Fanny Svensson nouw.com/Isabellefanny

En utav favoritplatserna i Australien, en ö utanför Airlie beach. Sanden är precis lika vit i verkligheten och vattnet är precis lika klar blått! Vilket paradis! Vi gjorde en dagsutflykt med speedboat och snorklade med sköldpaddor!

Likes

Comments

Här kommer en video från vår sista månad på resan. Har längtat efter att då dela med mig av allt vi varit med om och publicera här på bloggen! Finns en hel del bilder från Australien, Nya Zeeland och Thailand på kameran som kommer dyka upp. Att hoppa på flyget i början av Oktober är det bästa beslutet jag någonsin tagit!

Likes

Comments

Vårt hotel på Khao Lak låg bara tio minuter ifrån Nang Tongstranden och vi hade även nära till många fina restauranger. Steakhouse låg precis bredvid vårt hotel och Peter Pan bara några meter bort. Vi passade på att äta något annat än thaimat och beställde även några förrätter. Så gott med pasta carbonara och mozzarella sticks!!

Likes

Comments

På Kho Lanta bodde vi perfekt precis vid stranden och fick se solen gå ner varje kväll. Så otroligt vackert!

Lata dagar på stranden, god frukost och thaimassage.

En utav dagarna hyrde vi moped för att se mer av ön. Nya stränder och elefanter som tyvärr var fastkedjade och utan något vatten. Hemskt att se. Efter några timmar hittade vi helt plötsligt gamla klasskompisar längs vägen. Världen känns verkligen liten! Vi visste även att två andra tjejer från Sölvesborg befann sig på ön och bestämde oss för att äta middag ihop på Karlssons. Ägaren är svensk och här finns mycket att välja mellan på menyn! Hade en supertrevlig kväll med allihopa.

Vår sista kväll åt vi thai och räkchips på ett mysigt litet ställe innan vi fick springa hem i ösregn medan blixten slog ner flera gånger. Vi överlevde.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för Full Moon Party! Hela stranden fylldes med människor, målade med självlysande färg i alla regnbågens färger. Häftig känsla att få hoppa med ett brinnande hopprep och därefter åka vattenrutschkana från barens balkong ner till stranden. Musik och drinkbuckets fanns längs hela stället. Finns även flera fester under veckan som en uppladdning till den här kvällen! Älskar stilen att alla festar i färgglada kläder och ett par filip flopp på fötterna!

  • Thailand

Likes

Comments


Första kvällen i Bangkok besökte vi State Tower och drack några drinkar. Det är här på 64:e våningen som Hangover 2 har spelats in. Här måste man även vara finklädd för att få komma in, Jonte fick alltså inte ha shorts på sig och var tvungen till att byta om. Drinkarna var väl sådär goda men utsikten var fantastisk!

Likes

Comments

Nu har vi även spenderat vår månad i Nya Zeeland! Här är en del bilder från The West Coast på södra ön där vi spenderar vår sista vecka innan vi avslutar i Christchurch. Jag kommer att göra fler inlägg från NZ senare, finns en del på kameran som jag får ladda upp ner vi är hemma! Har inte haft någon dator med mig på resan, tyckte det var onödigt att behöva bära runt på den. Nya Zeeland har bjudit på ett fantastiskt landskap med allt ifrån vita stränder, gröna vyer och glaciärer! Skiftande väder, 26 grader och strålade sol till regn och 15 grader dagen därpå.


Om fyra dagar lämnar vi Nya Zeeland och flyger vidare till ett efterlängtat Thailand. Och som jag har längtat efter två av mina bästa vänner som möter oss på flygplatsen samma dag. Hoppas allt är bra hemma i Sverige! Vi njuter av vår resa på andra sidan jorden!

Likes

Comments

Instagram@fannyysvensson