Jag kan inte förstå att resan är över. Känns skönt men ändå konstigt att vara hemma. Att vara på resande fot har varit mitt liv i hela tre månader. Nu när vi är hemma känns allting så overkligt. Det har varit en dröm som gått i uppfyllelse.
Det blir som ett gift på något vis. Det där med att upptäcka nya platser i världen. Jag vill bara ut och se mer. Tack Jonathan för att jag har fått uppleva mitt livs resa med dig. Jag kunde inte haft en bättre resekompis. Vi har varit med om så mycket tillsammans, jag är så tacksam för alla människor vi har lärt känna och allt vi har fått se.

Likes

Comments

Från en maffig middag i Byron Bay.
Efter en vecka på surfläger firade vi med pasta carbonara, finns inte mycket som slår det!
Malin haffade oss direkt när hon hörde att vi pratade svenska och därefter åkte vi tåg från Sydney till Byron i 9(!!) timmar. Haha det är stora avstånd i Australien! På surflägret hade vi två timmars pass två gånger om dagen och fest varje kväll. Jag kände hur min kropp var helt slut om kvällarna, men vad gjorde det? Så häftig känsla att ställa sig på brädan och fånga vågorna! När man reser så träffar man vänner för livet, hade så kul med dessa!

Likes

Comments

På Bay of island i Nya zeeland när vi fick testa på att simma med delfiner. Vi hade tur som ens fick se några delfiner eftersom att man aldrig vet var i havet de kan befinna sig. I vattnet var det 10 grader och delfinerna blev rädda ner vi hoppade i. Det gjorde ingenting, de kom snabbt tillbaka och simmade så nära båten att vi kunde ta på dem. När de hade vant sig vid oss blev de lekfulla och började göra konster. Vilka underbara varelser!

Likes

Comments

En utav favoritplatserna i Australien, en ö utanför Airlie beach. Sanden är precis lika vit i verkligheten och vattnet är precis lika klar blått! Vilket paradis! Vi gjorde en dagsutflykt med speedboat och snorklade med sköldpaddor!

Likes

Comments

Här kommer en video från vår sista månad på resan. Har längtat efter att då dela med mig av allt vi varit med om och publicera här på bloggen! Finns en hel del bilder från Australien, Nya Zeeland och Thailand på kameran som kommer dyka upp. Att hoppa på flyget i början av Oktober är det bästa beslutet jag någonsin tagit!

Likes

Comments

Vårt hotel på Khao Lak låg bara tio minuter ifrån Nang Tongstranden och vi hade även nära till många fina restauranger. Steakhouse låg precis bredvid vårt hotel och Peter Pan bara några meter bort. Vi passade på att äta något annat än thaimat och beställde även några förrätter. Så gott med pasta carbonara och mozzarella sticks!!

Likes

Comments

På Kho Lanta bodde vi perfekt precis vid stranden och fick se solen gå ner varje kväll. Så otroligt vackert!

Lata dagar på stranden, god frukost och thaimassage.

En utav dagarna hyrde vi moped för att se mer av ön. Nya stränder och elefanter som tyvärr var fastkedjade och utan något vatten. Hemskt att se. Efter några timmar hittade vi helt plötsligt gamla klasskompisar längs vägen. Världen känns verkligen liten! Vi visste även att två andra tjejer från Sölvesborg befann sig på ön och bestämde oss för att äta middag ihop på Karlssons. Ägaren är svensk och här finns mycket att välja mellan på menyn! Hade en supertrevlig kväll med allihopa.

Vår sista kväll åt vi thai och räkchips på ett mysigt litet ställe innan vi fick springa hem i ösregn medan blixten slog ner flera gånger. Vi överlevde.

Likes

Comments

Instagram@fannyysvensson