Header

DAILY

Efter jobbet innan idag passade jag på att ta en löptur i skogen, innan mörkret kom och man inte kan se clownerna längre haha! (Känns som att trenden avtagit lite dock? Skönt det).

Tacos till kvällsmat vilket är så jäkla gott, den typiska fredagsmaten, inte mig emot!!

Idag är det även den internationella champagnedagen. Ni trodde väl inte att jag hade missat det?😌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

DAILY, INSPIRATION

Kolla in denna stolen!! Det var ju nästan den jag ville ha mest i hela butiken igår, lite för stor för min lägenhet bara haha... Förövrigt hade jag en trevlig kväll, många nya och intressanta möten samt mycket inspiration!

Det bjöds på goda snittar och bubbel!

Ser ni skorna till höger? Dom är gjorda av kork!! Hur coolt? Tål alla väder och dessutom är dom både sköna och snygga. Finns även i svart och ljusbrunt/beige.

Likes

Comments

DAILY

Sitter i skrivande stund på tåget till Göteborg! Jag ska på ett event senare ikväll i en butik, tror det kommer bli hur intressant och kul som helst verkligen!! Mer om det sen!
Och hörni, förlåt för frånvaro här på bloggen förresten, ser ju att ni fortfarande klickar in här... Men det har vart mycket jobb och inget roligt "bloggmaterial" alls de senaste. Hoppas på att få lite mer inspiration ikväll!

Likes

Comments

DAILY

Tänder ett ljus för min morfar, bästa vän och idol som idag skulle fyllt 90år ❤️
Idag har det gjort så ont, jag önskar att jag kunde fortsätta hälsa på honom uppe i himlen! 🌹

Likes

Comments

DAILY

Födelsedagslunch för syster med henne och pappa på restaurang Husman13, sååå gott!!

Likes

Comments

DAILY

Efter promenad kommer frukost tillsammans med Isabell och Enzo, mys! Välkommen till min matblogg förresten, baaaara mat! Men så blir det ibland... Idag är jag ledig, fantastiskt skönt! Hörs senare 😘

Likes

Comments

DAILY

Likes

Comments