Header

Regn och rusk hjälper ju inte att pigga upp en seg morgon. Men egentligen så har jag inte svårt att kliva upp på morgonen, det är värre om jag har fått för mig att träna på morgonen, då finns det ingen motivation alls att kliva upp. Kan ju bero på att jag då behöver kliva upp vid 4, vilket inte är möjligt när jag redan nu tycker att jag sover för lite.

Nu blir det skolan 6 h och sen ett gympass, förhoppningsvis slipper jag rusningstrafiken vid 4, men man ska aldrig hoppas.

Ha en bra tisdag! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har precis kollat på Sofias änglar, slutar alltid med att jag gråter och jätte ledsen för det som har hänt familjerna i programmet.

Ett benpass blev det idag, 15 minuters uppvärmning och sen var det bara att köra!

Tyvärr så fick jag vänta på bussen i all evighet då den stora max rondellen och rödljusen vid kvantum inte riktigt kommer överens. Bussen var bara några meter bort men ändå så tog det 15 minuter för den att ta sig från station till torsberg… Får väl skylla mig själv som skulle ta bussen halv fem.

Hoppas ni haft en bra måndag för det har jag! 👌

Likes

Comments

Frusen och otaggad sitter jag och äter frukost i väntan på att åka till skolan. Träningsväskan är packad och ögonlocken känns oerhört tunga idag.

Vi ska ha gruppfoto och enskilda foton till vårt UF idag. Dessutom så ska vi börja planera inför att ha öppet i restaurangen och diskutera vilka rötter vi ska ha.
Hoppas bara att vår "underbara" lärare kan låta bli att lägga sig i allt bara.

Hoppas ni får en bra måndag! 👌

Likes

Comments

Det är som en hög tröskel med en stege som har små mellanrum mellan stegpinnarna. Man måste börja någonstans, jag hade alla argument men med ännu bättre motargument.

Det var jobbigt, jag svettades, jag hade ont och jag allt jag ville var att ge upp och sen aldrig komma tillbaka igen. Jag sa att jag skulle cykla i 15 minuter, efter 4 hade jag så ont i benen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Efter 8 ville jag kliva av och gö nåt annat. Efter 13 minuter kände jag att jag inte kunde ge upp, 15 minuter och inte en sekund längre var jag klar. Jag hade klarat det, men nudå? Jag var ju tvungen att göra något mer jag kunde ju inte bara åka hem.

Jag gjorde 20 utfallssteg, funderade en stund och gjorde sedan 10 benböj och sen 15 höftlyft. Jag berömde mig för att göra om de tre övningarna ytligare 2 ggr och sen fick jag åka hem. Så jag gjorde det 20 utfallssteg, 10 benböj och sen hade jag ont i överallt. 15 höftlyft och jag ville åka hem. Men jag kände att jag inte kunde ge upp, jag var tvungen att fortsätta. Jag gjorde det, jag klarade 60 utfallssteg, 30 benböj och 45 höftlyft.

Nu är jag stolt över mig själv för att jag inte gav upp, för att jag gjorde det jag hade bestämt mig för.

Jag har tappat mycket styrka de senaste månaderna och med det en massa självförtroende. Men för att nå mina mål och för att kunna bli det jag drömmer om så måste jag lite på mig själv men samtidigt fortsätta gasten varje muskel i kroppen säger ifrån.

Likes

Comments

Hade ingen inspiration alls till att göra frukost, så det fick bli knäckebröd, mjölk och satsumas. ☺️👌

Likes

Comments

Jag såg på nån video hur man kunde armsticka en pläd av fleece filtar, varför inte tänkte jag så nu har jag åkt på Jysk och köpt 10 st filtar.
Jag kommer göra ett inlägg med steg för steg och berätta om hur det gått och visa upp mitt resultat.

Önska mig lycka till! 👌

Likes

Comments

Reglerna är:

1. Nämn vem personen är som nominerat dig och tacka.
2. Svara på de elva frågorna som ställts till dig.
3. Nominera elva stycken nya bloggare.
4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.
5. Se till att uppmärksamma de elva bloggarna om att de blivit nominerade till Liebster Award.

Tack @Linivas för nomineringen

1. Vart ser du dig själv om 5 år? Jobbandes på en restaurang eller ett café/konditori, sambo med Vilma och kanske eventuellt ett litet barn på G.

2. Tips om en serie som du älskar? Vänner, jag kan se på den om och om igen…

3. Bästa sminkprodukten du äger? Min foundation, den täcker bra och är matt så man ser inte fet ut i ansiktet.

4. Bästa höstis plagget? Termoleggings! Det bästa som finns en kall höstdag!

5. Om du fick göra en resa i hela ditt liv, hur länge skulle den vara & vart skulle din destination vara? En härlig solsemester till Florida i 3 månader. Sen är jag nöjd! 👌

6. Favorit dessert? Key lime pie, åt den när jag var till Miami och jag kommer aldrig föröka göra den hemma för jag vet att jag aldrig kommer få till den gudomligt goda smaken!

7. Vad är din absoluta största dröm i livet? Oj, den var svår. Men jag har en dröm som klår det mesta, jag vill komma ifrom, jag vill älska min kropp och kunna visa upp den med stolthet vilket jag inte gör nu.

8. Vilken bloggare inspireras du utav? Jag vet faktiskt inte, men jag läser mycket träningsbloggar!

9. Vad gör du helst en ledig dag? Helst ingenting 😉

10. Lösgodis eller chips? Lösgodis alla dagar i veckan

11. Har du någonsin ägt en sexleksak? Nej, men jag kan tänka mig att köpa en

Jag nominerar
@alvaalarssoon @linnahlborg @TovaEmbretsen @fettgrymt @StarkareMalvina @MittLivNessa @emelieklanga @amandamyrer @kaaisapersson @sofiemikaela @emeliejacobssoder

Era frågor är:

1. Vilken var senaste filmen du såg?

2. Vad är det första du gör på morgonen?

3. Vilken är den bästa bok du läst?

4. Favorit plagg?

5. Choklad eller gelégodis?

6. Vad är de bästa du vet att göra en lördag kväll?

7. Ditt bästa smiktips?

8. Utövar du någon sport? Isåfall vilken?

9. Vad ska du göra på halloween?

10. Jeans eller mjukisbyxor?

11. Varför började du blogga?

❤️

Likes

Comments

Idag har jag övningskört till Bollnäs med farmor, vi tog en fika på Waynes, hon kaffe och jag varm choklad. Jag åt även en jätte god surdegs toast med salami.
Sen var jag till skolan och provade ut en mössa. Hoppas storleken stämmer! Hade beslutsångest mellan 55 och 56… Så den ska jag väl till och beställa snart nog.

Nu ska jag till och tapetsera i hallen. Hoppas jag inte gör fel bara, det brukar bli så jobbigt då så.

Ha det så bra! ❤️

Likes

Comments

Dagens kvällsmat blev hemgjord pizza, nu har vi äppelpaj i ugnen som snar ska ätas upp! 😍

Kollar på tillsammans för världens barn, tårar i ögonen, hjärtat i halsgropen och klump i magen när man ser barn som lever och går igenom saker som vi aldrig har gott igenom…

Likes

Comments

Kyckling med potatis, morot, rödlök och gullök. Kokt sparris och en sås av köttsaften. 👌

Det blev även en promenad med mormors hundar, trassligt värre blev det. 😉

Likes

Comments