Header

Måndag: Jobbade mellan 9-13. Sedan hem en snabbis och sedan till Kungsmässan. Fick köpt lite smått & gott. Därefter till gymmet där jag började med 20 minuters pw på bandet. Avslutade med 30 min core pass + 30 min grit cardio. Fyf*n!!

Tisdag: Jobbar mellan 7.45-16.10. På kvällen ska jag på Bodypump 60 med Rebecka!

Onsdag: Jobb mellan 8-18. Vilodag

Torsdag: Jobb mellan 7-15. Sedan ska jag köra ett benpass med Rebecka och sen ska jag möta upp la familia på Pinchos.

Fredag: MIN LEDIGHET BÖRJAR!! 1,5v ledig detta året är alltid något;-) Ska klippa mig på morgonen, tänkte köra "gardinlugg" och klippa håret en bit. Hoppas det blir bra för hatar mitt nuvarande tråkiga hår..
Därefter träning och senare SUMMERBURST!!

Lördag: Summerburst dag 2!!

Söndag: Absolut inga planer, antagligen bakishäng med girlsen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 27 readers

Likes

Comments

Söndag idag och råkade sova bort halva dagen...Sånt ger mig verkligen ångest men antar att dom 14h sömn var välbehövliga.

Åt en snabb frulle och sedan tog jag mig ut på en springtur. Vid fem åkte jag in till Kungsbacka och mötte upp finaste mamma och hade sushi-dejt <33 Sedan avslutades dagen på gymmet för ett rygg/axel pass. En söndag i min smak.

❤️❤️

Likes

Comments

Vid sju mötte jag upp min partner in crime. Körde ett helt ok benpass. Började med att ta en promenad i solen, körde ben/rumpa på gymmet och avslutade med ytterligare en promenad i kvällssolen. ÄLSKAR VÄDRET.

Likes

Comments

Efter brunchen tog jag mitt pick pack och hängde med mamma, Anders och Tilda till stranden. Tog precis ett dopp och fyf*n vad kallt men klagar ej för vädret är så underbart (!)

Ikväll väntas gym med Caroline, sen får jag se vad som händer helt enkelt.

  • 101 readers

Likes

Comments

Klockan 10 idag vankades det brunch hemma hos Olivia med vårat gymnasiegäng. Jättemysigt!! Är nu påväg hemmåt och ska snart åka mot smarholmen där det väntas en heldag på stranden.

Likes

Comments

Heej!! Oj vad det inte känns som fredag idag, men oj vad glad man är att det faktiskt är fredag. Mysigaste dagen på jobbet, var endast 12 barn på hela förskolan och kan ej fatta att jag endast har fyra dagar kvar med mina barn:((

Efter jobbet tog jag mig ut på en springtur och lite senare åkte jag och syster till Fjärås och fotade lite bland alla gula blommorna. Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon är hela dagen fullspäckad med roligheter!

Likes

Comments

Ett bra avslut på denna lediga torsdag.

Likes

Comments

Började dagen med 1h powerwalk. Vid ett hämtade jag upp Rebecka och vi åkte till smarholmen. Vid tre kom Louise & Emelie också. Skitmys hade vi<3

Nu ska jag äta och ikväll väntas tullen dejt med girlsen.

  • 164 readers

Likes

Comments