- Ekonomin får mig stressad! Nu kanske det låter som vi inte har pengar, det har vi men jag får ändå stress över det! Även fast jag vet kärlek är mer värt än att stressa över pengar. Men till exempel förr när vi åkte på tur med folk så kanske man inte hade råd till att göra just dom sakerna eller köpa vissa saker men gjorde det ändå för att inte vara "tråkiga" mot dom! Sen hade dom säkert haft förståelse om vi sagt något men jag själv kände mig snål och dum om jag sa att vi inte hade råd till just det, men bara något jag känner!

- Att inte ha fixat körkortet, jag höll ju på med körkortet och klarade uppkörningen men inte teorin! Kuggade ett antal gånger och tillslut tog min uppkörning slut för man har bara 2 månader på sig att klara det andra annars måste man göra om! Så jag gav upp tillslut och nu har det snart gått 2 år sen jag höll på med körkortet, jag gör lite teori på datan ibland men har ingen motivation till det men ändå vill jag klara det någon gång så man slipper fråga om skjuts hela tiden och sen när man har ett barn och skall få ett till i sommar så känner man att körkort hade varit bra att ha men ändå skiter jag liksom i det för hittar inte motivationen eller ett bra sätt för mig att plugga på!

- Jobba är något jag vill göra, men jag hade inget fast jobb när jag var gravid med Agnes för jag gick i skolan, tog studenten som gravid och hade bara helg och sommarjobb! Var hemma med min dotter i lite mer än 1 år och sen December 2016 skrev jag in mig som vikarie på dagis och jobbar där några gånger, och sen sökte jag ett annat jobb i Januari som jag fick som vikariat för en tjej som var sjukskriven men får inte jätte mycket tider där vilket är synd! Men saken är den att, jag blir stressad av att känna att jag inte bidrar med något till min familj fast jag egentligen gör det fast på ett annat sätt, men när folk kommer till mig eller så och börjar med att jag är lat, inte vill jobba, kommer vara en hemma fru osv så gör det mig ledsen men mest irriterad faktiskt! För saken är den att det absolut inte är så, jag vill jobba mer än allt och när jag bara är hemma blir jag är tokig! Jag känner mig instängd, tråkig, grinig osv men jag varit ute och jobbat, det räcker med 1 dag så kommer jag hem och är mycket gladare för då känner jag att jag gjort något för min familj och inte bara varit hemma hela tiden! Sen nu när jag är gravid igen så är det inte lätt att få ett nytt jobb bara så för dom flesta vill inte anställa gravida pågrund av att det är osäkert, man kanske är mycket borta osv så jag är glad jag får några tider iaf, och folk måste sluta tro saker hela tiden att jag är si och så för så är det inte! Jag skaffar inte ett till barn för att jag bara vill vara hemma utan vi skaffa en till för vi ville ha tätt mellan våra barn osv och har inget med att göra att jag vill göra allt för att slippa jobba för ni som tror det har helt helt fel!

- Att jag inte alltid går ut med min dotter, jag vill men jag är så otroligt trött hela tiden och orkar inte så mycket, bara glad jag ens orkar aktivera min dotter här hemma! Jag tål egentligen inte att vara gravid haha men jag ger mig in på det ändå för i slut ändan så är det ändå värt det! Men som sagt, jag ser andra mammor som går ut långa promenader, går till lekplatsen, och gör saker med sina barn men just nu orkar jag inte göra dessa saker och får så dåligt samvete över det, känner mig så dålig och kass även fast jag inte är det, det är ju bara en period just nu som jag bara inte orkar så mycket helt enkelt.

- Jag kan vara pain in the ass ibland mot min pojkvän! Frågar ibland mig själv hur han orkar haha han måste verkligen älska mig! Även fast jag vet han jobbar mycket osv så skall jag ändå masa på han att han måste göra det och det med våran dotter, laga mat osv! Visst jag vill att han gör lite med Agnes men jag kan begära lite för mycket ibland fast han jobbar och slitit så mycket och är as trött och jag vet det så väl men ändå skall jag hålla på! Varför? Jag vet faktiskt inte men det har blivit lite bättre för försöker tänka på ett annat sätt nu och tänker till innan jag säger något och kanske formulerar det till han på ett sätt som låter trevligare! Men sen något jag är tacksam över är att han ändå säger ifrån om jag är sån, typ börjar få en dryg ton, klagar på han osv för då brukar jag oftast ta ett djupt andetag och tänka om! Sånt behöver jag, vissa struntar i att säga till mig och kommer sen och berättar hur dålig attityd jag har och sen inte ens kan säga vad för attityd eller vad jag gjort utan att jag bara är dryg och negativ. Bättre att säga det till mig direkt så jag kan bättra på den istället för att få skiten sen! Sen vet jag att man inte skall ta ut saker på andra men tyvärr är det dom man älskar mest som blir mest drabbade och så skall det verkligen inte behöva va men blir så ibland tyvärr, men jag känner ändå att jag blivit bättre med hur jag beter mig och är gladare och jag hoppas dom som brutit kontakten med mig kan ta in detta och kanske låter mig visa att jag kan förbättras och ge mig en ärlig chans iaf! För det är människor som ändå var sköna att umgås med och som vi umgicks med mycket förr!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen på dagis, jag är vikarie på olika dagis och nu har jag fått jobb på ett dagis hela veckan och det är jätte kul! Agnes hade verkligen saknat mig, så glad hon blev när jag kom hem, hon är ju inte så van att jag är borta hela dagarna.

