View tracker

Alla fina saker lillkillen fick på dopet 💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åh så jäkla glad, äntligen vi är påväg hem!
Tyvärr är det bara tillfälligt under helgen för att sedan komma tbx. Men vi behöver dehär så mycket! Ladda om batterierna. Krama om våra nära och få sova tillsammans med min kärlek igen!
Som sagt så är problemet långt ifrån löst ännu, vi får sonda och amma på hemmaplan och även jobba på att försöka med smakportioner så han blir mer intresserad av det. Ska njuta av denna helg, fast de mer eller mindre är fullt upp för Matthias som måste fixa med flytten men vi får njuta av dom små stunderna som blir över.
❤️

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi gett oss ut på stan för en liten promenad och även lite kik i affärerna. Dock fick man ju mest ångest över att gå i affärerna och se alla julsaker och tänker att vi oxå vill vara hemma och julpynta och mysa!
tröstade oss iallafall med ett par mysa "skor" och en bitleksak till Milton
⭐️
Så härligt att få stöd från alla fina människor efter senaste inlägget, det värmer!

Tråkigt nog har vi inget nytt att komma med, vi står fortfarande och stampar på samma ställe. Igår bestämde vi att dra ut lite på måltiderna för honom för att låta honom hinna bli hungrig. Innan har vi ju väckt honom var tredje timme och gett han mat just för han låg efter med vikten men nu när han har ökat så bra så tyckte dom vi kunde låta han bli hungrig själv, men tyvärr hjälpte inte det heller han äter fortfarande inte mycket mer själv på mig och amning har bara blivit en jobbig grej istället för de där mysiga vi hade förut, nu ligger han inte alls still nyps och drar undan huvudet och vägrar ta bröstet mer än vad han tycker han behöver.
Idag har vi som plan att försöka ännu en gång med flaska och inte erbjuda bröstet alls. Så får vi se var vi hamnar. Känns som att dagarna går och vi kommer ingenstans mer än att han går upp bra i vikt vilket såklart är toppen men han måste ju lära sig att äta själv.
Så idag kör vi flaska, pumpa och sondning så gott det går..

Likes

Comments

Tänkte göra en liten uppdatering på vad som händer för oss just nu, vi har sedan förra onsdagen legat inlagda på barnmottagningen i Västervik med Milton.
Anledning till det är att han inte går upp bra i vikt längre. Det hela började för ungefär 1,5 månad sen när han började plana på sin kurva och efter det har vi haft många BVC besök för att ta ny vikt. Fick rådet att börja amma oftare vilket vi gjorde, erbjöd honom bröstet jämt när han visade lite tecken på missnöje. Men fortfarande ökade han bara ungefär 30g i vikt per vecka.
Vi pratade med läkare via BVC och dom bad oss testa ersättning efter jag ammat på morgon och kväll men eftersom han inte längre tar någon flaska fungerade inte det heller, då säger dom att de jag kan göra är att låta han amma så ofta han vill.
Men förra veckan kände vi att detta blev ohållbart eftersom han gått upp mer än 200g på en månad.
Vi fick kontakt med barnmottagningen med BVC hjälp och fick tillslut en tid för att komma in och kolla varför han inte ökar i vikt och vad hans hosta beror på.
Väl inne på sjukhuset visar alla prover bra och inga klarheter på varför det blivit så. Därför bestämdes det att vi skulle bli inlagda för att kunna följa honom och se hur han äter och hur hostanfalllen påverkar honom.
I 2 dygn höll jag på med att väga honom innan varje mål och amma och se hur mycket han får i sig varje gång han äter, väldigt olika varje gång, ibland åt han 20 -30 ml ibland 110 ml men aldrig jämt över.
Därför bestämde vi att sätta ner en sond för att få i honom det han inte ville ta själv så han skulle börja öka i vikt. Nu sitter vi här nästan en vecka senare och han har ökat jättebra i vikt, men vi har fortfarande ett stort problem för att han inte äter tillräckligt från mig eller flaska så han måste få genom sonden.
Så som de känns nu känns det som vi kommer bli kvar här ett bra tag men förhoppningsvis hittar vi snart en lösning eller han börjar inse att han måste äta mer.
Jättefrustrerande att vara här när man inte går ihop med all personal och situationen vi är i är väldig jobbig.
Vi vill ju bara hem och få va igen och fixa för flytten.
Men man får släppa alla tankar och gråta av sig lite ibland, för just nu är det fokus på att allt ska bli bra igen.
Allt för vår lilla grabb
💙💙💙💙

Likes

Comments

Vilken helg!
Dop för älskade Milton. Så himla lyckad dag!
Han va så himla duktig i kyrkan och prästen va så fin och lugn med honom så kunde inte blivit bättre.
Fika efter med alla nära och kära som kom för att dela denna dag med oss. Så mysigt och så mycket fina presenter vår lilla grabb fick
❤️❤️
Kommer såklart många fler bilder men här är några
☝🏼️

Idag skulle vi varit på babymassage men blev inställt för hon som håller i det va sjuk, tråkigt men vi fick en hel del gjort här hemma istället
Städ & tvätt
✔️
Har även hunnit en runda på stan medans Matthias fortfarande va hemma.
Nu sitter vi här hemma och väntar på att läkaren ska ringa om miltons hosta/mage/vikt hoppas dom har någon bra lösning på detta nu, kan inte fatta att han har fått stå ut med sin hosta i 4 månader nu utan att dom vet vad det beror på
😢 gör ont i mammahjärtat att se honom tycka de är så jobbigt ❤️

Likes

Comments

Fick lite julkänsla efter den lilla snön som kom idag, så ikväll blev de två plåtar lussebullar, så gott!

Likes

Comments

Har spenderat förmiddagen hos frissan, äntligen ny hårfärg och nyklippta toppar 💇🏽

Likes

Comments

Blev en runda på stan under förmiddagen fick med mig lite hem från Kappahl som hade 25% på alla barnkläder.
Dopkläder till Milton
✔️ vad jag ska ha har jag fortfarande ingen aning om.
Vi svängde även förbi morfar på vägen hem och grattade honom. Det bjöds på både smörgåstårta och marängtårta
😋
Matthias ska snart iväg och jobba och jag tänkte baka av lite tårtbottnar till dopet, snart dags

Likes

Comments

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Helgen lider mot sitt slut och vilken toppenhelg vi haft, full rulle! Igår firade vi min fina morfar som fyller 70år på tisdag. Hela släkten på mammas sida var samlade och vi åt planka och tårta! Lyckad kväll!

Idag har vi varit på 1års kalas för min fina väns son Charlie! Så himla roligt och dom hade gjort så fint och goa Charlie som alltid har humöret på topp!
Efter det åkte vi hem till mamma & Kjelle och jag bakade och styrde med lite dopgrejer! Sen bjöd dom även på tacos, alltid lika mysigt att umgås med familjen.
Nu har vi kommit hem och jag ska sortera lite tvätt innan vi ger upp för idag.
Imorgon ska vi äntligen på föräldrargrupp, ska bli kul att träffa alla igen och se deras små liv
💕

Likes

Comments