Header

Likes

Comments

Kom precis hem från ett Body Balance pass på gymmet, ungefär som yoga. Ganska välbehövligt! Körde även axlar en stund innan passet. Innan dess har jag jobbat, jobbat har jag gjort hela veckan och även gymmat. Igår blev det ett långt benpass med Emelie. Resten av veckan väntar gym och jobb. Inget planerat för helgen men dyker väl förmodligen upp något.

Annars, ungefär FEM månader tills Islands/USA resan. Vill nuuuuuu. Kommer bli så kul!! Aldrig varit i varken Island eller USA innan vilket gör det mer spännande. Kan det bli 29 Juni nu plz....

Likes

Comments

Alltså nära döden upplevelse haha.. Emilia drog alltså med mig på grit cardio idag och fyy vad jobbigt. Men väldigt kul och välbehövligt!! Körde även lite armar/bröst på gymmet, i ungefär 40 minuter.

Annars, jobb har stått på schemat. Hade tidiga passet så slutade redan halv två vilket var skönt. Imorgon väntar ytterligare jobb och sedan väntar ett benpass på gymmet med Emelie!!

Likes

Comments

Världens mest lyckade och roligaste utgång igår med bästa tjejerna!!! Började kvällen hos mig och hade mysigaste förkröket. Det var jag, Emelie, Nadja, Caroline, Alexandra och Nina. Därefter drog vi till Noba och sedan Harrys. Jag och Nadja hade inga biljetter men lyckades ändå komma in gratis lol, bästa oss. Är ju inget fan av Björn Rosenström som hade spelning men det var kul ändå eftersom man har världens bästa gäng som sällskap.

Avslutade kvällen på esters fram till stängning. En fruktansvärt lyckad gårdag!!

Likes

Comments

Faves

Hello! En snabb update innan jag ska sova. Denna vecka har endast bestått av gym och jobb. Idag är det äntligen fredag och slutade redan 13.30, hur dröm! Körde cardio och sedan rygg/axlar på gymmet. Nu på kvällen har jag bara umgåtts med sis och Rasmus och haft allmänt kul och mysigt.

Imorgon är det lördag och då väntar först ett benpass med Emelie. Sedan hem och fixa i ordning mig innan mitt partycrew kommer hem till mig och förar. Det lär bli en bra lördag imorgon!!

Likes

Comments

En heldag på spa med syster, teambuilding möte med alla Onsala förskolor och tillsist middag på spa:t. Godnatt!

Likes

Comments

Fyra från Greklandsresan 2016. Saknar denna värme och miljö sååååå mycket.

Likes

Comments