Jag är totalt genomförkyld nu, vilket man kanske får räkna med vid denna årstid. Men åh vad det kommer fel! Har så mycket att göra i skolan och jag har verkligen inte tid. Sååå här har ni bästa smoothien! Den är kanske inte världens godaste men helt ok!
2 dl mild grekisk yoghurt
1 stor apelsin
1 lime
1 bit ingefära ca 2 cm
1 msk ingefära
1 näve spenatblad

  • 35 readers

Likes

Comments

  • 56 readers

Likes

Comments

Stort super mega förlåt! Märks det att skolan dragit igång eller? Gud ja! Jag har all fokus, så mycket som det bars går, på mina studier. Och denna terminen är den tuffaste på hela utbildningen, juridik. Lagboken är my best friend! Känns som det enda jag gör är att plugga... hinner med lite träning, mina cykelpass på tisdagarna 18.30 (lite reklam fick jag allt in här) är guldvärda! Vilken energi och glädje dessa pass ger mig, tack!🌟 Annars då? Jo jag pluggar, haha oj vad kul jag var nudå. Nä men lite jobb och SÅKLART brottsofferjouren! Bor i princip på två ställen, hos min boy och hemma hemma! Lite lyxigt med två boende men också liiite stressigt på något vis.. och vet ni vad? Jag är så förbannat pepp på höst nu! Tycker det är så mys! Min favorit årstid (efter sommaren om det är fint väder vill säga). Massa te, mysiga koftor och plugg i mängder är väl ändå helt ok! Vi hörs snart igen, promise denna gången. Ciao!

  • 74 readers

Likes

Comments

Asså löpning! Naturen! Wow! Jag har bestämt att jag ska gå en runda varje dag, för att undvika att få min ur jobbiga stressmage igen. Tror det speciella lugnet och tankarna på annat är oerhört bra! Mina studier är i full gång redan så lär vara upptagen nu ett år framöver! Skämt och sido😅 nä men nu läser vi juridik, det är SÅ intressant men svårt. Jag känner dock att all min tid på tinget hjälper mig, känner igen begrepp och processen under en rättegång! OCH jag känner att jag har hittat helt rätt utbildning. Jag är så förväntansfull på resten av utbildningen och min framtid som socionom! Wow, den känslan!

  • 175 readers

Likes

Comments

Som många av er kanske vet engagerar jag mig i brottsofferjouren som är en ideell förening som arbetar för att stötta brottsoffer. Jag är vittnesstöd men vi har även stödpersoner. Min uppgift är att befinna mig på tingsrätten som ett extra stöd för vittnen och målsägande samt anhöriga. Det kan handla om att förklara hur en rättegång går till eller bara lugna en person inför rättegången. För att bli vittnesstöd har jag gått en utbildning på ca 30h där man får föreläsningar från advokat, polis, socialstyrelsen, psykolog etc. Detta var SUPER intressant, jag lärde mig så mycket! Vilket är ett stort plus med tanke på min utbildning och mitt framtida yrke. Som vittnesstöd känner jag mig behövd och jag känner att jag bidrar med mitt stöd till personer som är bevittnat eller varit med om ett brott. Varje gång jag lämnar tinget känner jag mig varm inombords för jag vet vilket grymt jobb brottsofferjouren gör. Vi är med och bidrar till att många tilltalade antingen blir dömda eller inte (beroende på om de är skyldiga eller inte) för att målsägande och vittnen vågar tala. Jag anser att brott är något man bör dömas för och tycker definitivt att detta är en del av samhället som måste fungera på ett rättvist sätt. Det finns ett stort mörkertal som inte bör finnas och det arbetar vi blandat annat för. Jag är så tacksam för att jag får vara en del av jouren. Och jag har dessutom ett litet projekt på g som förhoppningvis kommer gå igenom nu i höst. Jag kämpar vidare!

  • 238 readers

Likes

Comments

Inför hösten och allt man ska komma ihåg är det ett måste med en kalender. Jag brukar alltid köpa en på akademibokhandeln eller något liknande, men denna gången beställde jag en egen via nätet. Det var så skönt att kunna välja hur man vill att den ska se ut. Jag valde exemplevis att ha liggande rader och två rutor med "att göra" och "tentor". Design och mycket mer kunde man välja själv och det var himla roligt att designa helt på egen hand! Dessutom får man massa fina klistermärken till att pynta kalendern med. Jag är supernöjd, snabb leverans och bra pris! Dessutom kul att man får lite extra grejer. Så hett tips, beställ här --> http://www.personligalmanacka.se/SE/ så är ni också redo för hösten!

  • 260 readers

Likes

Comments

Ja kära ni! Hösten är nog kommen? Hur mycket sommar fick vi egentligen? Väldigt tacksam för värmen jag fick i Grekland och all den energi jag laddade upp med, den kan behövas nu inför hösten! Jag har funderat, tänkt och planerat min höst för att jag ska kunna lägga all fokus på skolan så jag inte hamnar i situationen som jag hamnat i tidigare, dvs stress och magont. Därför sa jag upp mig från min receptionisttjänst på Nordic, dock inte bara pågrund av det utan också för att denna arbetsplats har en mängd brister och jag vill inte vara en i mängden som accepterar dessa brister. Så jag sa ifrån och fick galet med skit för det, för att jag utnyttjade mina rättigheter som anställd? Så tack och hej! Dock behåller jag min cykeltjänst, då jag älskar mina pass! Jag är kvar på biltema men bara när jag känner att jag vill och kan jobba lite då och då. Jag kommer lägga absolut mest tid på skolan och brottsofferjouren, det är min prio ett. Så ser min plan inför hösten ut och jag är super taggad! Fixat studiehörna hemma och hos André, så nu jäklar ska det pluggas!

  • 283 readers

Likes

Comments