Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 51 Readers

Likes

Comments


Imorse gick jag upp extra tidigt för att överraska min kära pojkvän med pannkakor till frukost.

Likes

Comments


  • 54 Readers

Likes

Comments

Eftersom att Erik inte var hemma över jul i år så fick jag min julklapp igår istället. Hade inte förväntat mig något så blev verkligen glad och överraskad. Han ska vara hemma i en vecka nu så det ska bli himla kul och mysigt!


  • 54 Readers

Likes

Comments

Imorgon skulle jag egentligen jobba men fick sjukanmäla mig då jag har feber & halsont. Tror inte att jag har varit sjuk sedan jag var i Cypern i somras, så det var väl på tiden nu eller vad man ska säga. Skoldagen har varit riktigt skön, prov, film och åter film igen. I helgen ska jag bara ta det lugnt och försöka friskna till.

  • 55 Readers

Likes

Comments

Igår jobbade jag 8-15 och dagen gick så otroligt segt, fem minuter kändes som fem timmar... Dock så var det fullt med folk hela tiden. Det är så skönt att ha ett jobb utanför skolan så man får in lite extra pengar på kontot. Även fast det kanske inte blir så jättemycket varje månad så är det ändå bättre än att bara ha studiebidraget att leva på. Jaja, efter jobbet åkte jag i alla fall till När.
Idag har vi firat Svantes pappa som fyller år samt tagit en promenad på Närsholmen.  • 61 Readers

Likes

Comments


Detta är vad jag och Johanna har pysslat med på dagens konditorilektion.

Likes

Comments

Oj vad länge sedan det var jag var aktiv här... Men nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera!

Egentligen så har ingenting speciellt hänt i mitt liv sedan sist jag skrev, skolan rullar på som vanligt osv. Under jullovet har jag jobbat, varit i Stockholm med Svante och vi firade även våran 2-årsdag.

Senare idag ska jag förhoppningsvis simma med Johanna och ikväll blir det Zumba.


Likes

Comments