Jag vet verkligen inte hur jag ska börja detta. Jag har suttit länge och försökt komma på hur jag ska uttrycka mig men det går inte.Jag har så många blandade känslor och jag känner att jag fått nog.
Det skiljer sig mycket från person till person hur en social fobi kan ''gå till'' och detta är hur MIN sociala fobi är så utgå inte utifrån att alla känner eller upplever den såhär.

Många blir nervösa över att redovisa om något inför hela klassen, man blir lite nervös och vill inte. Tänk er den känslan fast 10 gånger värre. Min sociala fobi tar detta till en helt ny nivå. Jag grinar kvällarna innan, jag övar tusen gånger för att veta att jag kommer uttala alla ord perfekt, ord som jag har kunnat i minst 10 år och som jag vet att jag kan, för att if I screw it up, så får jag panik. Jag skakar om ben och händer och får ett helt annat tonfall. Det värsta är att man måste låtsas om ingenting och bara köra, för annars kan man få ett F inom det området, på grund av en jävla sak. Social fobi.

Jag åker ALDRIG till affärer själv. Är jag så brutalt sugen på Loka men ingen kan följa med mig och köpa det, då struntar jag i det istället. Går jag i affärer och har en fråga angående något i deras sortiment så struntar jag i det eller TVINGAR personen jag har med mig att fråga om hjälp. Ibland kan jag inte ens gå till kassan och betala, då åker jag hellre hem utan att köpa något jag verkligen ville ha. 

Jag kan inte äta med vissa människor. Det låter så brutalt men är det någon jag känner halvbra så kommer jag inte ens kunna beställa maten. Är det någon jag känner bra men det är första gången jag äter med den så mår jag fruktansvärt illa och i stort sett bara petar i det jag ska äta. 

Jag har SÅ SVÅRT för att träffa människor som jag inte träffar varje dag. Det värsta är första mötet, då man ska träffa någon man känner via tex internet. Jag blir så nervös över den lilla skit saken. Jag mår illa, skakar och måste fokusera på att inte visa det. Jag blir nervös utav att träffa Megan efter en månads tid, OCH HON ÄR ÄNDÅ MIN BÄSTA VÄN. Som tex Guldtuben den 2 maj. Vet ni hur äckligt nervös jag är för att gå på hela evenemanget och att träffa mina kompisar under den helgen? MINA KOMPISAR. Jag ligger o tänker över hela helgen i mitt huvud på kvällarna då jag ska sova och mår innerligt dåligt. Men jag vill det så gärna så får fälla ett par ångestfyllda tårar och bita ihop.

Jag klarar inte av att åka buss själv, tåg går ibland men jag undviker det helst. Vissa dagar går bättre än andra men jag får dom dagarna då jag kan få för mig att börja grina medan jag sitter på tåget. Hur sjukt? Om människor kollar på mig eller skrattar bredvid mig kan jag få för mig ba 'oh fuck ser jag konstig ut? Har jag spillt något på min tröja? Har jag mascara under ögonen?' Det är sjukt för jag bryr mig egentligen inte vad folk tycker om mig, så detta går inte ihop.

Jag vill inte ha något slags medlidande eller att folk tycker synd om mig. JAG VILL ATT FOLK SKA FÖRSTÅ. 99% utav mina vänner har inte förstått detta än och tycker det är konstigt. Behöver inte säga namn men dom vet vilka dom är. Har fått kommentarer, från olika personer, som kan lyda ''Det är weird att du inte kan åka tåg/buss själv'' ''Men åk bara till Ica vad fan är problemet' ''Men get over it'' ''Du vågar säkert inte betala själv''. Jag är en sån person som tål mycket men när det kommer till detta så blir jag så lätt sårad (??). Om nån känner att de nämnt en sådan kommentar som står där uppe till mig så hoppas jag verkligen att ni känner er träffade för jag hatar era onödiga kommentarer. 

Försök sätta er in i dessa situationer och tänk sedan efter om ni verkligen ska lämna den där onödiga kommentaren eller om ni fortfarande tycker att detta är löjligt.Jag behövde verkligen få ur mig detta för jag är så trött på att hålla allt detta inom mig. Det är så många gånger som jag grinat för att alla känslor svämmar över och orkar inte dölja detta längre. Det som kanske verkar som en as enkel vardag för er, kan ibland vara skit jobbigt och jätte svårt för mig. Jag skäms över att ha detta problem. Men jag måste börja acceptera att jag har en social fobi och att människor får tycka vad de vill. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag var en utav dessa dagar som man bara har gått och väntat på och som man vill ha överstökat. 3 stycken Nationella prov i NO stod nämligen på listan. (på listan över saker man absolut inte vill göra). Våran skola fick ämnet Biologi och jag känner att jag vill tacka alla gudar som nu kan tänkas finnas. Biologi är det NO ämnet som jag förmodligen är bäst på och har lättast för. Nu har vi bara labben kvar att göra som är på Tisdag. Det gick iallafall bra för mig tror jag haha. Ska nu resten utav dagen ta det lugnt och inte göra någonting som kräver att lämna sin säng, det är sån typ utav dag idag. Skönt när man inte har några läxor att göra eller prov att plugga till.

