mine. Faktisk droppet jeg Justin Bieber konsert og en helg i Oslo, for en helg på hytta. Kall meg gjerne sær, men haha! Fikk også sett første episode av Grey`s anatomy på vei opp, noe jeg ofret mobilnett for å se(superfan). bare for å nevne en ting. Var utrolig deilig å komme opp på fjellet med den utrolige friske høstluften. På lørdagen gikk jeg tur med mamma og et par venninner av ho som var på en annen hytte der oppe. Skulle egentlig gå opp på en topp, men den fant vi aldri frem til, så vi endte bare opp med en 5 timers lang skautur. Hadde med 6 tisper på tur, noe som gikk overraskende bra, det ble noe dårlig stemning, men det skulle bare mangle egentlig, haha. På søndagen dro vi hen til Kvipt gården å spiste rømmegrøt(ofra da mat allergiene mine), men det var verdt det. Nå sitter vi i sofan å drar oss. Jeg, hundene også er lillebroren min på besøk, ser CREED, blodfan av ROCKY og jeg.


​Helt nydelig med høstfarger!

Måtte bare ta dette når jeg kom hjem og, syntes skyene var så stilige.

  • 80 lesere

Likes

Comments

Nå er de bare noen ledninger som henger og slenger, så er vi nesten i boks, haha! 

  • 245 lesere

Likes

Comments

Legger ut før bilder nå, også tenker jeg å legge ut etter når vi er helt ferdige! nå er vi hvertfall flytta inn, men er litt igjen!


  • 130 lesere

Likes

Comments

For ca en uke siden planlagte vi en tur opp til en omvendte båt etter av jeg ble spurt om jeg hadde gått den før av de vi gikk med. Det hadde jeg ikke, så da ville vi jo det. Litt vanskelig med en gang å finne en dag alle 4 kunne når alle jobber omtrent fullt. Men tirsdag 09.08 kunne vi, de to vi skulle med jobbet på dagen og det gjorde for så vidt Snorre og, så vi dro ca halv 5, for jeg og Snorre er jo alltid trege. Tok en stund før vi fant frem, men vi endte opp med å parkere ved spikeren treningssenter, rett ved UIA og gå innover en sykkelsti, så kom du etterhvert inn på en grus vei og et veldig flott sted med strender og stier innover. Da går man bare videre innover, så kommer det etterhvert et skilt som det står den omvendte båt på. Var veldig fin natur oppover, som Mina sa "ringenes herre skog". Jeg hadde selvfølgelig tatt på meg fjellskoa for anledningen, siden jeg trodde det ble kaldt, det skulle jeg jo aldri ha gjort, for jeg fikk jo kjempe fort gnagsår og det endte opp med at jeg måtte ta av meg skoa å gå på sokkene resten av turen...... Dette gikk fint det, hadde heldigvis kjukke ullsokker på meg. Nala fikk seg til og med et bad på veien og de to hundene gikk jo kjempe fint sammen heldigvis!

 Super fornøyd med denne sekken fra Norrøna !!

  • 154 lesere

Likes

Comments

Idag har verdens beste, fineste, søteste, vittigste hund bursdag❤️ 2 år er bebin min idag, og ja, skriver bebin, for ho er som bebin min. Hun har så personlighet, og gir meg så mye glede i hverdagen❤️ "En hund har bare et ønske her i livet fra mennesket; elsk meg. Det er din beste venn, du er dens liv, den vil være din, trofast og full av kjærlighet. Du skylder den å vise deg verdig en slik hengivenhet. Dette er kjærlighet det, forkledd som en mopp."

  • 177 lesere

Likes

Comments

Idag på morran fikk vi meldingen "Gratulerer med ny bolig!". Det gikk veldig fort og den var veldig billig + at det er stor uteplass og det har vi savnet med tanke på at vi leier nå. Utrolig flott her vi leier, rett ved vannet og har jo uteplass, men ikke eget, så blir noe annet da. Er noen ting vi kommer til å ordne allerede før vi flytter inn, så kommer oppdateringer!


