Header
View tracker

Hejsan allihopa, jag har bytt blogg portal nu. Så ni som följde mig på denna, behöver ej följa mig längre. Då jag har startat en blogg på For.me. 

Ha en härlig jul allihopa. 


http://bellaaxen.for.me/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var en väldigt lung dag faktiskt. Oscar sov med mig tills idag och åkte hem I morse... Jag började 09:50 så fick sov morgon sen slutade vi vid 15:00 så de va ingen lång dag.. sen de ända jag gjort sen jag kom hem är att kolla tv och badat.. jag väntar typ in paradise hotel som är i kväll!Likes

Comments

View tracker

Hade sån bra kväll igår med tjejerna. Först gick jag, dona och Zoe och käkade på EAT. Som var super mysigt, sen mötte vi upp Sophia sen drog vi till en "fest" och hängde med några. Det var i alla fall en väldigt bra kväll igår !

gårdagen i bilder


Likes

Comments

Äntligen fredag och vi slutade kl 11.00 idag! Så galet skönt att sluta så mycket tidigare en fredag. Sen kommer Oscar hit och sen blir det väll att äta tacos och bara ha en vanlig mysig fredag kväll. 

Jag har även tänkt söka till rugbyn..👊 man måste ju passa på att göra lite saker under gymnasiet. Men det skulle vara grymt kul om man kom med !


Likes

Comments

Sluta ju sent idag och Oscar slutade samtidigt ungefär så efter han slutat jobbet så kom han hem till mig! Som jag har saknat honom.. Massor av mys och prat blir det nu ! Min vardag blir alltid så mycket bättre med han ❤


Likes

Comments

Eftersom jag tog rätt mycket bilder när jag var på Gotland med min familj och Oscar kan jag lika gärna lägga upp några stycken de här.


Likes

Comments

Precis gjort mig i ordning för skolan. Så nu sitter jag i trappan och vänta tills jag ska dra till bussen. Jag va väldigt trött idag igen.. kanske beror på att jag slutar 16:40. Men jag träffar min babe idag, så det ger mig lite krafter!Likes

Comments

Idag började jag skolan med engelska 6, som jag har valt det som individuellt val eftersom jag vill ha behörighet till högskola. Jag är verkligen ingen höjdare på engelska så vi får se hur detta går.

Idag slutar jag 15:15. Jag är verkligen skit trött idag och vi har en lektion till... Sen hjälper det ju inte att veta att jag börjar 08:10 imorgon och slutar 16:40. Men vet att min älskling kommer till mig imorgon efter han har jobbat. Så jag får i alla falla spendera den natten tillsammans med honom.


Sen tar vi en bra låt från empire. När Jamal kommer ut homosexuell, genom hans pappas låt. Och pappan gillar det inte så mycket kan man säga. Lätt den bästa scenen från serien <3

Och nej, jag spoilar inget. Kolla serien så fattar ni.Likes

Comments

Tänkte nu när skolan och allt har börjat att jag kunde börja blogga lite.
Jag är verkligen dåligt på detta med att uppdatera, men ge det ett försök för skojs skull.

Men ville bara säga att jag har börjat kolla på en serie som heter Empire, ni har säkert hört om den. För det går reklam om den på tv. Men den är verkligen RIKTIGT bra och musiken i den är så braaa.

Rekommendera den verkligen.


Likes

Comments

Idag är det min och Oscars dag! För två år sen blev det han och jag.
Jag kan inte va lyckligare med någon annan än han och jag är så glad att det är vi två just. För han är verkligen den jag vill leva varje dag med i resten av mitt liv. För evigt är en lång tid men med han vill jag spendera varje minut med. Jag kommer aldrig sluta älska dig Oscar!

Dagen planer:

På våran dag så ska vi först ut och äta lite enkelt och handla lite till ikväll. För sen ska vi låna min mormor och morfars husbil och åka upp till Oscars släkting. Så det blir mysigt att jag och Oscar ha en egen husbil att sova i. Ingen märk värdigt men det behöver man inte alltid göra. Varje dag med han är speciell lixom.Likes

Comments