När vi skulle lägga oss så börjar hon klappa och peka på magen när man fråga vart bebisen var, så himla gulligt! Så mysigt att hon börjar förstå lite smått att det är något där inne.

Likes

Comments

Idag var vi på ultraljud och allt såg bra ut, och det blir en liten lillebror. Jag är så glad och sen att allt såg bra ut som jag varit orolig över att det inte varit då jag inte känt mig bra och inte känt att något är i magen men det var en lättnad när allt var bra! Så nu behöver jag inte oroa mig mer för det.

Istället för BF 1 Juli så är han beräknad till 11 juli ist!

Likes

Comments

Det är så skönt att få komma hemifrån ibland nu och inte bara vara "mamma"! Har jobbat några timmar idag, jobbar extra på en klädbutik som heter Flash. Känner mig mycket piggare och gladare och det gör också så att jag är en bättre flickvän och mamma, jag hoppas det kan fortsätta såhär!

Imorgon är det dags för ultraljud, äntligen! Skall bli så roligt att se vem som gömmer sig där inne, om det är en kille eller tjej! Jag känner på mig att det är en tjej men jag "hoppas" ändå det är en kille även fast jag blir glad oavsett.

Vad tror ni det blir? :)

Likes

Comments

Det är såhär att vi väntar vårat andra barn, vi är jätte glada och tycker det skall bli så roligt att ge agnes ett syskon! Jag är i vecka 17 och skall på ultraljud om 2 veckor, längtar så tills vi får se den lilla krabaten i magen och får veta om det blir en tjej eller kille, blir glad oavsett men hade varit roligt om vi fick en kille denna gången!

Men så kommer vi till det jobbiga, graviditeten med agnes, graviditeten nu får mig att må dåligt! Jag fick svar på mina prover och jag har så sjukt lite järn i kroppen, jag är trött hela tiden och det orsakar att jag lätt blir irriterad, klagar och är allmänt gnällig, vill absolut inte ha det såhär! Förlorat vänner pågrund av detta som inte vill veta av mig längre, och jag tar järntabletter, äter mat med järn i men ingenting hjälper. Jag har alltid haft lite järn i kroppen och varit trött osv, men när jag är gravid blir det så mycket värre.

Nästa besök hos barnmorskan som inte är förrens efter ultraljudet så skall jag ta upp detta och fråga vad vi skall göra för jag orkar inte må såhär längre och va en bitter person för jag är egentligen inte det! Så tråkigt att man skall behöva förlora vänner pågrund av detta, men ingen kommer förstå sånt här förrens dom varit gravida själva.

Några tips som är bra mot järnbrist? Mat, dryck, vad som helst! Vill må bra, är villig till att göra vad som helst som fixar detta nu!

Likes

Comments

Haft en riktig bra jul! Den 23 firade vi först hos Emils släkt på dagen sen på kvällen drog jag till min bror och hade uppesittarkväll och massa mys!

Den 24 var vi med min släkt på pappas sida och sedan åkte vi till mamma en sväng, fick massa fint till Agnes och jag är jätte nöjd över denna jul! Imorgon skall vi fortsätta fira jul med mina bröder hos mamma, eftersom dom firade på andra ställen på julafton, blir mycket fram och tillbaka när man har skilda föräldrar och bröder som oftast firar med andra släktingar varje jul så då får man fira med dom hos mamma efter jul istället!

Likes

Comments

Eftersom jag och Emil inte hann fira våran 3 årsdag ordentligt förra veckan så fick vi ta det idag med super god middag på Park! En kompis till oss hade Agnes så länge så vi fick lite egen tid, var super mysigt verkligen att bara vara vi två.

Likes

Comments

För nån vecka sen gick Agnes några steg bara, mest om man locka henne med saker! Men idag när man bara ställde henne upp eller om hon reste sig själv så gick hon faktiskt självmant 4-5 steg! Nu märker man att det snart är på gång och att hon verkligen vill försöka gå, innan var det bara lathet att hon bara gick för att få det hon vill sen börja krypa igen haha! Man blir så stolt när man får se deras första steg! Så tippar på och hoppas hon går innan året är slut, Blir iaf ett bra avslut på 2016.

Likes

Comments

Igår var vi på ikea för att köpa ny säng till Agnes! Hon vägrar sova i spjälsängen, hon gallskriker så fort man lägger henne där och kan inte somna! Igår kväll la jag mig bredvid henne för att natta henne men slutade med att både hon och jag somnade där, men hon sov där nästan hela natten i alla fall!

Likes

Comments

Min lilla flicka har åkt på förkylningsastma! Hon har hostat sen September och varit förkyld konstant sen hon var 6 månader, vi fick en luftvägsvidgande spray som vi skulle ge henne vid behov men nu är hon bara sämre och vi märkte att hon behövde spray mer och mer så vi bokade en tid hos läkaren som sa att det förmodligen är förkylningsastma, försvinner oftast innan 6 års åldern! Men vi fick iaf en till astma spray som hon skall ta morgon och kväll, så nu hoppas vi att detta får henne att andas bättre och att hostan blir mildare!

Det gör så ont i ens mamma hjärta ner ens barn mår så dåligt och inte får sova på nätterna, jag själv har förkylningsastma och vet exakt hur jobbigt det är!Senare på kvällen gjorde jag och mamma mat samt gjorde en jätte god smulpaj med äpple! Det var så längesen jag åt det, så det var verkligen super gott!

Likes

Comments