Første delen var innlegget om Galdhøpiggen, men etter dette fortsatte vi nordover til Dovrefjell hvor vi stoppet ved en gård og det var en inngang til parken. Første vi ser etter å gått gjennom porten er en moskus. Heldigvis bak gjerde, men alikevel. Ble litt sjokka kan en si. Vi vurderte og kom frem til å gå videre oppover siden den var bak gjerdet. Gikk ca et par timer oppover og henover, bestemte vi oss for å slå opp telt. Pakket ut av sekken, skulle bare kikke bak meg, der stod det en. Tror jeg skrev noe som; å men i helvete, der er det en😂 så måtte vi bare løpe vekk. Hadde jo med hund og de angriper visst uprovosert hunder. Løp ca 50m. Satt der litt da den begynte å løpe litt mot oss igjen, så måtte løpe enda lenger. Den sluttet å løpe med en gang vi løp, så den var jo ikke akkurat aggressiv. Men den bestemte seg da for å legge seg ned rett ved bagasjen. Etter en stund måtte vi ringe noen, så vi fant nr til noen på Dovre og fikk tak i en som jobbet med å skremme moskus(jepp).
Han fortalte da snorre at du må kaste Stein ved siden av den(den liker ikke lydene) og klappe og skrike alt du kan, så kan det gå to veier, enten drar den eller så får du en moskus i fanget. Så da løp jeg og nala et stykke vekk og snorre begynte skremminga, heldigvis tok den til seg og gikk sakte videre etter litt stamming med bena i bakken. Da løp vi og pakket sammen sakene og gikk greit rett ned igjen! Haha... vi kjørte mot Røros som var neste punkt og la oss i telt langs veien dit.

Ankommet Røros og hjemmet vi skulle ligge på, måtte vi jo ned å se litt. Kunne ha med nala inn i butikkene her til og med, så dette likte jeg🙈 ikke så mye og fortelle herfra, men for en fantastisk by med fantastisk god mat og flotte folk! Her skal vi tilbake:)

Videre herfra kjørte vi kjapt innom Trondheim å svei av litt penger på nye fjellsko og go pro kamera😂

Etter det bestemte vi oss for å komme fort opp til Lofoten. Så snorre, helten han er kjørte og kjørte helt til 12 om kvelden, da fant vi en rasteplass på veien og la oss i telt der.

Så neste dag ankom vi Lofoten etter en sykt lang ferjetur over fra bodø🙄 og her var det jo fantastisk fint! Første natta sov vi i en leilighet for å få dusjet osv. Så neste dag utforsket vi litt og la oss i telt på Haukland stranda. Neste dag skulle vi gå opp mannen. Tror vi nesten kom på toppen før tåka tok oss og vi måtte snu. Da ble jeg rimelig irritert og ville egentlig bare hjem😂 for der hadde de jo strålende sol og her var det ikke meldt noe fint vær. Så det ble med dette og Snorre kjørte 26 av 30 timer HELT til vi var hjemme😍 men Lofoten, vi ses!! Helt nydelig plass!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Idag var vi å gikk opp Galdhøpiggen. Fantastisk tur, og veldig flaks med været!

Likes

Comments

Sov ute her om dagen med mamma og Janne. Var ufattelig trangt i et tremannstelt til tre stykker, men vi storkoste oss😂

Likes

Comments

Idag har vi gått 6,5 timer på ski. Nesten 2,5 mil☀️☀️☀️

Likes

Comments

Vi kom opp på hytta sent igår, og idag våknet vi til strålende sol. I 12 tiden kom det skikkelig sludd vær, så ble det sol igjen. Uforutsigbart vær på fjellet. Kjørte hen å parkerte ved der vi skulle gå opp, så begynte det å snø igjen, noe som ikke gjorde noen ting, var bare deilig og flott! Ganske bratt helt opp, før du kommer på "toppen" og det går slakt oppover helt opp til den ordentlige toppen. Her var det soool❤️ og masssse vind! På toppen måtte jeg stå fast på bena for å si det sånn. Jeg har klart å glemme kamera hjemme!!!! Irritert meg veldig, men men...

