Header

DAILY

JĂ€klar vilken trevlig kvĂ€ll jag haft! Mötte upp Bella efter jobbet för att först hĂ€mta ut hennes förlovningsring som vart inne för gravering(!!!!), sĂ„ himla himla fin och en överlycklig Bella ❀ Vi tog sedan spĂ„rvagnen till LinnĂ© dĂ€r vi hade bokat bord pĂ„ en mysig grekisk restaurang, satt dĂ€r ett bra tag och Ă„t sjukt god mat innan vi promenerade ner till tredje lĂ„ng och till Kaffemagasinet, vilken lokal och vilken stĂ€mning!!! Älskade stĂ€llet vid första ögonkastet verkligen, wow. Vi satt dĂ€r och tog in mer vin och makarons innan det var dags att gĂ„ hemĂ„t. Kramade Bella hejdĂ„ och fick i samma ögonblick meddelande frĂ„n Filip som bor i Göteborg att han var i nĂ€rheten sĂ„ det slutade med att han och jag möttes upp för en öl, fantastiskt trevlig tisdagkvĂ€ll rakt igenom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

DAILY

Efter bĂ„de jobb och möte Ă„kte jag hem till mig med mamma och sĂ„ köpte vi med oss SÅ god sushi, ni vet en sĂ„n dĂ€r kvĂ€ll som man inte orkar laga mat. NĂ€r mamma Ă„kte hemĂ„t kom Michael för att gĂ„ igenom livet ett par timmar, en bra mĂ„ndag helt enkelt. Imorgon blir det jobb i Göteborg och sen stannar jag dĂ€r för middag med en fin vĂ€n, mys!

Likes

Comments

DAILY

SÅÅÅ trevlig tisdagkvĂ€ll det blev dĂ„. Jag, Firre, Lisette och Erik styrde upp en tacokvĂ€ll ute pĂ„ balkongen för att inviga deras nya utemöbler! Vi drack vin, spelade kort och hade riktigt roligt! Nu blir det ett jobbpass för min del och sen gĂ„r jag pĂ„ en dags ledighetđŸŒč

Likes

Comments