Likes

Comments

Idag fick vi det bekräftat att jag och Megan ska på Guldtuben den 2 Maj!!! Det ska bli så kul att få åka upp till Stockholm, umgås med Megan, bo på hotell, käka god mat och sen gå på själva eventet. Hur mys som helst. Sen kommer vi till det eviga problemet, vad har man på sig? Hatar att välja kläder för event som dessa hahaha. Det är trots allt ett tag kvar så hinner nog lösa det.

Likes

Comments

​Så it's time to reveal the big secret.... Jag och Megan ska göra våran helt egna podcast!!! Cred till min mycket goda vän Agnes (och hennes fina vän Sara) för att ha fått upp vårt intresse för detta. Ni kan hitta deras podcast här .

Då vi bor ca 25 min bort med tåg och 1 timma med bil så kommer vi spela in ca 4 avsnitt varje gång vi ses, vilket är en gång i månaden. I varje avsnitt så kommer det handla om ett nytt ämne (som det alltid brukar vara, typ). Det som är bra med detta är att jag och Megan kommer kunna se de olika ämnena från olika perspektiv då jag är 15 och hon 18. Avsnitten kommer vara ca 30 minuter långa och de kommer förmodligen komma upp i Podcast appen som finns på Apple produkter. Det var på tal om att hon skulle komma till mig nu den 25e och vi kommer isåfall spela in de första avsnitten då. Men vi får se om det blir av, vi får prata mer om det. Hoppas att ni tycker detta är lika roligt som oss!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig seg dag, inte gjort något alls. Delvis skönt, delvis tråkigt. Därav inget blogginlägg om min dag. Kommer snart skriva om vad det är för projekt som jag & Megan planerar, kommer bli såå kul!!

Likes

Comments

Dåligt med uppdatering idag, sorry. Vaknade super sent förut & nästan 1 timma efter så var jag redo för att åka och handla med mamma och pappa. Snabba ryck. Tycker att det är tråkigt att sitta inne på helgerna så är glad att få komma ut. Dagen har som sagt varit lugn, men det behövs sånna dagar.
Skolan denna vecka kommer att vara jobbig, har spanska prov på onsdag & No nationella på torsdag. Känner mig en aning stressad haha.

Likes

Comments

Jätte dåliga bilder då det är stökigt i bakgrunden och då min spegel är skitig.

Byxor: Dr.Denim
T-Shirt: HM

Likes

Comments

Har inte några större planer inför denna dag. Vaknade för inte så länge sen så ska alldeles strax gå och duscha och sedan fixa mig, har planerat att ta lite bilder ute i solen. Ikväll kommer min lillebror's bästa vän Felix hit med sin mamma och pappa för att grilla och ha lite lördagstrevligt. Kommer bli kul.

Vädret idag är verkligen super härligt så kommer förmodligen åka lite longboard också, älska.
Sen så kommer jag nog snacka Skype med Megan senare för att planera när hon kan komma hit (då hon bor i Katrineholm) och fortsätta prata om ett litet hemligt projekt som vi är i full gång med att planera. Spännande.
Måste även äta något, har bara druckit en dryck ifrån Starbucks hittills.

Likes

Comments

Namn?: Isabelle Jennifer Andersson

Bor?: Örebro

Ålder?: Fyller 16 i höst

Intressen?: Gillar det här med stil och makeup men sen även att åka longboard

Någon du ser upp till?: Justin Bieber, lätt.

Något du älskar?: Loka (!!!)

Något du hatar?: Finns såå mycket saker jag hatar, men måste nog säga kaviar och distans.

Favoritlåt för stunden?: Oj gud svårt, måste nog ändå vara 'Ingen annan rör mig som du' med Norlie & KKV

Favorit klädmärke?: Måste svara Gant på denna

Favorit film?: Denna fråga är så svår, gillar många filmer, men typ If I Stay (??)

Bästa vän/vänner?: Megan

(En bild från då jag åker longboard och sen en bild på mig &​ Megan)

Likes

Comments