Header
View tracker

Såhär såg jag och min bästa vän ut på årets halloweenfest, som var hemma hos mig. Jag var ängel och hon var djävul. Jag hade en jättefin vit klänning från Nelly och ett par vingar från buttericks. Hade sminkat mig lite änglalikt oxå med vit ögonskugga mycket highlighter. Tilda hade som ni ser ett svart set, djävulshorn och en sån gaffel. Festen var lyckad och vi hade jätte kul.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen är den här parfymen min. Mamma och pappa kom hem med den till mig efter en kryssning förra helgen. Har velat ha den hela sommaren men varit lite för snål för att köpa den. Det är iallafall Escadas limited edition parfym Agua del sol. Sött och fruktigt luktar den, precis sån lukt jag gillar.

Likes

Comments

View tracker

Beställde dehär två vita klänningarna från nelly för två veckor sen. Båda var på halva priset, och det kostade bara 250 kronor för båda två!! Kap. Gillar båda jätte mycket, både sköna och snygga. Väldigt v-ringade men det är bara snyggt. Enda jag har o klaga på är nog slitsen på den kortärmade klänningen, när man går syns lite av trosan hehe. Men det ska jag be mamma sy ihop lite bara. Här är första klänningen, och här är andra! Och jag vete, bildkvaliten är hemsk, men det blir mörkt snabbare nu och dessutom var det mulet.

Likes

Comments

Ja som ni märker här på bloggen blir det inte mycket uppdatering asså. Prioriterar liksom inte bloggen just nu, har så mycket annat för mig i skolan och utanför skolan. Hinner bara inte, fast jag vill ju gärna fortsätta bloggandet. Jag får se hur det blir, kanske blir det bättre i vinter när jag inte kommer vara ute lika mycket. Om jag ska uppdatera varje dag kommer det nog bli mer mobilbilder och färre bilder med systemkameran. Ahhh detta e så jobbigt, men vi får se hur det blir bara. Puss och kram.

Likes

Comments

Jag har verkligen såå lite höstkläder i min garderob, har rensat hela sommaren, men nu känns det som att jag knappt har något kvar?? Så nu håller jag på och ska fylla på med massa höst- och vinterkläder. Och mina senaste två inköp är en gräddvit stickad tröja från river islan, med guldknappar längst ner. 449 kronor kostade den. Och även en basic beige stickad tröja i världens mjukaste material, som kostade 249. Har dock inte fått användning för någon av dessa ännu, för det har ju varit riktig sommarvärme, och kommer vara det ända ut i september. Klagar verkligen inte!! :))

Likes

Comments