Header

Cirka 2000 bilder känns det som, som visar lite hur mitt 2016 varit. Mitt 2016 började sämst. Jag var deprimerad och hade ingen självkänsla alls, jag hade anorexia, socialfobi och dödsångest och var sjukskriven från skolan hela vårterminen. Då trodde jag aldrig att jag skulle må såhär bra i slutet på året. Idag mår jag så jävla bra. ar fått massa nya vänner, jag är social och spontan och jag mår så bra i mig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad ska du göra på nyår?

Brukar ni smälla raketer? Nä, har bara gjort det en gång i mitt liv.

Vad brukar du äta på nyår? De olika varje år, men alltid trerätters. Iår

En dålig sak som hände 2016? Blev sjukskriven från skolan hela vårterminen.

En bra sak som hände 2016? Blev friskförklarad från både ätstörningar en depression och socialfobi.

Var spenderade du sommaren 2016? Hemma i Hornsberg, på Singö, i Gbg och i Spanien. Min en månads långa resa till Italien blev inställd..

Vilka har du spenderat mycket tid med under 2016? När jag första halvåret var sjukskriven och hade socialfobi var det mest min familj, släkt och en bästavän jag var med. Enda sen skolan började har jag fått massor av nya vänner och jag har varit jätte mycket med dem på sistone.


Har du några planer för 2017? Jaa, ser fram emot 2017 så mycket asså. Det ska bli så bra. Jag ska praoa i Spanien och ska på språkresa där också, jag ska till Göteborg igen med min bästavän, förhoppningsvis ska vi utomlands tillsammans också. Jag ska ta moppekort och vi ska flytta.

Har 2016 varit ett bra år eller kommer 2017 bli bättre? 2016 har varit helt blandat, första halvåret sög med andra halvåret var mycket bättre. Men jag vet att 2017 kommer bli bättre. Nu har jag haft tre dåliga år i rad. 2014 började jag bli sjuk (i anorexi), 2015 var jag sjuk hela året och fick professionell hjälp. 2016 var mitt bättrings år och 2017 kommer bli mitt första helt friska år igen.

Likes

Comments

Nu har inte jag varit borta från bloggen nästan hela hösten och vintern. Förut hade jag mycket mer tid att fota, redigera och skriva blogginlägg men på sistone har jag varit för upptagen. Jag har haft mycket i skolan och jag är ute med kompisar varje dag. Får liksom inte tid att sätta mig ner och skriva blogginlägg och har inte direkt mycket att skriva om heller, lever ju inte värsta blogger lifestyle. Men hur som helst har ja saknat bloggandet lite ändå. Så nu när det jullov tänkte jag ge bloggen en sista chans. Har så mycket planer för 2017 och skulle va kul att dela med mig av det. Kommer uppdatera några gånger i veckan om min vardag och det kommer bli både mobilbilder och bilder från min systemkamera. Får se hur länge jag lyckas hålla bloggen levande!

Likes

Comments

Såhär såg jag och min bästa vän ut på årets halloweenfest, som var hemma hos mig. Jag var ängel och hon var djävul. Jag hade en jättefin vit klänning från Nelly och ett par vingar från buttericks. Hade sminkat mig lite änglalikt oxå med vit ögonskugga mycket highlighter. Tilda hade som ni ser ett svart set, djävulshorn och en sån gaffel. Festen var lyckad och vi hade jätte kul.

Likes

Comments

Äntligen är den här parfymen min. Mamma och pappa kom hem med den till mig efter en kryssning förra helgen. Har velat ha den hela sommaren men varit lite för snål för att köpa den. Det är iallafall Escadas limited edition parfym Agua del sol. Sött och fruktigt luktar den, precis sån lukt jag gillar.

Likes

Comments