Header

Hej på er, idag gjorde jag mitt första träningspass från Sabina Dufbergs bok, det blev ett leg and but killer pass och nog kan man kalla det för de. Baksida lår värker och jag kan knapt föreställa mig hur det kommer kännas imorgon bitti.

Pass:
Enbent step up
Utfallsteg
Knäböj
Bäckenlyft
Benpendling brett isär
Rump-pump

Max antal repetitioner x 2 set/övning. Räkna antalet repetitioner som du orkar och jämför från gång till gång när du tränar detta program. Vila en minut mellan varje set.

På varje övning som man växlar ben, trötta ut det ena benet helt innan du fortsätter med nästa.

I glaset har jag en burk nocco Caribian, is, hallon, ananas och mango. 👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick lite feeling i söndags så jag beställde lite nya böcker,
Vår kokbok Hälsa,

Snygg & Stark

av Sabina Dufberg och Mage, rumpa, låt, träning som ger resultat av Annika Sjöö. Alla beställda från adlibris.com

Jag fick hem böckerna idag och fastande totalt för vår kokbok och Sabina Dufbergs bok. Jag älskar hälsosam mat med mycket grönt och naturliga ingredienser. Och den andra boken har hur mycket övningar och träningspass som man kan göra hemma utan redskap. Jag är super nöjd! 👌

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag har jag en ledig dag. Men varje dag börjar med samma sak, frukost!!
Idag fick det bli två Wasa sport med ett glas hemgjord iste. Jag var inte riktigt nöjd med smaken, jag hade velat ha mer smak, men jag ska prova igen.

Recept:
te i valfri smak
vatten
en flaska eller tekanna

Min flaska rymde 800 ml, jag använde 1 tsk per 2 dl (200ml) motsvarar 1 te påse per 2 dl. Ner med tet i flaskan/tekannan, i med kallt vatten. Skruva på korken och in i kylskåpet, låt stå i kylskåpet över natten eller minst 12h. Servera med is. 💜

Likes

Comments

Köpte en ny väska i helgen när jag var i Stockholm, det fick bli en riktig färgbomb! perfekt storlek när jag bra ska ha matlåda, vattenflaska och lite kläder i väskan. Den är köpt på stadium, på rea, den kostade 49kr har jag för mig.

Vad ska ni göra idag? Önskar att det hade varit finare väder, även om jag är inomhus hela tiden så känns det bättre att komma ut i finväder än i spöregn eller blåst... 🌧

Likes

Comments

Hej på er, idag är den en sen arbetsdag. Jag börjar kl 14 och slutar 22.15... Men pengar är pengar och det är faktiskt ganska kul att jobba.

Men innan jobbet idag tänkte jag att jag skulle prova på yoga, jag har aldrig provat det tidigare, men av någon anledning så fick jag för mig att jag skulle prova på det. Så jag sökte lite på YouTube tills jag hittade en video som jag gillade.

Videon är gjord av Ida Warg, jag har kollat hennes videos tidigare och även sett en serie med henne, Kickstart, som tyvärr inte finns att kolla på längre.

Jag tyckte videon var bra, jag märkte dock hur fruktansvärt stel jag är och jag måste börja stretcha regelbundet. Det var ansträngande och svetten började sippra fram.

Hoppa ni får en bra tisdag, Puss och Kram..

Likes

Comments

Idag fick jag mina nya shorts från Craft, är jätte nöjd. Dom sitter helt perfekt 😍


Nu längtar jag till Stockholm, då ska det bli ett par nya löparskor och några nya linnen. ❤

Likes

Comments

Godmorgon kära ni, idag är det en ledig dag. Jag kommer nog ha det ganska titt som tätt, men det är skönt på sitt sätt också.

Problemet är väl att man inte riktigt vet vad man ska hitta på när man är ensam hemma.🤔

Likes

Comments

Hej på er. Det var ett tag sen, men det har varit mycket med student och bal osv...

Idag är det måndag och min första arbetsvecka ska snart börja.

Dagens frukost blev två äggmackor och ett glas juice. Sen blev det en liten morgon promenad. Nu ska jag slänga mig i duschen för att sedan ta mig till jobbet.

Likes

Comments

Det var så himla härligt att gå igår, jag bara gick och gick och kände att jag inte ville hem, jag ville bara fortsätta. Tänker ta en lika promenad ikväll, hoppa det blir soligt bara. 👌🌸☀

Likes

Comments

Finns inget bättre än att äta frukost på jobbet 😍

Likes

Comments