  • 206 lesere

Likes

Comments

Igår bestemte vi oss for at vi skulle lage middagen ute. Vi skulle jo uansett gå tur med Nala + at vi skulle ha middag. Snorre fikk jo primus av meg til jul, men vi har liksom aldri fått brukt den ordentlig, så nå tenkte vi at vi kunne teste dette. Og det gikk jo selvfølgelig som en drøm. Det var helt nydelig å sitte helt ved vannet med den utsikten å spise middagen! Før vi gikk sa han også at han kun ble med på tur om vi kunne gå på tromøya (på grunn av at det observert ulv der). Hadde jo vært helt sykt å sett en ulv i det fri, men det ble ikke noe av. De er jo så sky at den er nok enten på tur et annet sted (håper det, så den ikke blir felt) eller så har den plenti av gjemmesteder. Vi dro ut til Alve først, for å prøve oss på en tur der, men kom bare til masse hytter så bare gikk tilbake igjen også ut til Bjelland isetdet. Gikk ut helt i enden der ved vannet. Utrolig flott plass, og man kunne tydeligvis se rett over til tromlingene, noe jeg ikke visste sist vi var der-

  • 277 lesere

Likes

Comments

Hytta er alltid et sted vi elsker å komme til. Vi drar stadig opp dit visst begge har fri en helg. Den hytta vi er mest på er hytta til tanta til mamma. Den ligger i birtedalen, et fantastisk sted vil jeg si. Utrolig flott utsikt også. På hytta er det et fullkomment bad, kjøkken og stue, noe jeg helt ærlig syntes er veldig deilig. Vi har en hytte et annet sted også som mamma er medeier i, uten strøm og vann, noe som Snorre hadde syns vært skjønt, for han er kanskje litt mer der enn det jeg er. Så får nok ta han med opp dit snart. Hvertfall så var vi her for noen helger siden. Har ikke vært der siden i vinter så det var deilig. Sov der i to netter. Dro opp etter endt kveldsvakt fra min side på en mandag, gikk topptur på kvipt på onsdagen og reiste hjem på onsdagen igjen:) Dette er en veldig fin tur da den ikke er så veldig lang, men forholdsvis tung. Det er vel sånn på alle toppturer. Først er det rett opp, så en strekning rett og så nedover igjen. Her er det også flere vann langs turen i forhold til å ha med hunder. Du kommer også til en foss og et ganske stort vann etterhvert. Når man går her er det plutselig en stømlinje som går over bekken, og så plutselig stopper den før det store vannet. Her sies det at det bodde en gammel dame over vannet og langt inn i skogen. Når hun ikke kunne bo der lenger ble strømmen kuttet.


  • 242 lesere

Likes

Comments

I helgen som var skulle vi ta turen opp til Bardufoss og Tromsø for å først inn i ulveparken de har i Bardufoss, så møte en kompis av min samboer med tanke på at han er vokst opp der og ikke sett han på mange år. Reiste kl. 04:00 på natten, for vi skulle levere Nala til Esther og Steffen som skulle ha henne for helgen, er vel kun de og mamma som får lov til å passe ho(hønemor). Flyet gikk halv 7 på morgenen. Vi måtte vente i en og en halv time på Gardemoen, så da var det rett hen å spise frokost(egg, bacon og tomatbønner) som jeg alltid gjør på Gardemoen. Så var det oppover mot Bardufoss, og der landet vi på det som må være verdens minste flyplass. Ventet på en taxi som skulle kjøre oss til der han vi skulle til bodde. Tok ikke så lang tid før vi måtte dra igjen og komme oss avgårde mot polarzoo. Når vi kom inn i parken gikk vi egentlig rett opp til ulvene, vi gikk vel forbi noen elg først.

