Header

vardag

Lördag! Haft en riktigt härlig dag, blev inget Väsby men en snabb runda på stan och en fika på café bönan med mamma ändå. Hunnit köra med pappa också! Resten av kvällen blir i soffan med film och nått gott att äta tror jag. Skön Lördag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • vardag

Likes

Comments

Nöje

Hello! Kom nyligen hem från middag med Johanna, myskväll på Philś. Det blev god mat och massa prat, så rolig kväll som va riktigt välbehövlig.

Mums 👆🏽👆🏽

  • Nöje

Likes

Comments

vardag

Tröja- Zara


Hej hej! Imorgon är det fredag, ahhh! Super taggad speciellt eftersom jag har roliga planer men också för då inleder jag höstlovet, jippi. Helgens planer:

Fredag: Äta en middag med Johanna och hitta på något mys efteråt kanske.

Lördag: Åka ut till Väsby Magasin och luncha med mamma och förhoppningsvis shoppa något sedan övningsköra med Pappa (måste börja köra mer).

Söndag: Hänga med tjejkompisar under dagen, äta middag tillsammans och fixa oss för fest!

Låter som jag ska bara äta under helgen men de lovar jag att det är inte de ända som jag ska göra hahaha. Rolig helg inplanerad ändå och roligare vecka uppföljer.

Kram Isabelle

  • vardag

Likes

Comments

vardag

Hej alla! Idag är det måndag, bra dag ändå och skönt att komma in i rutiner igen efter en vecka i Italien. Idag har jag skrivit prov, shoppat kläder till en halloweenfest som är i helgen och bara tagit de allmänt lugnt.
Älskar mina nya strumpbyxor föresten från Calzedonia, så balla verkligen!! Känner att dom kommer bli så snygga till hösten.
Nu ska jag dricka en smoothie och plugga resten av kvällen, kul kul.

Kram Isabelle

  • vardag

Likes

Comments