Efter att jag fick antagningsbeskedet förra veckan har allting gått i 190km/h. Mycket som ska fixas inför flytten och bara det att jag börjar om mindre om en månad??

Så i höst börjar jag alltså på KTH, fastighetsutveckling med fastighetsförmedling! Wiiiie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter 6 månaders hårt arbete för att få armen att bli bra igen efter skadan kunde jag äntligen sitta upp på hästryggen igen, bästa platsen på jorden!

Likes

Comments

Det är en hel del som har hänt sedan jag var inne här sist! Vi har mycket i skolan nu precis innan påsk och det är mycket i allmänt som ska hinnas med...

Vi kan ju börja med studentkryssningen! Det var helt klart värt det!! Uppmanar alla blivande studenter att åka på denna 24h kryssningen, fylld med skratt fest & fina minnen. Det enda som var negativt för min del var att det guppade ganska mycket i början, så blev lite sjösjuk precis när vi hade lämnat hamnen. Annars var det top notch 😊 Sov kanske 2 timmar sammanlagt den natten, men lyckades dra mig till skolan dagen efter och se något levande ut haha!

Förra helgen firade vi My som fyllde 19, med lite snittar & drinkar först och avslutade sedan med utgång & donken. Denna helgen däremot var det Högskoleprov. Egentligen var det troligtvis ganska onödigt för mig att skriva det denna gången med, i o m att mina betyg & senaste resultat ska räcka till den utbildningen jag vill gå (peppar peppar). Men jag gjorde det ändå, för att inte missa något liksom 😉 Tror inte det gick så bra dock, men vi får helt enkelt se om fyra veckor.

Annars är prio 1 just nu opponeringen på Måndag. Känner att jag har ganska bra koll på läget redan nu, men ska för säkerhets skull kolla igenom allt trettio gånger till haha. Utöver det har vi lite andra deadlines nästa vecka, men inget som jag förhoppningsvis inte klarar av.

Tänk vilken dröm att få studera här till hösten!! - MOTIVATION​

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på en kompis innan vi ska dra oss mot skolan. Har en muntlig examination idag i svenska, är så nervös!!!!

Ikväll ska vi fira en vän som fyllde 19 igår och efter det gå ut & dansa hela natten 😊

Likes

Comments

Först nu börjar jag bli återställd igen efter årets hittills roligaste helg! Det enda negativa egentligen med studentkryssningen var att den var på en båt haha! Blev sjösjuk ett tag när vi precis lämnat Sverige, men sen efter ett tag vande jag mig... Det var i alla fall 24h fest med karaoke, dans och speed-dating 😉 Nu dagarna efter har jag varit riktigt trött, men tagit mig till skolan ändå!

Idag väntar ett pass på gymmet med min sjukgymnast och sedan massa plugg...

Likes

Comments

Packar inför kvällens festligheter, taggad!!

Likes

Comments

Har haft en jättebra dag idag, trots det kassa schemat vi har i skolan på Fredagar... Idag är det, för er som inte är så insatta, dagen före pi-dagen. Något som min skola alltid firar eftersom vi är naturare & teknikare. Så idag hade de ordnat en tipsrunda med olika frågor kopplat till talet pi, som jag och mina tjejkompisar gick för skojs skull. Haha, vet inte direkt om vi kommer vinna men kul underhållning på håltimmen 😊

Nu på kvällen har jag ringt några samtal och planerat inför morgondagens kryssning, ska bli så himla roligt 😃 Måste dock försöka sova så mycket som möjligt nu de här timmarna innan om jag ska orka med 24 h fest haha!


Likes

Comments

Det fick bli filmkväll när jag kom hem idag, var så trött och kunde verkligen inte fokusera på något viktigt. Jag kollade i alla fall på Barefoot. Supermysig film, så hett tips till alla som gillar romantiska filmer ❤️

Godnatt!

Likes

Comments