​Jag känner nu efter ett tag att denna portal inte är något för mig. Min blogg handlar inte om mode och om mig det handlar om min fotografi karriär. Därför väljer jag att blogga på http://johanssonisabelles.blogg.se från och med nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså vad jag saknar norrskenet alla samtal med Johan och Björn. Jag älskar ju nattfoto och är otroligt intresserad utav rymden. Jag har så otroligt mycket planer inför hösten när man kan börja fota detta igen då. ;-) Ska bli så otroligt roligt att få dela med sig av nya bilder på detta fenomen. Hur jag kollar om det är någon idee att gå ut är på https://www.spaceweatherlive.com/sv. KP4 - KP5 går det ofta att se här i Örebro det vill säga att ju högre KP nummer det är ju mer norrsken blir det. Mitt senaste norrsken jag fotade var det G3 alltså KP8 vilket är otroligt mycket. Men eftersom det var maj och solen aldrig riktigt gick ner så förstörde det en hel del. Men det något otroligt att fota så jag tycker verkligen ni ska ge detta en chans senare i höst. Nu i sommar går det inte riktigt att fota det eftersom det aldrig blir mörkt. Men i oktober september så finns det stora chanser. Jag lovar att skriva mer då. Jag är så tacksam att jag hittade detta.

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag känner mig riktigt fin! Idag tar nämligen min kusin Marcel studenten så jag kommer fota hans student! Riktigt roligt och självklart kommer bilder upp ikväll. Tog även några bilder på mig innan vi far iväg till bussen. Så nu kör vi, är riktigt taggad!

Likes

Comments

Jag totalt älskar och bara dyka ner i photoshop och redigera. Jag använde mig av camera raw, kurvor och selektiv färg ändring.

//

I totally love and just dive into photoshop and editing . I used the camera raw , curves and selective color change .

Likes

Comments

Nikon D7100 & Nikkor 50mm 1,8G

Var ute och fotade Sky först och sedan mig själv. Nu ikväll var det en otroligt fin solnedgång och jag kunde inte låta bli och fota lite. Jag fick även hem min nya blus idag så jag kände för att fota mig själv i den också. Känns lite konstigt men roligt att fota sig själv när man inte är van haha. Men jag är otroligt nöjd med bilderna och ska försöka fota solnedgången imorgon på en bättre plats! På bilderna ser ni nu också hur blond jag blivit, jag är så nöjd! Jag hade inte heller smink på mig vilket är roligt att se efter ändå. För även om jag inte har smink så är jag grymt nöjd över bilderna.

Blusen hittar ni HÄR och jag har storleken M är ca 175cm lång!

//

I was out and photograph sky first and then myself. Today, it was an incredible sunset and I could not stop myself to go out stop and take some pictures . I even got home my new blouse yesterday, so i felt to photograph my self with that too. Feels a bit weird but fun to photograph myself even if I not used to do that normally haha. But I 'm really happy with the pictures and will try to take pictures of the sunset tomorrow at a better place ! In the pictures you see now how blonde I become , I am so happy !

Likes

Comments

Gårdagen i bilder, jag är så jäkla lycklig <3

Nikon D7100 & Nikkor 50mm 1,8G

Jag är så glad alltså mitt liv börjar äntligen gå bra och det finns så mycket saker jag ser fram emot. Jag umgås med människor som verkligen gör mig glad. Jag har världens finaste vänner som alltid finns där för mig och det är sommarlov. Ni anar inte hur skönt det är och bara känna att man är ledig och nu har jag ju mer tid och jobba med det jag älskar. Fotografi såklart, vad annars?

Igår var jag på stan med min moster och mina kusiner. Vi hade verkligen en riktigt trevlig dag tillsammans och det blev att jag stannade där över natten. Vi gick mest runt & kikade på skor samt kläder. Men jag tvingade även Michelle (min kusin) att ta några bilder på mig med kameran. Om ni sett min gamla header så förstår ni ju, man kan ju inte ha en vinter bild som header när det är sommar? ;-) Jag blev jätte nöjd med bilderna men det kändes lite roligt att stå att fota bilder till bloggen när alla kollade på. Men jag blev riktigt nöjd efter och senare så brydde jag mig inte så mycket som var bakom. Jag blev mest fokuserad på att få bra bilder till bloggen. Så ja vad tycker ni om den nya headern, själv älskar jag den!! Imorgon ska jag ladda upp för helgen ska fota min kusins student på fredag, bröllop på lördag och redigerings jobb på söndag. Jag är laddad och tycker detta ska bli hur kul som helst!!

//

Yesterday in the pictures, I'm so damn happy <3


I'm so happy then my life is finally starting to go well and there are so many things I look forward to. I hang out with people who really make me happy. I have the world's finest friends who are always there for me and it's summer vacation. You have no idea how nice it is and just feel that it is free and now I have more time and work with what I love. Photography of course, what else?


Yesterday I was in town with my aunt and my cousins. We really had a really nice day together and it was that I stayed there overnight. We mostly walked around and looked at the shoes and clothes. But I also forced Michelle (my cousin) to take some pictures of me with the camera. If you have seen my old header so you will understand, you can not have a winter image header when it is summer? ;-) I was very pleased with the pictures but it felt a little funny to stand to photograph pictures for the blog when everyone watched. But I was really pleased by and later so I did not care so much who was behind it. I was most focused on getting good pictures to the blog. So yes what do you think of the new header, myself, I love it !! Tomorrow I will upload the weekend will photograph my cousin's graduation on Friday, the wedding on Saturday and editing jobs on Sunday. I am charged and think this will be funny as hell !!

