I torsdags flyttade min världens bästa människa till Cypern, där hon ska jobba som reseledare i ca 6 månader eller mer. Det känns väldigt konstigt att vara borta från varandra så länge, blev en del tårar när vi sa hej då. Men du är bara ett samtal bort. Jag är så himla stolt kompis här hemma och glad för din skull. Att du är så modig och flyger iväg till ett helt annat land. Där du inte känner en ända människa. Där ska du bo och jobba nu i flera månader, jag hoppas och jag vet att du kommer ha det så himla bra där borta. Mig slipper du INTE jag kommer och hälsar på dig, de kan du ge dig på. Om ni är sugna på att följa Hannas jobbresa, så in och läs: http://nouw.com/hannaei

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp som en zombie idag, även fast jag sovit länge. Tydligen tyckte inte min kropp att den sömnen räckte... Det blev en morgon promenix till Strandbaden för att äta brunch & fira morfar. Hur mycket mat som helst! ägg & bacon, smörgåstårta, olika sallader, pannkakor osv. Det blev en jäkla massa mat som man slängde i sig under de timmarna, efter en extrem matkoma åkte jag med mamma hem till henne. Jag har legat på soffan hela dagen & halv sovit.

Puss puss!

Likes

Comments

Halloj!

Tar mig ann ett nytt försökt med det här bloggandet. Jaha vart ska man börja... Igår stor städade jag min lägenhet & tvättade nästan hela dagen. Vid åtta tiden så kom Micka, Mikaela och Marielle till mig, vi körde med andra ord och drack lite vin, himla mysigt. Senare under kvällen drog vi hem till Josh på lite förfest, däremot var jag extremt trött så jag åkte hem tidigt. Min fina pojkvän kom och hängde med mig istället, helt perfekt.

Likes

Comments

Igår kväll kom Asdren hem till mig efter han slutat jobba, vi kollade Modern Family och lyssnade på musik. Jätte mysigt. Senare åkte vi till Max och käkade. Han är den bästa och finaste jag vet! love you

Likes

Comments

I lördags käkade jag och eddie lite snabbt på donken. Sen hämtade jag upp Asdren så tog vi de lugnt hemma, senare åkte jag och Asdren till Halmstad och käkade på olearrys. Hur gott som helst!!

Likes

Comments

​I fredag jobbade jag hela dagen, på kvällen kom min fina pojkvän och kollade film, åt chips & choklad. 

Likes

Comments

I lördags blev det förfest och utgång i Göteborg med dessa brudarna, riktigt spontan kväll som blev super bra.

Likes

Comments

Likes

Comments