I fredags hade vi bal, och det var nog en av de bästa kvällarna i mitt liv. Tack till alla som kom och kollade och tack till alla underbara vänner som gjorde kvällen oförglömlig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kom vi ner till Varberg, på ett hotell där Sofia jobbar. Vi spade, åt middag och sedan tog varsin drink, efter det så gick vi och la oss.

Just nu håller vi på att packa ihop och ska strax åka hem igen. Väldigt mysig har det varit.

Likes

Comments

En fanatiskt helg i Göteborg på summerburst är nu slut. Idag står spa och middag på schemat, perfekt efter en sån här helg. Jag och Sofia ska ner till Varberg nu, där vi ska möta upp våra mammor och sedan spa, äta och sedan sover över på hotellet. Väldig mysigt.

Likes

Comments

Nu är skolan snart över, imorgon går jag min sista dag i skolan och om 2 veckor är det äntligen student. Det har varit väldigt mycket plugg det sista så ska bli skönt att få slippa det ett tag nu.

Igår så fixade jag mitt hår, klippte det och färgade de. Så nu är det lite ljusare och kortare.

Likes

Comments

Igår kom vi hem från Lillehammer där vi spenderat helgen. Vi har nämligen släkt där, så lite därför vi valde att åka just dit. Vi har åkt skidor, snowboard, festat lite, myst och hälsat på släkten. Nu är det dags för vardagen som denna veckan består av skola och jobb.

På fredags kvällen överraskade Oscar mig med 3-rätters på ett jättefint ställe i Lillehammer. Uppskattade det väldigt mycket, så fint av honom.

Likes

Comments

Helgen spenderas i Falkenberg hos Oscar. I lördags var vi i stan och på söndagen hade jag match. På vägen hem stannade vi även till på Gekås en snabbis :)

Just nu är jag på väg hem från Borås, har nämligen haft mattelektion hela dagen och kommer även ha det resterande dagar innan vi åker till Norge.

På lunchen träffade jag Sofia, riktigt skönt att ha henne hemma igen. Hon har nämligen varit i Kina i 2 veckor.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Nu i förmiddags har vi i klassen varit på studiebesök och just nu sitter vi i solen och njuter!

Ikväll ska jag jobba och efter det kommer Oscar och hämtar mig. Vi ska nämligen till Falkenberg där jag även ska spela match i helgen! :) Riktigt roligt och mysigt, så det ända jag vill nu är att sluta jobbet ikväll!:)

Likes

Comments

Hemma igen efter en underbar helg i Hemsedal.

Likes

Comments

Helgen har spenderats i Skåne på träningsläger med fotbollslaget. Vi åkte ner vid lunchtid i fredags och kom hem på söndagen. Vi tränade, spela match men hann även med en utgång på lördag, vilket var riktigt roligt! 
På söndagen kom Oscar hem från Sälen och kom till mig på kväll. Det var så mysigt!

Denna veckan som kommer är fullspäckad. Idag direkt efter skolan så ska jag jobba, och så även på onsdag!:) & på torsdag åker vi äntligen till Hemsedal! :)

Likes

Comments

Hej! Denna veckan har gått sjukt fort som vanligt. Igår så pussa jag hejdå till Oscar som just nu är uppe i Sälen med hans jobb.
Idag så fick jag även säga hejdå till Sofia som imorgon åker till Kina i 2 veckor:( Jag själv ska faktiskt också iväg, imorgon åker jag till Skåne med fotbollslaget på träningsläger. Så kvällen har mest besått av att vila och packa:)

Likes

Comments