Idag var jag på stan och gick in på h&m en snabbis och hittade dessa godingar. Båda kostade 149kr/st och jag kunde verkligen inte bestämma mig vilken jag ville ha, skulle egentligen köpa en tröja som kostade 199kr men dom här istället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om 20 dagar så händer det, då åker jag till Italien!

Italien har varit ett av mina to go to befor I die resmål och nu har jag fått chansen att åka dit med världens bästa gäng. Kan knapp förstå det, har sett framemot detta ett bra tag nu och snart händer det. Är så galet taggad och vill att tiden ska gå snabbare. Vi ska till två ställen Rom och Assisi.

Likes

Comments

Denna dag asså... Åkte ner till stan för att ha tyska och kom inte ens in i lokalerna dom har lektioner i, för att dom hade bytt pinkod. Eftersom jag går på en annan kommunal skola och har tyska lektioner på en friskola så får inte vi från min skola den informationen om pinkoden för att vi inte är registrerade som elever där och inte har samma skolportal osv. Så jag kom då inte in i klassrummet och ingen jag kände var där och kunde öppna så då missade jag ett prov som var idag yey...

Gick istället till bibblan och lånade två engelska böcker, för att vi ska läsa en roman nu på engelskan när vi inte har nationella prov också ska vi sedan göra någon bok recension av något slag. Vet inte exakt för att jag inte var där när dom gick igenom det men men. Böckerna jag lånade var "Runemarks" av Joanne Harris och "Paper Towns" av John Green. Har inte bestämt mig vilken jag ska läsa och använda till uppgiften men det lutar mot Paper Towns.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är äntligen frisk! Inte riktigt men nästan. Är sååå less på att vara sjuk nu, har varit sjuk sen slutet på sportlovet och jag har inte varit på skolan på en hel månad?!?! Inte bara för att jag varit sjuk utan även för att sport och påskloven varit nära inpå varandra. Jag missade en vecka och en dag av skolan och resten var lov och studiedagar. Jag har inte varit på skolan varken igår eller idag men imorn ska jag dit, jag skulle gå idag men jag hade ingen bra natt, fick massa hosta och svårt att andas osv så jag stannade hemma en dag till.

Idag har varit en chill dag men jag har även fått massa saker gjorda. Åkte in till stan för ett möte, lämnat in låneböcker, köpte ett jätte fint anteckningsblock, torrschampo och sen har jag även pluggat lite. Så skönt att äntligen kunna göra saker utan att bli trött direkt och känna sig typ död. 

Likes

Comments

Idag  har inte varit en rolig dag, vaknade imorse med halsont och hosta. Nu senare på kvällen har jag även fått feber, har just nu 38,1 grader men det konstiga är att jag har sådär ont i kroppen man kan få vid feber men jag brukar inte få det med så här "lite" feber utan när jag har runt omkring 39 grader. 

Sitter just nu framför tv:n och kollar på undercover boss och jag tycker det är sååå roligt att se vad cheferna över företaget gör för sina anställda när dom får höra bristerna företaget har och hur de påverkar de anställda. 

Likes

Comments

Jag har alltid dom mest underbara loven. Nu när det varit sportlov har jag varit uppe i husvagnen i Vemdalen och jag har haft såååå roligt!!! Jag åkte upp tillsammans med Eddie och Emmy fredagen den 4/3 och åkte hem i lördags (12/3) Dom stannade bara över helgen medans jag stannade hela veckan med min pappa som kom upp lite senare. Jag har gjort så mycket och det känns som det snarare gått en månad sen jag var hemma än en vecka. Jag har åkt slalom/snowboard, längdskidor, kört skoter, grillat, bowlat, övningskört och mycket mer. 

Likes

Comments

Just nu sitter jag inne på espresso house och äter blåbärs yoghurt och dricker en cappuccino. Detta är mitt favorit café i hela Sundsvall för det är ett perfekt ställe att sitta och plugga, fika med vänner och allt på deras meny som jag provat har varit sååå gott. 

Egentligen ska jag ha lektion nu men jag hade en munta inbokad under lektionen men kunde verkligen ingenting så vi flyttade fram det till veckan efter lovet thank god. Så då hade jag tid över och gick in till stan och passa på att ta en frukostfika. Men innan jag gick till stan skulle jag gå och hämta lite plugg i skåpet som jag tänkte jobba med samtidigt som jag fika, och då hittade jag denna fina bild i mitt skåp <3 på mig och min fina vän Sofie. Blev verkligen jätte glad för på senaste tiden har jag haft det lite jobbigt och har känt att jag driftar ifrån några av mina vänner och att dom inte bryr sig om våran vänskap så detta betydde verkligen och fick mig på andra positiva tankar.

Likes

Comments

​Hej hej! Idag har jag haft friluftsdag som kanske märks med rubriken. Det har varit en väldigt fin dag med mycket åkande, dock lossnade en skruv till min bindning i liften så det var lite svårt att ta sig ner utan en riktigt fastspänd fot men det gick. När jag väl kom ner så gick jag in till skiduthyrningen och dom hjälpte mig fixa en ny skruv. Den där förbaskade bindningen har bråkat med mig ett bra tag och jag hoppas att den sitter fast ordentligt nu. 

Sedan när jag kom hem så tappade jag upp ett varmt bad med en skål med glass på sidan om. 

Likes

Comments