Anbefaling | Slap Af

Jeg var for noget tid siden på Slap Af og spise aftensmad med Caroline, hvor vi hver især fik 2 retter og 2 glas vin til blot 222 kroner pr. mand. Det var simpelthen bare så lækkert, men jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med, var lidt skepsis over størrelserne på portionerne. De viste sig dog, at være lige tilpasse - den slags mæthed hvor man føler sig vildt godt tilpas. Herudover er deres cocktails også vildt lækre! Jeg er personligt helt vild med deres All-Star "Lakrids" med rom, citron, lakrids, passion og mynte, mums. Alt i alt, synes jeg, at Slap Af er et rigtigt godt valg af spisested, hvis man gerne vil have noget lækkert mad, til en god pris, selv for studerende - fra mandag til torsdag kan du nemlig få ovennævnte tilbud med to retter og to glas vin til blot 222 kroner!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Anbefaling | Bernth og co.

Jeg ved ikke lige hvordan, men jeg kom ved en fejl til at slette dette indlæg. Jeg synes dog egentligt stadig, at det burde være til at finde på bloggen, så her kommer det igen. Se det lidt som et lækkert throwback til varme sommerdage, haha!

Så er det tid til endnu en frokost anbefaling af fine og hyggelige Bernth & co. i Borggade, Aarhus. Jeg var forleden dernede og spise frokost med min gode ven Jesper, som aldrig har været der før. Jeg har efterhånden været der et par gange, og jeg kommer altid tilfreds derfra. Jesper bestilte en sandwich med kylling (min favorit), og eftersom jeg ikke havde den store sult bestilte jeg noget brød med pesto og hummus til. Det bedste ved Bernth & co. er nok deres brød - det smager virkelig fantastisk og er efter min smag noget af det bedste brød jeg har smagt! Derudover smagte jeg for første gang deres hjemmelavede lemonade, som jeg stærkt anbefaler dig at prøve. Det er et super hyggeligt sted, med god betjening og lækker mad. Kaffen er også virkelig god!

Likes

Comments

Jaaaa! Så kom dagen, hvor jeg endelig kan afsløre den hemmelighed, som jeg har gået og båret rundt på det sidste stykke tid. Jeg flytter nemlig til Paris fra start januar og frem til slutningen af maj! Hold nu op, hvor jeg glæder mig. Grunden til, at jeg flytter er, at jeg har været så heldig at have fået praktikplads hos Vitra i Paris, hvor jeg skal arbejde i deres salgsafdeling. Jeg har endelig fået styr på kontrakt, bolig og alt det andet - så nu har jeg endelig købt min flybillet, og jeg kan slet ikke vente! Selvom jeg glæder mig som en sindssyg, er det også hårdt at tænke på, at jeg skal undvære min kæreste i hverdagene.. Heldigvis er det ikke længere væk, end at jeg kan komme hjem på forlænget weekend eller endnu bedre, at få besøg. Hvem vil ikke til Paris?? Nu kan I glæde jer til et nyt år med indlæg og billeder "a la Parisienne" herfra. Hav den skønneste søndag!

Likes

Comments

Til ham - 1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER

Til hende - 1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER

I dag er det endelig første december, og det var i søndags første advent. Har du en kæreste, en mor, en god ven eller en tredje sød person, som du gerne vil forkæle lidt her i julen, har jeg her sammensat fire ting til ham og fire ting til hende som lidt inspiration. Det kan nemt blive lidt svært at finde 24 små gaver, og så er adventsgaver bare en rigtig god og nem måde, at skabe ekstra glæde i december. Nu vil jeg tage ud og få en kop kaffe med en god veninde inden eksamensræset atter fortsætter - og så ønsker jeg jer alle en glædelig første december!


Likes

Comments