Hipp hipp hurraaaa för finaste Ester på sin 3-års dag! 🎉

Gofika och massa bus!
Nu ska vi hem och fixa ordning inför jobb och dagis imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Först ska jag berätta att resten av familjen sover, kanske inte så konstigt om Matthias sover som kom hem för en timme sen. Men jag vaknar alltid först. Jag funderar på om jag ska smita iväg på Ica och handla frukost. Egentligen är jag trött, känner mig fortfarande lite halv hängig av förkylningen. Det värsta är släppt, men det är jobbigt och hosta sönder revbenen, hela dagarna. - men jag kan aldrig somna om när jag har vaknat.

Idag fick jag ta ledig för det krockar med Elsa. En timme, jag börjar ju 05, Matthias slutar 06... men ja! En dag mindre i semesterkassan bara. Så får vi se på det.

Sen till fransarna,

Dom är ju fabulös, på bilden är dom nygjord, men sen så sa hon, "fyll på igen efter tre veckor" okej tänkte jag.. fast sen när jag kom hem och kikade i kalendern så blev det inte alls bra efter tre veckor när man ska försöka ha fina fransar på Rhodos.

Jag bokade en tid 11/7 först, för jag trodde det var fjärde veckan, ack då fel jag hade. Det var femte! Och det går ju inte heller... kan inte gå med fransar i 5veckor ??! Utan att fylla på, No No No! Så jag fick avboka den tiden och boka in en ny nästa vecka, då har det gått fyra veckor och två dagar och dom är så jädra snygg fortfarande! Va?! Helt sick ju! Visst att jag börjar tappa mer och mer, men man få ju ändå tänka på hur länge dom suttit där.
Så dom får helt enkelt ha suttit en vecka innan jag far till Rhodos. Hade ju varit perfekt 11e eftersom vi far 14e. Men men!

Likes

Comments

Äntligen är det bokat och klart! I början på augusti så åker vi till Kolmården!! 😍 två dagars på Kolmården, med bästa sällskapet!
Gud vad jag längtar! Jag förmodar jag längtar mer än barnen. Jag är så spänd, det ska bli otroligt roligt att åka dit!
Lyxigt att få bo på hotell också! ✨ så nu har vi massor med skoj att se fram emot i sommar.

Om 19 dagar åker vi till Rhodos, sen jobbar jag en vecka innan semestern fortsätter, och då blir det Kolmården. Denna sommar kommer gå med raket fart. ☀️

Först Leos, och sen Birsta och lite shopping! Nu är vi hemma och pappan ska snart åka och jobba så jag och Elsan gör en tidig kväll. Det kan vara välbehövligt. 😍

Likes

Comments

Inte efter vägen men det är var värt vägen hit!
Lunch på Bergafjärden med mamma, mormor och respektive 😍✨ det var super gott! Jag åt lövbiff och Matthias pepparstek ✨ mums. I solen och livemusik till, en bra start på denna söndag.

Nu åker vi vidare på Leos. Det är någon som håller på längtar ihjäl sig. Huga! ❤️

Likes

Comments

Tillslut orkade vi oss ut, en sväng!
Vi fick sällskap av fina Jocke & Lina till Piren för middag! Hamburgaren vi åt där var helt magiskt god! Rekommenderas verkligen!!

Sen for vi hem och såg på film. King Arthur, dock missa vi dom 12 sista minuterna av filmen, för då dog den! 😂 typiskt.

Nu ska vi göra oss i ordning för först en lunch i Berga, sen ska vi på Leos och sen göra Birsta 😍 en dag i min smak, dock inte Matthias kanske. 😂

Likes

Comments

Jag är fasiken mer överkörd nu än vad jag har varit dom senaste dagarna. Förkylningen har brutit ut 4real. Alltså hostar så jag har fått träningsvärk i revbenen, eller innanför där? Ont gör det iaf. Täppnäsa delux och allmänt jävla seg! Ursäkta språket. Men det är så värdelöst att vara sjuk när man har massvis man vill göra, plus att man är ledig. Jag har sovit en timme nu under dagen för att jag bara hoppas på att bli piggare... men det går sådär.

Åh!

Trots allt så hade jag en bra midsommar, inte allt för mycket aktivitet så, mer bara äta gott och dricka gott. Kallt som tusan var det ute också, men vi satt ut, traditionell som vi är till 02 om inte senare också och surra på.

Nu ser jag och Ida på Twilight i soffan och Matthias och Elsa badar. Lönne och Wilma for hem för en stund sen.

Sen funderar jag på om min kropp orkar göra något idag? Får jag mer energi eller kommer jag må såhär ? Då orkar man inte göra något. Vem är ens sjuk på sommaren... döds förkyld, man skulle kunna tro att jag har åkt på en mansförkylning, för så känns det.

Kanske gå ut och äta nå god mat på en restaurang med gubben? Bio? Hälsa på någon? Ja vi får se. Just nu är det bara soffan som lockar.

Likes

Comments