Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

HTTP://ISABELLEELLINOR.BLOGG.SE

Nattstad har varit kul, men det har aldrig riktigt passat känner jag. Så nu går jag tillbaka till min gamla blogg som jag saknat väldigt mycket haha. Ses där!

Likes

Comments

God morgon! jag ska både till läkaren och tandläkaren idag så det är dubbelt upp för min del idag. Men förhoppningsvis så tar det inte så lång tid. I eftermiddag så ska jag troligen träna. Hoppas ni får en grym dag!

Puss!


Bild från tidigare i veckan. Känner att mitt hår snart är vid sin max-längd, vill inte ha det så mycket längre än såhär..
 

Likes

Comments

Hejsan! jag är tillbaks! (tror jag..). Idag fick jag hem min Lauren Conrad Beauty så jag är jätteglad för det! blir att läsa en del i den senare. Hoppas att allt är bra med er i alla fall!

Puss

 

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt att jag bloggat sämre lately. Och jag har en massa ursäkter till det.. haha. Men lite väl personligt så tänker inte rabbla upp dom. Jag kan i alla fall säga en sak, och det är att jag är så himla trött på detta väder! snö och kallt, USCH. Men vad förväntar man sig egentligen av sverige haha? Snart kommer våren i alla fall, det är ju skönt!

Puss

Likes

Comments


Better Blogging Nouw