​En av mina nya favoritväskor som passar både till fest och vardags. Invigde den på Massimo förra veckan matchat med svart underdel, klackar, velvetlinne och en rosa fluffig jacka som förövrigt också är ganska ny, den kommer passa perf nu i höst! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick de här fina produkterna från Lush av min fina Olivia förra veckan. En läppskrubb och en body conditioner, ska bli så himla kul att testa. Produkter heelt i min smak, Hon känner mig allt för väl hon!

Likes

Comments

Tre-rätters med Olivia på Massimo, såå otroligt gott!! / Fantastiska bröllopet vi var på den 10 September.

​Stranden i Barcelona! / Godaste drinkarna i skybaren på Hotel W, hur drömmig utsikt? / På poolparty på PuroBeach! 

Jag har massa mer bilder från Barcelonaresan som både jag, Alice och Julia har tagit. Så jag tänkte göra ett inlägg här där jag visar dem eftersom jag ej kan få nog av bilderna därifrån, hehe! & trots att vi "bara" var där i 5 dagar så hann vi med så mycket. Hoppas ni har haft en bra tisdag! Kramar


Likes

Comments

Velvet-trenden är en trend som jag lätt(!) kommer hänga på i höst & man kan matcha det till både fest och till vardags vilket är bra! Köpte ett galet snyggt linne kombinerat velvet och spets i Barcelona som kommer användas flitigt, både som det är eller med en T-shirt eller långärmad under! 

Likes

Comments

Ser fram emot all höstmode såå mycket!

hej på er! Mycket har hänt senast jag skrev här sist och nu ser jag fram emot allt vad hösten har att erbjuda! Jag har iallafall haft en bra sommar, med mycket jobb, fotboll, småresor och en fantastisk resa till Barcelona med de bästa tjejerna, resan kunde verkligen inte blivit bättre! Och jag kickade ju igång sommaren med Summerburst, Håkan Hellström i Göteborg och STUDENT(!!), Bästa dagen helt klart! Hoppas ni haft en bra sommar och ser fram emot hösten lika mycket som jag gör.

Likes

Comments