Nu är det så att jag och älskling har skapat en instagram åt lilla Fiona. Så ta och följ henne på instagram för att se vad som händer i hennes hundliv. - Thelittlefiona på instagram 🐶🐶🐶

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Saknar älsklingen så mycket.  Vi är just nu i 2 olika delar av Europa,  två olika länder,städer vi är 1827km ifrån varandra. Trodde inte att det skulle påverka mig så mycket av att vara borta från honom under 1 veckan.  Men varje dag& timme så tänker jag på honom, vad han gör och hur han mår. Jag mår dåligt att veta att vi inte är med varandra och att en del av mig är med honom men samtidigt inte. Undrar om han saknar mig.. undrar om han tänker på mig så mycket som jag tänker på honom.
Vi skriver varje dag och så ofta vi kan. Men jag kan inte ta åt mig av när han skriver att han saknar mig... Känns bara som att det är jag som är dum som inte klarar mig själv utan att tänka på honom och ha ont i kroppen av att inte vara nära honom... 💔

Men om några små dagar kommer jag äntligen få krama och pussa på honom igen. ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Stockholm nu. Klev på en soldat i Gävle och min passion för militärer blev lite overloaded.
Är väldigt hungrig men vågar inte äta så mycket,  har mått illa sedan jag vaknade och fick kväljningar när jag var i Söderhamn och samt när jag sprang till bussen. Så hoppas bara inte att jag är på g att få magsjuka som de flesta. Vill inte ha det nu i Bryssel.. Så ska vara försiktige vad jag äter och hur ofta jag äter..
Bara ett kort inlägg. Har varit sämst på att uppdatera men har inte haft ork eller lust.

Likes

Comments

Är sämst på att uppdatera.
Är iallafall hemma hos mamma nu och sover här ikväll.
Nyss brun utan solat mig nu och håller på att skriva min min dolda "ätstörning". Det tar längre tid än jag trodde. Men kommer lägga upp inlägget till veckan.

Likes

Comments