Fjellskoa mine har enda en gang vist seg fra sin beste side her👏🏼 og den andre hunden er en vi passer litt🐶

Likes

Comments

Onsdag - torsdag bestemte vi oss for å dra opp til preikestolen. Skulle egentlig på hytta, men har sett så mange som reiser opp hit for å se på soloppgangen. Vi gikk opp på dagen, sånn at vi så solnedgangen og, noe jeg syns omtrent er like fint. Elsker spillet på himmelen som skjer når solen går ned eller opp.

Pakket med oss lavvo itilfelle, og den var vi glad for at vi satt opp, for det blåste rimelig godt på morgenkvisten. Vi hadde funnet oss et sted i ly, men allikevel. Tross for en forferdelig natt pga en hund som lå inni min sovepose, så jeg nesten ikke kunne bevege meg, var det er fantastisk tur! Tror helt seriøst jeg skal kjøpe en egen sovepose til Nala.

Hadde god middag på kvelden, sjokolade og så god frokost på morgenen igjen <3


Likes

Comments

På torsdag var vi med jobben på peppes etterfulgt av kino, hvor vi så bridget jones baby. En utrolig vittig og gøy film som jeg anbefaler å se. Man burde jo ha sett de to andre, noe jeg gjorde en uke før, haha. Lo så jeg nesten ikke fikk puste.

Fredagen dro jeg å hentet nala hos Esther, en venninne av meg, siden hun hadde sovet der, så tok jeg med meg Lita og. Deres hund, som jeg skal passe i en uke, for de skal til USA, der Steffen skal spille!

Etter dette dro vi opp på hytta, altså, jeg og besteforeldrene mine. Faktisk droppet jeg Justin Bieber konsert og en helg i Oslo, for en helg på hytta. Kall meg gjerne sær, men haha! Fikk også sett første episode av Grey`s anatomy på vei opp, noe jeg ofret mobilnett for å se(superfan). bare for å nevne en ting. Var utrolig deilig å komme opp på fjellet med den utrolige friske høstluften. På lørdagen gikk jeg tur med mamma og et par venninner av ho som var på en annen hytte der oppe. Skulle egentlig gå opp på en topp, men den fant vi aldri frem til, så vi endte bare opp med en 5 timers lang skautur. Hadde med 6 tisper på tur, noe som gikk overraskende bra, det ble noe dårlig stemning, men det skulle bare mangle egentlig, haha. På søndagen dro vi hen til Kvipt gården å spiste rømmegrøt(ofra da mat allergiene mine), men det var verdt det. Nå sitter vi i sofan å drar oss. Jeg, hundene også er lillebroren min på besøk, ser CREED, blodfan av ROCKY og jeg.


​Helt nydelig med høstfarger!

Måtte bare ta dette når jeg kom hjem og, syntes skyene var så stilige.

Likes

Comments

Nå er de bare noen ledninger som henger og slenger, så er vi nesten i boks, haha! 

Likes

Comments

Legger ut før bilder nå, også tenker jeg å legge ut etter når vi er helt ferdige! nå er vi hvertfall flytta inn, men er litt igjen!


Likes

Comments

For ca en uke siden planlagte vi en tur opp til en omvendte båt etter av jeg ble spurt om jeg hadde gått den før av de vi gikk med. Det hadde jeg ikke, så da ville vi jo det. Litt vanskelig med en gang å finne en dag alle 4 kunne når alle jobber omtrent fullt. Men tirsdag 09.08 kunne vi, de to vi skulle med jobbet på dagen og det gjorde for så vidt Snorre og, så vi dro ca halv 5, for jeg og Snorre er jo alltid trege. Tok en stund før vi fant frem, men vi endte opp med å parkere ved spikeren treningssenter, rett ved UIA og gå innover en sykkelsti, så kom du etterhvert inn på en grus vei og et veldig flott sted med strender og stier innover. Da går man bare videre innover, så kommer det etterhvert et skilt som det står den omvendte båt på. Var veldig fin natur oppover, som Mina sa "ringenes herre skog". Jeg hadde selvfølgelig tatt på meg fjellskoa for anledningen, siden jeg trodde det ble kaldt, det skulle jeg jo aldri ha gjort, for jeg fikk jo kjempe fort gnagsår og det endte opp med at jeg måtte ta av meg skoa å gå på sokkene resten av turen...... Dette gikk fint det, hadde heldigvis kjukke ullsokker på meg. Nala fikk seg til og med et bad på veien og de to hundene gikk jo kjempe fint sammen heldigvis!

 Super fornøyd med denne sekken fra Norrøna !!

Likes

Comments