View tracker

Denna helgen så har jag befunnit mig i Danmarks små samhällen Saksköping och Eskilstrup på LF-Open. Helgen resulterade i tre silver, svenskt rekord, massa skratt och härliga människor!

Fredag:

Det var första dagen och det innebar både match och PET. Efter en förmiddag med PET och utrutningskontroller var det dags för match vilket gick bra. Jag slutade på 415,0 vilket blev ett SVENSKT REKORD!!! men detta sköt även Isabelle Edman så vi fick dela det svenska rekordet. Final blev det såklart och även där gick det bra. Jag blev tvåa efter Edman med en bra final av mig men en ännu bättre av Edman.

På kvällen åkte vi och åt innan det blev sängen.

Lördag:

Andra dagen bjöd på sovmorgon för oss tjejer men vi åkte ändå tidigare till hallen för att titta på killarnas final då vi hade fyra stycken skyttegymmare i den. Min match gick inte lika bra som dagen innan då jag hade lite oflyt i slutet men jag slutade ändå på 414,4. och en fjärdeplats in i finalen. Finalen gick bättre denna dagen men det gjorde den även för Edman så åter igen kom jag tvåa.

Efter finalen bar det tillbaka till boendet för lite mat och sedan bara sitta och göra ingenting resten av kvällen.

Söndag;

Nu var det dags att packa ihop och städa rummen innan vi åkte till banan då det var sista dagen och vi skulle åka hem. Väl på banan så var de tjejerna som sköt först och det var en väldigt bra dag för mig. skyttet klickade ordentligt och arbetet var bra. jag slutade på 416.9!!! vilket va både ett nytt PERS och nytt SVENSKT REKORD!!!! Och denna gången fick jag ha det för mig själv samt att jag tog det från Edman som hade ökat det dag två från det vi båda delade dag 1. Final blev det såklart och jag tog mitt tredje silver för helgen.

Efter att ha slängt i mig lite mat och kollat på killarnas finaler packade vi in i bilarna och så bar det iväg hemåt. Det blev ett litet stopp på Donken i Helsingborg innan vi var hemma i Sävsjö. väl hemma tände vi Adventsljuset och sedan gick jag dödstrött och la mig.


Näst på schemat ligger Sweden GP i Kinna på lördag. Jag åker hem redan på torsdag tillsammans med Linnea då vi är lediga på fredag, så då kan man passa på att vara hemma lie extra.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då bar det av till årets danmarksresa och LF-Open. Just nu blir det bil i ett antal timmar innan vi är framme där vi ska bo.

Imorgon blir det PET och våren första match som vi tjejer kommer skjuta vid 16.10.
men mer om imorgon och helgen senare

Likes

Comments

View tracker

Denna helgen var det dags för Eskilstuna. Det blev en riktigt bra helg både skyttemässigt och allmänt.

Vi åkte upp på fredagen och jag åkte med Angelica, Moa, Dennis, Flayan och Paul. Vi släppte av skyttegrejer på banan innan vi åkte till hotellet. Jag fick bo med Angelica och Moa. När alla fått sina rum och släppt av sina saker så gick vi allihopa till Spicy Hot för att köpa med oss thaimat till hotellet, sedan satt vi där och hade det mysigt.

Vi tjejer började hade inte våran match förrän vid 13.30 på lördagen så jag, Angelica och Bella passade på att gå ut på stan en stund innan vi behövde gå till skyttet för att göra oss i ordning.

Matchen gick riktigt bra och arbetet va väldigt bra. 414,4 blev resultatet vilket tog mig till en andraplats i grunden och även till final. Finalen gick också min väg och min väg framför allt. Jag sköt en riktigt bra final på 206,4 och den tog mig till vinst. Efter finalerna så gick vi iväg för att äta pizza, hamburgare och sallader på Pepperoni innan vi gick in på godisaffären för att köpa lördagsgodis innan vi gick tillbaka till hotellet. Innan vi gick och la oss hade vi flipperspelstunering som Albin vann, Jonte tvåa och jag kom trea.

Det var dubbeltest på söndagen och första matchen sköt vi tjejer redan vid 8,30 så det blev en tidig morgon och en tidig frukost.

Matchen gick väldigt bra och arbetet var riktigt bra vilket visade sig på monitorn. Resultatet slutade på 415,2 och ett inofficiellt nytt svenskt rekord. Det enda som var lte surt var att om jag hade skjutit det resultatet på lördagen hade det varit ett officiellt svenskt rekord, då GP är en av de enda tävlingarna man kan skjuta rekord på. Andra matchen gick till och med bättre än den förra även om det tog emot i både kroppen och knoppen att ställa sig på banan igen. Men allt fanns där och tekniken satt ordentligt och jag slutade på 415.4.

Direkt efter att alla skjutit färdigt så slängde vi in allt i bilen för att påbörja resan hem igen. Såklart så stannade vi på det obligatoriska stoppet på McDonalds i Mjölby innan vi var hemma.

Idag har vi haft en testtävling här hemma och resultaten vi skjuter kommer in på rankingen, precis så som de andra matcherna som vi sköt i helgen. Matchen var riktigt bra och det är så skönt att tekniken verkligen sitter. Resultatet blev 416,8 vilket är ett nytt pers.

Så jag är jättenöjd med mina matcher de senaste 4a dagarna, riktigt bra skytte med ett bra utförande och bra resultat. På fyra matcher fick jag in fyra nya resultat på rankingen vilket är jättebra!

Likes

Comments

I helgen var det Nationella SM i Kinna och jag ställde upp i både senior och junior.

Jag var jämn i båda matcherna om man ser till poängen men mitt jobb var inte på topp precis. 392p var det resultat jag lyckades skjuta till mig i båda matcherna och dessa resultat lyckades även ta mig till final i både senior och junior klassen. 

Efter en lite halvtaskig uppladdning innan finalen med alldeles för mycket ris och friterad anka, ställde jag mig på banan och sköt en riktigt bra 10 skottsserie och med den serien gick jag om de som var före mig. Jag gick och VANN mitt först SM!!!

Senior finalen gick inte lika bra och jag slutade 12 i den finalen, men jag va jätteglad ändå och jag är jätteglad för Michaela Arvidsson som vann seniorklassen och även Isabelle Edman som blev tvåa. Så de blev 3 smålandstjejer med de ädlaste medaljerna.

Likes

Comments

I lördags hade vi DM och Aleholmstest här i Sävsjö. Det gick rätt bra för flera av oss men det gick även sämre för vissa.

För mig gick det riktigt bra första matchen och jag lyckades att skjuta 416,2 vilket är det högsta resultatet som jag skjutit av dem som kommer in på rankingen.  Efter att ha stått i caféet en stund var det dags för en andra match. Denna matchen gick inte lika bra men ändå helt okej. jag hade oflyt med var skotten tog men jag lyckades ändå skrapa ihop 411,1p.  

Nu är nästa tävling inte förrän v44 på helgen och då är det Nationella SM i Kinna som står på schemat. Men nu till helgen är det först ett läger med Johanna och Magnus här i Sävsjö innan det blir dags att ta höstlov. 

Likes

Comments