Header

Jo detta inlägget blir typ hur jag känner just nu..... FOTBOLL. Denna veckan kan det vara så att det inte kommer upp inlägg varje dag eftersom att jag har fotboll varje dag denna veckan. Så jag kommer att göra inlägg men inte många. Men tro mig jag älskar fotboll det är därför det blir så mycket för att det är det jag vill satsa på. Och så ska ni med göra.

Puss puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Först vill jag säga förlåt för att jag inte gjorde ett inlägg igår men som sagt så var jag på fotbollscup. Fotbolls cupen var bra, ingen hemlängtan eller något. Dock så fick jag problem med min axel, den gick ur led eller någonting. Annars så är det bara träningsvärk och så är jag jätte utmattad.

När vi hade åkt lite så stannade vi till vid en godis butik med så billigt godis. Sedan gjorde vi inte mer än att packa upp. Sedan spelade vi lite matcher m.m.
Sedan sov vi och vaknade, aja nog om det vi vann den näst sista matchen med straffar. Sedan var vi i final och förlorade den. Men vi kom 2:a!

Jag hinner tyvärr inte skriva mera idag men vi hörs imorgon

Likes

Comments

Jo imorgon så ska jag på fotbolls cup. Om ni inte redan visste det så älskar jag fotboll. Jag spelar i ett lag med 03/04/05. Jag känner mig väldigt trygg med dem alla. Innan jag började träna med dem så tränade jag med 02/01 jag kände mig inte riktigt lika trygg med dem. Nu var det ett tag sedan jag spelade fotboll med 02/01 men det är dem jag ska på cup med iallafall. Jag tycker verkligen inte om att sova borta så denna cupen kommer bli en utmaning, men jag kommer att vara där med mina kompisar så lite kul kommer det nog bli. Aja detta blev ett väldigt kort och tråkigt inlägg men det får duga.

Puss puss❤️

Likes

Comments

Alltså om vi nu ska prata om något som är aktuellt i Sverige så är det väll ändå flykting läget. Där jag bor så är det faktiskt väldigt många sådana där syrier. Själv så är jag inte terrorist eller rasist snarare tvärt emot. Men jag kan tycka att det blir lite mycket.

Jag menar jag kan ju inte förneka att efter allt som dem där syrierna har gjort mot framförallt svenska tjejer är ju riktigt obehagligt, i min skola där emot så har det kommit ungefär 100-200 flyktingar. Som jag sa så har jag inget emot flyktingar eller så men det blir lite för mycket, men det känns som om det börjar lugna ner sig nu. Aja vi har iallafall fått en syrier i våran klass. Han är jätte snäll men lite blyg.

Sådär ja nu har jag skrivit om vad jag tycker om flykting krisen om man ens kan kalla det så längre.

Jo jag kommer också lägga upp ett mer vanligt inlägg vid halv åtta.

Puss puss❤️

Likes

Comments

Idag så ska jag på begravning, här är hela min outfit för den

Tröja:vero Moda

Jeans: lager 157

Skor: H&M

Jacka: 8848


Likes

Comments

Idag så har jag på riktigt haft det jätte tråkigt, inget har liksom hänt, och självklart så ska det då som grädde på moset vara begravning imorgon.

Men jag hoppas det blir lite roliga dem sista dagarna nu innan sommarlovet, jo min gamla lärare som var min favorit kom och tittade förbi. Hon har fått en liten bebis som är så gullig, JAG DÖR, aja det blir förhoppningsvis en bättre dag imorgon om man inte räknar med begravningen.

Likes

Comments