Litt over kl. 14 kom vi inn til ulvene etter en instruksjoner osv. Satt oss ned og de kom helt opp i ansiktet vårt. Det var en helt fantastisk opplevelse å ha en ulv så nær en. Ulver er fantastisk flotte dyr og jeg syns det er synd at de har bestemt at bestanden skal betraktelig ned her i Norge. Har blitt WWF fadder btw for å støtte arbeidet de utfører.

En ulv er veldig sky av natur og derfor sa de som hadde sosialisert ulvene at disse ulvene som vi var inne oss var sosialiserte fra dag en omtrent sånn at mennesker var helt naturlig for dem. Når det da stod mennesker på utsiden av innhegningen stresset de seg ikke opp, de søkte heller hen til oss som stod der. En "vill" ulv hadde jo kanskje vært litt nyskjerrig også hadde den løpt vekk om vi hadde nærmet oss den sitt terretorium. Som i dyreparken i Kristiansand er det jo ikke så ofte man får se ulven titte fram pga den er naturlig sky. Vi var så heldige å faktisk se ulven når vi var i dyreparken for noen uker siden! De har jo så stor plass så det er ikke noe problem for dem å gjemme seg.

De likte veldig godt å komme opp i ansiktet ditt når du satt nede. Man skulle ikke gjøre noen brå bevegelser og alt skulle gå på dems premisser. Dette var for at vi skulle ha det best mulig inne hos dem. De hadde ikke gjort noe galt om det hadde skjedd noe, men de hadde mest sannsynlig bare stukket vekk fra oss. Dette ville de jo selvfølgelig unngå da de har og jobber veldig mye med ulvene.


Etter vi hadde vært i ulveparken kjørte vi tilbake til "byen" i Bardufoss. Gikk å spiste pizza på pizzakjelleren, tydeligvis et møtested for de i Bardufoss. Var ganske god pizza der da, det skal de ha, men den var ganske dyr. Helena, hun vi skulle til i Tromsø var ho moren hos i Bardufoss, ca 20 min unna oss, så hun kom å hentet oss litt over 8, så kjørte vi mot Tromsø. Når vi kom til Tromsø i ca halv 11 tiden, lagte kjæresten hos Taco til oss alle sammen, noe som var nydelig. Det var full sol når vi kom opp dit og jeg fikk heldigvis sett midnattssolen. Vi satt til langt på natt å pratet om minner vi husket fra barneskolen og ungdomsskolen osv... Da jeg, Helena og Snorre har gått i klasse sammen i mange år. Det ble veldig sent, for man hadde ikke så mye tidsperspektiv når det er helt lyst ute.

På lørdagen ba jeg ho vekke oss kl 10 om vi ikke hadde stått opp enda, med tanke på at vi ikke hadde sovet så mye natten før + at de har baby, så de våkner til og fra. Ble vekket at en kjempe ivrig hund som hoppet opp å vekket oss. ikke noe dum måte å bli vekket på syns nå jeg.

Spiste frokost, kjørte hen til fjellheisen, tok den opp til toppen og så utover hele Tromsø. Helt nydelig! Dette var en by jeg ble glad i med en gang jeg kom til den, og kan godt tenke meg å ta noen studier her i fremtiden om det skulle bli aktuelt. Tror vi hadde kost oss her oppe. Komme uansett til å bli noen turer opp dit visst disse to kommer til å bli boenes der oppe. De kommer ned til oss i løpet av høsten, så det gleder vi oss veldig til! Men hvertfall, etter vi hadde kost oss masse oppe på toppen av Tromsø, bar det ned igjen og hen å se på den flotte kirken de har der og videre til et kjøpesenter, shoppe litt og så på jorbærpikene. Bestemte oss for å lage middag hjemme isteden for å dra ut for da kunne han lille sove hjemme og vi kunne sette på en film om vi ville det. Endte opp med Dear John, for den gikk på TV. Søndagen gikk bare til å slappe av og pakke å reise hjem. Her kan man jo nevne utsikt igjen. HELT MAGISK!


  • 242 lesere

Likes

Comments