Godmorgen og længe siden. Efter en lang pause er jeg endelig tilbage! Tilbage i Danmark, tilbage i Aarhus og ikke mindst tilbage på bloggen. Efter mit ophold i Paris har jeg haft brug for at komme hjem og finde mig til rette igen. At komme hjem har været lidt af en omvæltning både på godt og ondt. Som jeg nævnte tidligere har jeg sammen med min gode ven Jesper fået ny lejlighed, og efter at være kommet på plads i den, og fået opbygget en hverdag er jeg klar til at komme igang med at blogge igen. Jeg har glædet mig helt vildt, for der er siden sidst sket en masse spændende nyt, som jeg snart vil dele med jer. Stay tuned!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

{Tartare og magret de canard til frokost i solen}

{Besøg af min søde veninde Alisa}

{Et smut til Aarhus og veninde-hygge på Drudenfuss}

{Rosé-vejr på Galeries Lafayettes' tagterasse}

{Falafel fra L'as du Falafel i le Marais}

{Afsked med mine søde kollegaer hos Vitra}

Hej bloggen! Hvor er det længe siden jeg sidst har tjekket ind herinde. Den sidste måned har været fyldt med alt fra skrivning af mit afsluttende eksamensprojekt (jeg er endelig færdig!), til besøg, god mad og dejlige oplevelser - egentligt bare at nyde min sidste tid i Paris. Jeg rejser hjem på onsdag, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg om få dage ikke bor her mere.. Det har været en fantastisk tid, og at rejse herned har været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg har lært så meget og jeg har mødt nogle fantastiske personer, som jeg kommer til at savne helt vildt. Hvis du har muligheden for at komme ud, så gør det! Det vil jeg virkelig anbefale. Selvom det er trist at rejse herfra, så glæder jeg mig også til at få startet en hverdag op i Aarhus igen. Jeg har netop fået lejlighed med min bedste ven Jesper. Det bliver simpelthen så godt, og nå ja, så er det jo heller ikke et farvel til Paris, men et på gensyn 💛

Likes

Comments

Billeder herfra

Stop med at sammenligne dig med andre

Det er så nemt at sammenligne sig med andre, og det er også noget jeg tager mig selv i at gøre. Men hvorfor tvivle på dine egenskaber på baggrund af andres? Det kommer der oftest ikke noget godt ud af. I stedet for at bruge så meget energi på at tænke over hvordan du bliver mere som hende, så fokuser i stedet på dine egne styrker og hvad du er mest stolt af ved dig selv.

Prøv noget nyt

Kender I det, hvor man ser en jakke, en farve læbestift, eller noget helt tredje som man synes er vildt fed, men ikke helt ved om man tør bære den? Hvad vil folk dog tænke og hvad nu hvis nogen kigger mærkeligt? Jeg har i hvertfald flere gange tænkt at noget var fedt, men så har bildt mig selv ind, at det ikke var noget som jeg kunne se godt ud i – prøv at glemme den indstilling og rock nu den jakke, hvis du synes at den er cool! Det er grænseoverskridende at bære noget man ikke er vant til, men med de komplimenter, som du højest sandsynligt får, giver det altså et kæmpe selvtillids boost og en virkelig god følelse efterfølgende! Så prøv at komme lidt ud af din comfort zone, også selvom det er med små ting. Du kommer bare ikke særligt langt med at opbygge en stærkere selvsikkerhed, hvis du altid holder dig til det samme og sikre valg.

Lær at tage imod og acceptere et kompliment

”Hvor ser du godt ud i dag” eller ”flot arbejde du lavede forleden”. Når du får et kompliment, hvorfor så prøve at bortforklare det eller tvivle på det? Sandheden er jo, at hvis en person giver sig tid til at give dig et kompliment er det fordi, at de mener det! Det er vigtigt at lære at acceptere et kompliment for at få en bedre selvtillid. Det er her du skal smile, takke pænt og virkelig tage det til dig.

Få styr på din attitude

Tænk positivt og ret ryggen. Det vil give dig en energisk og god udstråling, som folk vil bemærke med det samme. Du vil hurtigt se mere selvsikker ud over for andre, og vil hermed også blive mere selvsikker i dig selv. Så smil og hav en fantastisk tirsdag!


Likes

Comments

Streetfood - Gourmet hotdogs, brugere, fish 'n' chips, you name it!

Ingerslev marked - Friske råvarer, fine blomster og en kop kaffe med croissant ved GO' kaffe.

Hjemmelavet brunch og hygge med min familie.

At hygge, snakke, shoppe og drikke kaffe med mine bedste venner og veninder hjemmefra.

At spise blommer i haven med hende her.

Nu har jeg fået bestilt flybilletter hjem til Danmark for første gang siden jeg er flyttet herned. Jeg skal dog bare hjem på en uges ferie i første omgang. Derefter tager jeg nemlig tilbage til Paris for at nyde den sidste tid jeg har tilbage. Jeg må indrømme, at det er lidt af en ambivalent følelse, at skulle flytte hjem til Aarhus igen. Der er så mange ting, som jeg savner ved Aarhus, og som jeg glæder mig helt vildt til at få tilbage - men på samme tid, så er der også mange ting ved Paris som jeg elsker og kommer til at savne helt vildt. Jeg har tænkt en del over, om jeg nu skulle blive i Paris et års tid eller om jeg skulle tage hjem igen, og nu er jeg kommet ret tæt på beslutningen om at flytte tilbage til Danmark. Jeg vil gerne færdiggøre mit studie, og så har jeg altid muligheden for at komme tilbage, eller endnu bedre måske, at bo helt tredje sted efterfølgende.

Her har jeg samlet nogle af de ting som jeg savner ved Aarhus - og så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at skrive et indlæg for hvad jeg savner ved Paris når jeg engang kommer hjem igen. Jeg ønsker jer alle en god weekend!

Likes

Comments