View tracker

Ligger just nu på soffan, har inte gjort så mycket idag. Varit hemma och kollat på Modern Family och tagit det lugnt. Bara gjort lite små saker, varit på systemet och handlat. Jag och Emma lagade kyckling tacos, hur gott som helst. Kommer inte ihåg senaste gången jag lagade mat... Men det är så det blir när man inte bor hemma, haha. Vi har även bokat resa till Stockholm i februari. Vi ska upp till min pappa, så ska bli super kul. Hittade en bild på mig och min bror efter dopet på lilla MIlo.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår kväll kom Asdren hem till mig efter han slutat jobba, vi kollade Modern Family och lyssnade på musik. Jätte mysigt. Senare åkte vi till Max och käkade. Han är den bästa och finaste jag vet! love you

Likes

Comments

View tracker

Heyyy!

Är jätte dålig på att uppdatera, menmen.I tisdags var jag på klitterbadet med lilla Alicia och Ranieri, va hur trött som helst efter den dagen. Det var hur kul som helst, men det finns ganska mycket energi i en sån där liten sjuåring.haha. Kommer ihåg när jag själv var liten när jag lekte med mormor och Verner. När man körde kull hela tiden, så blev dom tillslut trött och inte orkade jaga mig. Ganska förståeligt eftersom dom båda va ca 60år man orkar inte jaga en sjuåring hur länge som helst. Men när de inte orkade jaga mig mer, så sa jag " då kan jag jaga er." jo TJENA haha, men när jag var liten fanns det liksom inget stopp på den där lek energin. För ens mamma tvingade mig att vila eftermiddags vila, då somnade jag direkt. Ganska konstigt det där att man inte känner av att man är trött när man är liten. Nu känner jag av sånt dirket.

Likes

Comments

I lördags käkade jag och eddie lite snabbt på donken. Sen hämtade jag upp Asdren så tog vi de lugnt hemma, senare åkte jag och Asdren till Halmstad och käkade på olearrys. Hur gott som helst!!

Likes

Comments

Idag har jag, Emma och Benjamin varit på Gekås och handlat lite småsaker och käkat. Just nu sitter jag i soffan och har precis färgat håret och kollat på en dokumentär som heter The Haunting Ground det är något alla borde kolla på. Blir så sjukt upprörd när jag ser sånt och att pengar och rykte spelar mer roll än vad en människas liv gör.... Helt sjuk.

Likes

Comments

​I fredag jobbade jag hela dagen, på kvällen kom min fina pojkvän och kollade film, åt chips & choklad. 

Likes

Comments

I lördags blev det förfest och utgång i Göteborg med dessa brudarna, riktigt spontan kväll som blev super bra.

Likes

Comments

Heeeey

Började jobba klockan åtta idag, jag är inte alls van att jobba så "tidigt"  brukar börja tolv eller jobba natt. Det där att gå upp tidigt är inte riktigt min grej..... Det var en lite annorlunda jobbdag, jag åkte runt till lite olika företag och delade ut rabatter, ganska kul faktiskt förutom att de var ett jäkla spring ut och in i bilen. Inte det roligaste eftersom det är svinkallt ute, så höll på att frysa ihjäl. Men kul att göra något annat än det vanliga på jobbet.  Hur som helst sitter jag i soffan nu och är huuuur trött som helst, så ska laga lite mat och fortsätta kolla på oc.

Likes

Comments

Likes

Comments