View tracker

Ja, den frågan har vi nog alla ställt oss ett par gånger. Men hur vet man egentligen att man är kär? Självaste känslan du får utav denne speciella någon som du på något sätt har lyckats förälska dig i är både mycket obeskrivlig och obegriplig.
Jag tänker ofta på hur det kan komma sig att det faktiskt finns någonting som vi kallar för kärlek. Känslan som kan förblinda dig, såra dig, göra dig lycklig och även förändra dig helt och hållet., som majoriteten på denna jord får uppleva minst en gång under dennes liv.

Att ens försöka sig på att finurla kring detta ämne får en att tillslut hamna i ett stadie långt bortom verkligheten. Denna känsla som egentligen är ett slags mentalt påhitt, får en att känna hjärtat slå snabbare, magen fyllas med fjärilar och i samma sekund blir allt i hela universum underbart.

Det är precis så han får mig att känna. Lycka. Trygghet. Värme. Glädje. Närhet. Lugn. Allt detta med bara en enda känsla, som länkar ihop allt detta. Kärlek.

Lyckan han får mig att känna bara av att gå förbi mig i korridoren med det där leendet jag inombords alltid suktat. Tryggheten jag känner varje gång han befinner sig nära, håller om mig eller när han pratar med mig i telefonen om nätterna. Värmen han utstrålar när han smyger upp bakom mig och kramar om mig tätt intill honom. Glädjen han sprider till mig när han mår bra eller skrattar, då hans skratt kan vara det finaste på jorden. Närheten vi delar med varandra om nätterna, när det är så kallt att det enda som hörs är våra tänder som hackar i takt tillsammans. Lugnet han ger mig när han kysser mig, drar sina fingrar mjukt igenom mitt hår eller när han stirrar ödmjukt in i mina ögon för att utan ord berätta för mig att han älskar mig.. 

Har jag något vettigt svar än? Vet jag säkert vad kärlek är? Svaret är nej. Jag har inte en blekaste aning, men en sak är dock glasklar för mig; För mig är han kärlek. Min allra första och allra största kärlek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker