Idag var lyckan med oss och vi tog oss till GULDFINAL!

Vi vann över Italien på morgonen och då slutade jag på 413,1p. På eftermiddagen sköt vi mot Norge och även den matchen vann vi. Dock va det matchen som vi resultatmässigt sköt sämst i. jag slutade på 407,9 tror jag att det var.

I och med detta och att Italien vann över Frankrike så betydde det att vi blev 1a i gruppen och gick till guldfinal! Det har varit så extremt varmt att skjuta denna helgen så det har varit svårt att koncentrera sig.

VI skjuter vår guldmatch 12,00 imorgon och även pistolarna skjuter Bronsmatch vid 9,00 imorgon och så klart ska vi sitta och heja dem imål

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi kom hit igår eftermiddag/kväll. Det var en lång resdag då vi åkte ifrån Rottne vid 5.15 på morgonen och var inte på hotellet förrän vid 17 på eftermiddagen. Men resan gick någorlunda smärtfritt så man ska inte klaga. Vi mötte upp pistolarna på Kastrup och när vi väl va framme på hotellet slängde vi mest av oss grejerna och gick ut och åt direkt då det inte hunnit bli så mycket ätit under dagen.

idag var det sovmorgon och vi var inte på banan förrän vid 11 tiden. Det blev lite PET och mat samt en runda i de fina vädret innan vi satte oss för att titta på pistolarnas första match. Det gick lite tungt för dem mot Polen och de förlorade tyvärr den matchen.

Efter dem var det vår tur mot Frankrike och det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi förlorade matchen 8-16. Men alla vi var rätt så nöjda ändå för att ha varit första matchen då Frankrike sköt fantastiskt bra. Jag slutade på 412,7 och tog 2p hade ett par dåliga skott i varje serie som drog ned mig för mycket tyvärr. Det är så extremt varmt när vi skjuter nu så att svetten bara rinner. Det gör en del för koncentrationen så det är lite svårt att ha kvar tankarna på vad man ska göra.

Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt och käkat lite, laddar upp lite för imorgon.

I morgon skjuter vi gevär vid 11.00 och 16,00 medans pistolarna skjuter vid 9,00 och 14,00.

länk till livevisning har ni Här och länk till livestream Här

Likes

Comments

Denna helgen har vi treor hållit i Smålands DM och dubbeltest här i Sävsjö.

DM var på lördagen och det var matchstart vid 11,00. Det var en lite jobbig match där jag inte riktigt fick till det. Det blev jämna men låga serier och jag slutade p 410,7. Med detta resultatet vann jag DM för damjuniorer.

I dag var det dubbeltest med första start vid 11,00. Det var en jobbig match även denna. Den började bra och var kaos i mitten och slutade okej. Det jobbiga var att jag gjorde allt jag kunde komma på för att fixa det men att ingenting hjälpte. Jag kunde också konstatera att detta var första gången sedan första matchen i Oldenburg i ettan som jag skjutit en match under 410. Andra matchen gick mycket bättre och jag tror att det var lite att jag behövde en riktigt dålig serie och "skölja ur" lite innan jag var redo för de bra serierna. Jag jobbade på genom hela matchen och det gav resultat tillsammans med att balansen var bra under matchen. Jag slutade på 416,7 vilket jag är väldigt nöjd med.

Nu är det dags att ladda om för Kroatien nästa vecka. Vi åker ifrån Rottne torsdag morgon ner till Kastrup för att därifrån flyga ner till Zagreb.

Likes

Comments

Idag hade jag första riktiga träningen med de nya inställningarna på bössan.
Det kändes inte lika "obekvämt" idag som precis efter ändringen igår.
Efter lite inskjutning om mycket fokus på tekniken och disciplinen fick jag ihop de väldigt bra. 30skott med en riktigt bra träffbild. Den var aningen till höger vilket skulle gjort något extra poäng. Men jag tror inte jag har skjutit en så bra träffbild på 30 skott innan.
Nu gäller det att lägga mycket fokus på disciplinen och balansen för att verkligen jobba in det ordentligt.

Likes

Comments

Under helgen hade vi ungdomsläger för 02-03or. Jag tillsammans med Linnea och Bella hade fysen för dem på lördagskvällen och sedan kunde vi ju inte hålla oss ifrån att kolla på dem när de sköt under fredagen och lördagen samt sitta med en stund när de fick lyssna på och fråga om hur det är att gå på skyttegym. Elias och två andra tjejer från Anderstorp som var med på lägret och de tyckte att det varit väldigt roligt att ha varit med.

På lördagkvällen så hade vi 3or 250dagars fest. Så efter att vi hållit i fysen blev de in i duschen, sminka sig och fixa håret och sedan gick jag, Bella, Linnea och Albin för en liten fördrink innan vi gick iväg till The Pipe där festen hölls. Det blev en rolig kväll med mycket dans och snack med alla möjliga. Vi var kvar till stängning vid 1 och sedan åkte vi med MP som var chaffis till Vetlanda och Donken innan vi var hemma i säng vid kl 3. Det var jättekul och jag ser fram emot 200dagars.

Idag blev det långträning på skyttet med träning mellan 14.30 -18.30. Det var träning på de blå gummimattorna med fokus på lugna inlyft och att höften skulle vara stilla. Efter det matchade jag och Albin mot varandra för att jag skulle få lite träning inför EYL nästa helg. Matchen gick väl helt okej, det gick bättre än vad det gjort på de senaste matcherna men de fanns ändå några riktiga skitskott som måste bort.

Leif och jag har pratat ett par gånger om att ändra bakkappan det senaste och räta upp den för att få den att sitta bättre i axeln så det var vad vi pillade med efter matchträningen. Det tog ett par gånger innan vi fått dit den på ett bra sätt så att jag inte var i takt med pipan, men det fixade sig. Det är ovant, något annat kan jag inte säga men jag tror ändå att detta kan bli rätt bra om man bara vänjer sig vid det. Det ända är om jag hinner vänja mig vid det och känner att et funkar bra till EYL nästa vecka.

Likes

Comments