Nu när toppis börjar bli stor och börjar ridas mer seriöst & snart ska börja tävla lite så behöver hon lite nytt!

Hon är väldigt nätt och speciellt i bogen så mina täcken till dom andra i 125 blir alldeles för stora!så dessa 4a täckena till våren/sommaren ska köpas.

bucas power cooler, bucas power cooler med hals, bucas shamrock, back on track nättäcke

jag har bara full på mina equiline så två vadderade equiline luvor i marin och brun ska även införskaffas.

som sakt så är hon väldigt liten och mina sadelgordar på 105-110 får man spänna på längst upp så en magplata i typ 90?!? ska även införskaffas!

Eftersom hon är väldigt nätt vid bogen så blir mina förbyglar lite stora så en dyon förbygel med mässingspännen och mönstersöm ska hon även få!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag på jobbet! Jobbar fram till 3 och sedan är det direkt hem och fixa stallet och rida! Det ser ut att bli lite soligare på eftermiddagen så får hoppas att det stämmer! Nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi senare!

Likes

Comments

detta får bli ett kort inlägg då jag har så sjukt ont i huvudet och har haft det ända sen igår em?!? jag har inte ens kunnat rida idag för att det har gjort så ont.. eftersom jag inte har ridit så har jag inte gjort så mycket! fixade lite i stallet putsade lite och fixa de vardagliga sysslorna hästarna fick gå ute längre idag eftersom det har blivit så ljust på kvällarna! skönt! får hoppas att huvudvärken släpper tills imorgon! sindy ska åka och hoppa i ridhuset imorgon inför söndag då jag åker och tävlar! ska mest känna på henne! blir nog inte allt för många språng! sedan ska nahla och toppis gå markarbete! bommar och studs.


Likes

Comments

Likes

Comments

Det har gått ett år och ca 4veckor sen världens finaste älskling somnade in! Ibland ställer man sig frågan om det aldrig kommer sluta göra så ont. Fivory 1998-2015 ❤️

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen helt död! Alla hästarna har blivit ridna! Sindy hoppade jag! Höjde upp i slutet och fick verkligen en super bra känsla! Toppis reds ut! Nahla gick gå markarbetet med lite bommar, studs, två kryss med ett galoppsprång mellan med bom framför ovh efter samt mellan! Hon va väldigt stark då hon inte orkar sätta under sig och gärna tar tag dom sista galoppsprången innan hinderna men märken en stor skillnad sen bara två veckor tillbaka! Har även tagit en Springtur med musik i lurarna! Imorgon ska sindy ridas ut, nahla och toppis markarbetet! Ska även jobba så får se om jag riden någon innan jobbet!

Likes

Comments

Animo ridbyxor, bruna ludd damasker, Veredus bakskydd och ett par roeckl handskar!

Likes

Comments

Har vart sjuk ända från förra helgen tills nu! Har legat helt däckad och inte orkat gjort något! Mina höstar va därför tvungna att vila och ångesten bara växte och växte när drama bara gick och jag aldrig blev friskare men nu så är jag väl ganska pigg. Knarkar baletter så jag orkar rida ;) höstarna har ridits från i fredags och dom har varit en dröm så antagligen va nog vilan bara något bra. Sindy har hoppat lite idag och reds markarbeten igår och dagen innan det lösgörande. I markarbetet lägger jag stor vikt på att försöka förbättra hennes språng, har mycket bommar framför och efter hinderna, hoppar även en del studs och galoppbommar. Från ena rispades till nästa så händer det så mycket och man ser Reslutat så snabbt. Så kul.
Nahla joggades i fredags, red markarbeten igår och idag lösgörande. Samma tänk med henne, hon är en pigg och stark ponny som vill mycket, har även där mycket bommar framför och efter då hon gärna Hoppar väldigt långt med en sänkt rygg. Hon har inte rikrigt styrkan ännu men vi jobbar på och hon har blivit väldigt fin från marken. Toppis vilade totalt 6dagar så hon va som en tickande bomb i fredags, många diskutioner hade vi, eller rättare sakt så ville hon visa vem som bestämde ;) men i slutet så va hon väldigt fin, formen börjar komma nu i skritten och traven, små hoppade lite stunds och sånt igår och hon va super duktig, idag vilade hon! Imorgon rids hon ut eller går lite markarbete!

