Contains affiliate links

Äntligen vår och massor av nyheter i butikerna. Mycket roligare att bestämma outfits i detta väder.
Vet inte hur det är med er, men jag kan tycka det är svårt att veta hur man ska matcha långa kjolar som dessa.
Här finns en del tips. Älskar den gröna blusen så var bara tvungen att ha med den.

Likes

Comments

Saknar det här otroliga vackra landskapet och alla dess platser. På dessa sanddynor åkte vi på mage ner med små surfbrädor. Haha var så feg när vi först skulle upp för dessa branta backarna. Tur att vi var ett sånt härligt gäng som peppade varandra för vilken känsla! Hoppas på att få komma tillbaka i framtiden till Nya Zeeland och då förhoppningsvis få det lite varmare.

Likes

Comments

Inte mycket som slår thaimat, sushi och lite drinkar med mina brudar.

Likes

Comments

Hej på er! Det känns så skönt att äntligen veta vad jag vill plugga vidare till. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle bli så säker på något utav mina alternativ. Idag är första dagen man kan söka in till högskolan och jag kommer söka.

Om jag får önska hur hösten ser ut så har jag kommit in på utbildningen jag är så säker på. Jag är så sugen på att starta en ny del av mitt liv. Så går tankarna just nu, men man vet aldrig om jag hinner ändra mig. I mitt fall måste jag nog läsa en kurs för att öka mina chanser att bli antagen. Imorgon är det öppet hus på Malmö högskola och jag ser fram emot att få veta mer om skolan och utbildningarna. Ska ni söka någon kurs eller utbildning?

Likes

Comments

Nytt från Nya Zeeland. Var ju vår för dem när vi var där i höstas och där fanns så mycket fint när vi var i Auckland och Wellington. Inte för att det fanns någon plats för shopping i våra backpacker ryggsäckar men det löste vi genom att skicka hem hela 3kg var med kläder och skor haha. Kostade runt 500kr och jag var rädd att paketet aldrig skulle komma fram till Sverige. Lite mer än en månad senare när jag också kom hem fanns ett ganska så mosat och trasigt paket att hämta ut. Alla kläder i behåll!

Likes

Comments

Snabbt och lätt.

Blanda valfria grönsaker med pastan. Jag valde att ha både kyckling och bacon till.
Välj en färdig dressing eller gör en själv. Avsluta med lite olivolja, salt och vitpeppar.
Klart!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att resan är över. Känns skönt men ändå konstigt att vara hemma. Att vara på resande fot har varit mitt liv i hela tre månader. Nu när vi är hemma känns allting så overkligt. Det har varit en dröm som gått i uppfyllelse.
Det blir som ett gift på något vis. Det där med att upptäcka nya platser i världen. Jag vill bara ut och se mer. Tack Jonathan för att jag har fått uppleva mitt livs resa med dig. Jag kunde inte haft en bättre resekompis. Vi har varit med om så mycket tillsammans, jag är så tacksam för alla människor vi har lärt känna och allt vi har fått se.

Likes

Comments

Instagram@fannyysvensson