Igår firade vi midsommar här i Schweiz. Nordiska stod för middag och en grym fest. Trillade hem klockan 6 imorse, lagom tills solen gick upp. Idag har jag slöat i sängen hela dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Paddleboarden är uppblåst och vi har nyss tagit årets första kvällsdopp. Äntligen är sommaren här!

Likes

Comments

Imorse lämnade jag ett grått molnigt och trist Zürich och tog tåget till ett varmt och soligt Lugano. Alldeles underbart att strosa omkring bland fantastiska byggnader och äta italiensk glass vid vattnet.

Likes

Comments

Äntligen har solen och värmen kommit tillbaka efter nästan 2 veckor med regn. Det firar vi genom att äta marängsviss på balkongen!

Likes

Comments

Denna veckan och nästa vecka har barnen lov. Vi fyller dagarna med massa äventyr. Vad vi gjort tidigare i veckan kommer det ett inlägg om senare. Idag lämnade vi först bilen på lagning, sedan fick vi lunchbesök av kompisarna Mi och Kiko och när de gått hem satte vi oss i bilen och åkte till Ikea. Barnen älskar att va på Småland, jag älskar att strosa omkring och kolla på allting, perfekt sätt att spendera några timmar. Innan vi körde hemåt hann vi såklart med en obligatorisk köttbullsmiddag och en mjukglass. 

Såhär fina är mina älsklingsmonster ibland 😍

Likes

Comments

Hejhej. Återigen har det gått alldeles för lång tid sen jag skrev här. Dagarna går på rutin och jag vet inte riktigt vad jag ska berätta. Jag jobbar, powerwalkar, umgås med fina vänner och shoppar. Men i lördags blev det lite mer äventyr. Det var fest på gång på nordiska. (Tror jag berättat om nordiska tidigare va? En nordisk roddklubb som ibland arrangerar fester i deras klubbhus).
Det var cirkustema så under dagen begav vi oss ut på outfitjakt. Inte det lättaste men tillslut lyckades vi knåpa ihop något. På kvällen kom Lena och My hem till mig så gjorde vi oss i ordning och drack lite för mycket vin innan vi åkte in. Festen i sig var inte så jätteösig när vi kom dit, vi kom nog lite för sent och hade missat alla skojigheter. Men på något vis har man ändå alltid kul på nordiska. Min vapendragare Lena och jag lyckades dra igång lite efterfest och plötsligt var klockan 6 när vi åkte hemåt.

Likes

Comments

Idag trillade tand nummer 8 ut. Wihoo!

Likes

Comments

Efter påskledigheten och Milanoresan kom jag hem till två sjuka barn. Så hela veckan har vi spenderat inomhus trots att solen strålat utomhus. Vi har gjort vad vi kunnat för att roa oss utan att slå ihjäl varandra. Byggt kojor, spelat spel, pysslat osv osv. Det var oerhört skönt när helgen väl kom. På fredagen tog jag en långpromenad tillsammans med Lena och bara njöt av hur fint vi faktiskt bor. På lördagen tog vi med oss My och åkte till Ikea och på kvällen gick vi ut och drack ett glas vin .
I söndags fick jag låna bilen och så åkte Lena och jag till Europa-park, en nöjespark i Tyskland. Vi ägnade hela dagen åt att testa alla olika berg- och dalbanor. Det var himla skoj och vi stannade ända tills stängning innnan vi åkte hemåt igen. Igår bjöd Horgen på strålande sol så när Holly kom hem från skolan packade vi en väska och gick ner till lekparken. Hela eftermiddagen spenderade vi där, vi picknickade på en filt med medhavd middag innan vi gick hem. När jag sen slutat tog vi ännu en promenad i byn. Så härligt!

Likes

Comments

Det har gått ett tag sen jag skrev här. Ovanligt 🙄
För två veckor sedan var det påsk. Vi var lediga på fredagen och många av tjejerna åkte hem till Sverige. Vi 4 som blev kvar tog tåget till Milano på torsdagskvällen. Under fredagen och lördagen hann vi med att äta massa god mat och shoppa. En härlig påskhelg helt enkelt!

När jag kom hem på lördagskvällen möttes jag av den här bamsekaninen på 440 gram. Finaste familjen ❤️

Likes

Comments

Denna helgen har jag jag spenderat i Zermatt tillsammans med Frida, Sofia och Ellinor. Skidåkning stod på schemat och vi begav oss redan i fredagskväll för att kunna utnyttja hela lördagen. Hela förmiddagen ägnade vi till att åka och på eftermiddagen spenderade vi några timmar i solstolarna mitt i backen. Inte ett enda moln syntes på himlen och solen strålade. Sedan tog vi några åk till innan vi drog oss till lägenheten, åt tacos och sedan blev det utgång i byn.
Vaknade död imorse men vi lyckades ändå pallra oss upp och bege oss ut i backen. Idag tog vi oss över till den italienska sidan av bergen. Några små moln på himmeln och lite kyligare men ändå fantastisk åkning. Efter en sen italiensk lunch drog vi oss tillbaka till schweiziska sidan igen. Vi pausade lite framför Matterhorn (Tobleroneberget) innan vi åkte ner och hemåt.

Likes

Comments