{Anbefaling af Mamma Primi}

Mamma Primi, dig er jeg fan af! Jeg elsker pizza og jeg elsker pasta - og det har de i hvertfald helt styr på. Caroline og jeg spiste frokost der forleden, og det var simpelthen så lækkert! Det er en italiensk restaurant-kæde i Paris, som blandt andre består af Ober Mamma og Mamma Primi, som jeg begge har besøgt. Vi sad ude på terrassen, men med varme-lamper, lidt forårsvejr og italiensk talende tjenere, var det ikke andet end hyggeligt. Blot et lille tip hvis du en dag kommer forbi Paris og har lyst til at besøge stedet - mød op i god tid, for du kan ikke bestille bord og det er et eftertragtet sted. Vi ventede dog kun 5-10 minutter, så det var ingen sag. Bestil også lige en af deres drinks, de er fantastiske!

Likes

Comments

Godmorgen søde læsere. Jeg har været så heldig at have haft besøg af min kæreste denne weekend, og det har været dejligt at se hende igen! Vi har blandt andet været på et loppemarked kaldt "Marché aux puces de Saint-Ouain". Jeg havde læst på nettet, at det var et godt sted, hvis man ville finde fine møbler og små ting til hjemmet, og det var jo lige noget for mig. Da vi kom derud blev jeg først lidt skuffet, for det første vi ummidelbart kunne se, var salg af kopivarer. Vi gav dog ikke op, og fandt til sidst også ud af, at det fine marked lå i midten af alt dette i små gader og gyder bagved. Der var virkelig mange fine møbler, men jeg kunne jo desværre ikke få det med hjem. Men jeg vil varmt anbefale at tage derud alligevel, for stemningen er god, og loppemarkeder med fine ting er for mig bare altid hyggelige. Jeg håber, at I får en dejlig dag!

Likes

Comments

Noget jeg har undret mig meget over, er hvordan man i Danmark ofte ser på folk, som for eksempel tager ud og spiser eller tager i biografen alene. Det er virkelig gået op for mig hernede, at der virkelig ingen skam er i det. Hvis jeg virkelig gerne vil se en film i biografen, som min kærester eller veninder ikke vil se, hvorfor skulle jeg så ikke tage ind og se den selv? Efter jeg er flyttet ind i "la fondation danoise" i Paris har jeg haft så mange nye indtryk og har været meget social med de andre, som bor her. Jeg er generelt en meget social person, og jeg elsker at bruge min tid på at være sammen med andre, men jeg har dog samtidigt virkelig kunnet mærke, at jeg på det sidste også har nydt at have tid til mig selv. Når jeg nu arbejder så meget i hverdagene, bruger jeg gerne en del af min weekend på at udforske byen, og det har jeg både gjort med venner og veninder, men også med mig selv. I går tog jeg blandt andet op til Sacre Coeur alene hvorefter jeg gik rundt i de hyggelige små gader i Montmartre, fik en kop kaffe og hyggede mig. Nogle gange er det bare dejligt at have tid med sig selv og gøre lige hvad man har lyst til. Kender I det?

Likes

Comments