Jahapp lovade detta inlägg så vi kör vi kör!!
Just nu sitter jag as ofräsch och funderar på att duscha, på söndag ska vi åka till London, kommer komma massa inlägg!! Har bara 3% så detta inlägg kommer bli kort 🌸
Vi ska vara där tills fredag och idag så ska vi packa så vi kan handla presenter oså imorgon de ju röd dag!! Hoppas ni alla får det bäst!! Mer inlägg kommer senare på kvällen 🌺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon!!
Förlåt för att ni inte fick ett inlägg igår kväll men jag är riktigt förkyld, kan inte prata. Det är väldigt jobbigt med tanke på att vi åker till London imorgon..
Men men, idag vet jag inte om det kommer komma så mycket.. Men vid ungefär 15-15:30 kommer ett inlägg om hur bra ni alla är. Vi har ganska fult upp idag, men det kommer komma 2 mer inlägg tror jag!!
Puusss<
;33@

Likes

Comments

Som alla vet finns det människor som går på "ålder utseende osvosv" jag ska berätta en liten sak för er här! Om man är 04a och ska bli vän med någon är det inte lätt. Många lämnar en och många fryser ut en. Age is youst a number! Man kanske är jätte mogen och verkar vara en 01a! Sedan finns det dem som går efter personlighet och snällhet, ni gör såsåså rätt! Man vet fan aldrig om den större och snyggare kanske är elakare och kanske ljög om sin ålder! Grejen jag vill komma fram till är att ålder bara är en siffra, fine en 8 åring kanske inte ska hänga med typ en 22 åring. Men jag hoppas ni fattar. Tkr detta inlägg sög sådär men vill bara säga det till er!!
Somsagt kommer ett inlägg om vad jag ska göra under påsken klockan 15 så förbered er!! ☺️

Likes

Comments

Hej på er!
Jag vet att det finns många som mår dåligt över hur dem ser ut! En sak vet jag om alla och det är att ni ALLA är värdefulla! På Twitter skriver många "worthless" och det är inte rätt det är det inte! Det finns vissa saker då man ska favoritmarkera eller retweeta för att få reda på hur fin man är? Det är helt fel! Vissa kan få 0 på båda men det bevisar inget INGET! Jag vet att folk tar åt sig av detta och jag vill verkligen inte att ni ska det! För en sak vet jag så väl att jag är 100% säker på det, och det är att alla är bra. Fine alla i livet gör ju fel men bara för det räknas man inte som en dålig person. Jag har inte sett en enda person som inte har gjort fel, man kanske bråkat med en kompis eller vad som helst! Men jag vill bara att ni ska komma ihåg att alla ni är så bra och fina! Sätt in det i ert hjärta. Varje dag kan ni säga 3 bra saker om er. Det hjälper en så mycket!! Testa och försök!
Glöm inte att alla ni är värdefulla puss!<3
(Kommer ett inlägg runt 15 idag)

Likes

Comments