Likes

Comments

Idag är det fredag! så skönt! Jag är ledig idag då mamma åkte till Italien inatt. Alla hästar ska ridas! Toppis ska ridas ut eller ev på banan, det blåser så mycket och dom va helt crazy imorse så får se om jag håller mig kvar, Det känns säkrast att rida på banan men hon skulle behöva ut och galoppera av sig lite. får se hur jag gör! Sindy ska ut och konditions tränas, Nahla hopptränades igår så hon ska bara joggas. Annars händer det nog inte så mycket mer idag! får se om killen kommer ikväll, isåfall blir det nog bara mys framför tvn. kommer upp ett inlägg senare idag om träningen +film.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Sindy e:sazar

Sindy är ett Dponny sto född 04! hon är importerad från tyskland men har vart i andra läder till och med 2011 tills hon blev importerad. Sindy har inte en riktigt bra bakgrund men med tanke på det är hon förvånasvärt en riktigt fin och snäll ponny. Vi köpte hennes i april 2013 så snart har jag haft henne i 3år! hon blev inriden i börjar av 2011 så hon här väldigt sen tagen och därför känns hon verkligen inte som en 12åring utan snarare 6-7åring. När vi köpte hennes va hon inriden och inhoppad! men inte så mycket mer en så! hon va otroligt vinglig och väldigt grön så det har vart ett otroligt jobb med henne och är en del kvar men jag tror på henne. Jag debuterade LA tror jag redan i slutet av året jag köpte henne. Nu har vi vinster upp till La och är kvalad MSVB och ska debutera om några veckor. Det har vart ett otroligt jobb med denna ponny men hon är väldigt försiktig och är ganska kvick i sinna tassar. Hon har en bra kroppsbyggnad för hoppning, Nätt och långa ben, den enda minuset är att hon är endast 144 men upplevs mycket större! hon har ingen problem med avstånd eller höjden så jag ser inget problem egentligen mer en att det kanske är lite svårare att sälja henne sen men det är då. Hon har en super fin dressyr stam. Sindy själv har ett vädigt fint steg så hon skulle lika väl kunna gå som dressyr ponny men det är hoppningen jag har satsat på och där e hon minst lika bra. tanken är att tävla detta året ut och sedan sälja henne i slutet av detta år eller i början av nästa.


Nahla e:artist

Nahla eller nallen som hon kallas är också ett Dponny sto, född 03. Jag köpte henne i början av sommaren 2014. Nahla är ett sto med mycket vilja. Hon är ganska svår, het och stark. men en otroligt fin hopp ponny men en riktigt fin teknik. jag har snart haft henne i 2år men det är förrns nu jag har lärt mig hur hon fungerar och hur jag ska rida henne. Hon är väldigt speciell då man inte kan sätta upp vem som helst, hon har mycket nerv och kan bli lätt uppstressad och kan va väldigt olika från dag till dag. Nahla är ingen dum ponny och absolut ingen stopp ponny men som sakt så måste man lära sig hur hon fungerar och det tar ett tag beroende på hur duktig man är. men om man lär sig rida henne på sett är hon en guld ponny. vi har entligen hittat in på rätt spår hur hon ska tränas och vi hoppas att detta blir vår år. Nallen har jag ingen brådska med att sälja men när jag känner mig klar med henne så säljs hon.


Top silver e.Top nordpol

Top silver eller toppis/toppan som hon kallas är ett Cponny sto född 2012 så detta år första året hon får tävlas lite. Jag köpte hene i slutet av sommaren förra året. Hon va inriden och inhoppad och nu är det min uppgift att vidarutbilda henne och en så länge gillar jag henne starkt. det är em dam med en otroligt stak personlighet och vilja men en riktigt fin ponny men en ljus framtid framför sig. Jag tror riktigt mycket på henne,. hon är väldigt lätt lärd och förstår lärr. Toppis ligger väldigt bra i sin utveckling och har börjat komma igång bra nu efter vinter vilan. Tanken med henne är att väla lite detta året och försöka matchas inför ungponny SM nästa år och försöka sälja efter det.

Likes

Comments