Likes

Comments

I fredags förra veckan fick jag hem min älskade klocka och snacka om att jag använt den till ALLT! Jag totalt älskar den och den passar till allt. Det bästa med klockan är att den är himla stilren och jag har använt den varje dag sedan jag fick den. Detta är min andra DW klocka och är så nöjd med utseendet och kvaliten. Just nu har dem ett sommarerbjudande vilket gäller om du beställer en klocka så får du med ett armband, så nästan som två klockor ju! Hur bra är inte det?! Med koden ISABELLEFOTO får ni 15% på erat köp. Passa på sommarerbjudande är till 13/6. Du hittar dem här - @danielwellington

//

I love this watch! The quality is awesome and it goes with everything. If you purchase a watch you also get a wristband for free. Awesome right!? In collaboration with @danielwellington can use my code ISABELLEFOTO for 15% off. Happy shopping!

Likes

Comments

Nikon D7100 + Nikkor 50 1,8 G AF.

Idag är nog första dagen som jag verkligen känner wow, idag är det sommarlov. Alla andra skolor slutar imorgon så vi fick alltså 5 dagar extra. Jag är så otroligt taggad på sommaren just nu har så mycket planer vilket är så kul då man har saker att se fram emot. Vi slutade skolan i fredags och sedan gick vi upp till stan och åt ute. Vi valde fratelli här i Örebro och jag åt oxfile med kantareller,pasta och någon god sås som var över hela maten. Vi sätt där och åt kanske 1 och halv timme innan vi skiljdes åt. Sine hängde med mig till min kusin där jag skulle vara några timmar innan student balen. Nu idag ska jag upp på stan och kolla på lite kläder och massa annat. Solen skiner och det ska vara upp till 24 grader idag, skönt. Kameran hänger givetvis med.

//

Today is probably the first day that I really feel wow , today it's summer vacation . All other schools ends tomorrow so we got then 5 days extra. I am so incredibly psyched summer right now has so many plans which are so much fun when you have things to look forward to . We finished school last Friday and then we went up to town and ate out . We chose Fratelli here in Örebro and I ate beef with mushrooms , pasta and some good sauce that was all over the food. We sat there for maybe one and half hours before we parted . Sine hung with me to my cousin where I would be a few hours before the prom . Now, today I'm going up around town and check on some clothes and lots of other things . The sun is shining and it should be up to 24 degrees today , nice . The camera hangs naturally with .


Likes

Comments

Jag har fått frågor hur jag redigerar mina bilder och tänker nu svara på det. Jag använder mig av photoshop och jag använder enbart camera raw vilket är ett superbra program som hänger med i photoshop. Jag brukar värma upp mina bilder ljusa upp dem lite och lägga in konstrast. Det ända jag gör i vanliga photoshop är och lägger in lite skärpa. Något du ska tänka på som nybörjare är att inte ljusa upp bilderna för mycket det blir fult och ger bilden helt fel effekt. När du fixar dina bilder ska du försöka göra det så naturligt som möjligt utan att överdriva. Jag brukar alltid tänka att göra det så naturligt och diskret som möjligt. Om du inte kan göra sakerna vänta med och göra samt öva. Övning ger färdighet och det är så jäkla roligt när det visas också och det syns. Jag var helt hemsk på och redigera om man tänker på ifrån förra året. Mina bilder var alldeles för ljusa och det såg faktiskt inte alls bra ut. Men kolla nu jag har lärt mig massor och tycker det är hur kul som helst och redigera. Jag har en hel del och öva på också men det har visas att jag tränat. Tänk på att du inte ska lägga in för mycket skärpa heller bilden ser overklig ut och över redigerad ut.

//

I have been asked how I edit my images, and intend to answer it. I use photoshop and I only use Camera Raw which is a super good programs that keep up with photoshop. I usually warm up my pictures brighten them a bit and add contrast. The only thing I do in Photoshop is common and adds a little sharpness. Something to keep in mind that beginners are not to bright up the pictures too much, it gets ugly and gives the completely wrong effect. When you fix your images, you should try to make it as natural as possible without overdoing it. I always think to make it as natural and discreet as possible. If you can not do things wait and do as well as practice. Practice makes perfect and it's so damn funny when it also appears and it shows. I was absolutely horrible and edit if you think about from last year. My photos were just too bright and it actually looked not at all good. But check now, I have learned a lot and think it's funny as hell and edit. I have a lot and practicing well but it has been shown that I trained. Keep in mind that you should not put too much sharpness nor unreal picture looks out over edited out.

Dem här inställningarna hade jag på denna bild och såhär ser själva camera raw ut. Enkelt och simpelt det är jätte lätt och förstå sig på. Mitt photoshop är på svenska så om inte är ifrån Sverige kanske det blir lite svårt och förstå vad som står men det finns på massa språk och såklart på engelska. Jag hoppas ni får en inblick på hur jag gör mina bilder och att det var roligt att läsa. I nästa tips inlägg tänkte jag prata om manuella inställningar på kameran.

//

Those settings , I had this picture and looks like the camera raw out . Easy and simple , it 's very easy and understand. My photoshop is in Swedish so if not from Sweden maybe it will be a bit difficult and understand what is written but there are lot of languages ​​and of course in English. I hope you get a glimpse of how I make my pictures and it was fun to read . The next tip posts , I thought talking about manual settings on the camera.

Likes

Comments

Instagram - @ijphotographer

1 34515 Next