Header

Måndag: Nu är ledigheten för min del över och tänkte ta tag i mitt liv och börja jobba igen. Sommarjobbet på Volvo är slut som sagt så tänkte fortsätta i vikarepoolen ett tag till tills jag hittar något nytt.

Det som suger med vikarepoolen är att om man inte är inbokad någonstans måste jag gå upp tidigt runt 7 och se om jag fått något sms om jobb. Smsen kan dröja fram tills ca 8.30. Så imorse låg jag och snoozade var 10 minut i hopp om jobb. Ca 8.10 kom det ett sms men när jag väl hade svarat var tjänsten redan tillsatt till någon annan...Sen kom inget mer sms så idag blir inget jobb. Fick däremot jobb förfrågan om imorgon så hoppas jag kan jobba där resten av veckan.

Annars idag är planerna att träna, skriva cv, ta en promenad, göra ett ärende på kungsmässan, handla och ikväll väntas idol och paradise hotel. Sol ute idag också, så rätt skönt att vara ledig just idag.

Tisdag: Jobb 9-17.30

Onsdag: Jobb (?) Träna

Torsdag: Jobb (?) Träna

Fredag/Helgen: Jobb på fredagen förhoppningsvis. Sedan har jag inga planer för helgen. Lite festsugen är jag allt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 109 Readers

Likes

Comments

Har alltid på stör ej på mobilen, dels för att spara batteri och dels för att kolla igenom appar i lugn & ro utan att få massa notiser som stör.

Älskar att sjunga & spela piano. Gör det alltid när jag är ensam hemma. Aaaldrig sjungt seriöst för någon, det är typ min största mardröm Hahah..Tycker dock jag sjunger stundtals rätt bra, men kanske bara är jag heh.

Tycker det är så mysigt att kolla på program som idol och Melodifestivalen.

Älskar verkligen att blogga och skriva av mig & dela av mig av mitt liv. Tänk vad kul det är att läsa tillbaka när man är 50 lixom?

Är nog mest nöjd med min rumpa och min längd. Minst nöjd med mina armar och bröst. Även magen har jag komplex över ibland.

Går jag ut på krogen kör jag antingen all in eller inget. Tycker det känns onödigt att bara ta 1 glas vin typ.

Har ingen aning vad jag vill göra eller bli i framtiden vilket ger mig ångest. Inga planer på att söka vidare heller.

Har vissa dagar då jag känner mig svin ful verkligen och andra dagar skitsnygg?? Håret gör typ allt, har jag fett hår år det omöjligt för mig att känna mig fin men har jag fräscht och rent hår känner jag mig ändå fin haha. Överlag är jag ganska nöjd med mitt utseende. Efter en utomlands resa när man är brun och solblekt hår, dåjävlar känner man sig faktiskt bomb

När jag började gymma 2013 hade jag ett mål om hur jag skulle se ut om några år. Jag ville få samma kropp som Michelle Lewin och då tänkte jag ah men 2017 kanske jag når mitt mål. Hahahahahh känner jag mest nu. Nuförtiden tränar jag endast för det är kul och för att må bra. Har inga som helst mål inom träningen!

Kan ligga timtals med min mobil och bara stalka på instagram, klickar mig fram från profil till profil heh. Men vem gör inte egentligen

Vill verkligen ut och backpacka 1 eller 2 månader.

Hade jag inte hetat Isabelle hade jag velat heta Viktoria, Molly, Lovisa eller Vanessa typ. Tycker dom namnen är sååå fina.

Enda vinet jag gillar är Mia vin.

Jag pratar för snabbt och otydligt så jag måste upprepa typ allt jag säger när jag pratar med någon hahah

Ääälskar Twitter och tycker det är så underskattat

Har sån jävla åldersnoja

Mina absolut fave låtar atm är dessa. Och fyy blir löjligt festsugen när jag hör dom flesta av dom, inte festat på snart 1 månad så ni förstår ju heh. MEN TIPS, lägg till dessa låtar på er lista!!!!!!

  • 139 Readers

Likes

Comments

  • 151 Readers

Likes

Comments

Back to reality:// Står just nu på crossen och ska kötta mig igenom ett pass.

Kom hem till Sverige vid 6 imorse. Åkte hem och gick direkt och la mig. Så välbehövligt.
Helgens planer är oklara, har inga direkta planer. Får ta allt som det kommer helt enkelt!

Likes

Comments

Avslutar denna resa med middag på Pizza Hut<3

Likes

Comments

Om 24h är jag tyvärr hemma i Sverige igen..ångest? Svar ja.

Men vi har hela dagen idag på oss att njuta för flyget går inte förrens tiiiidigt lördag morgon. Vill inte hem:(((

Likes

Comments

Nästsista kvällen här i Cypern och har varit en perfekt dag. Tillbringade dagen här på hotellet och mest vid poolen. Hyrde trampbåt, solade, badade och nu på kvällen åt vi gott & drack drinkar! Vill aldrig lämna detta ställe.

Ja jag äter skaldjur, dock väldigt sällan! Var striktare förut med all vegan-mat men inte lika nu, dock försöker jag så mycket som möjligt.

Likes

Comments