Header

​Jeg har efter ferien, haft en del spekulationer omkring bloggen. Jeg har været for udmattet til at skrive herinde, og hvis jeg endeligt har haft tid og overskud, har jeg haft udsat det. Der har været en del lektier på gymnasiet, ombefattende af afleveringer og mindre opgaver og fremlæggelser. Arbejdet har presset på, og jeg har naturligvis passet mit privatliv. Lysten til at blogge, var ærligt forsvundet, men jeg føler, den er kommet tilbage. Jeg ved endnu ikke, hvor mange opdateringer det bliver til om ugen, men i kan følge min instagram hvor jeg er meget aktiv. Men efter at have spekuleret lidt over hvordan jeg driver min lille verden, har jeg besluttet mig for, at stoppe med at skrive på engelsk, i hvert fald for denne stund. Trangen til dette kommer muligvis tilbage, men den er her ikke lige nu. Jeg håber min lille plapren var til at forstå, ellers er i velkomne til at stille spørgsmål i kommentaren :)

As you probably know, I've been translating my post here on the blog for quite a while, but I've decided to change that. I won't be translating my blogposts anymore, at least not for now. The reason for that is a lot of different things, but mainly because it keeps my focus off, of writing on here, and I'm definitely not interested in that. Sorry, xx.

Likes

Comments

BANDEAU brandy melville | LACE TOP hofmann | PANTS h&m | HEELS zara | NECKLACES jane kønig & moss copenhagen

Nytår 2016, var som altid, en begivenhed spækket med sjov og en masse gode drinks. Jeg håber, I kom ligeså trygt ind i det nye år, som jeg selv gjorde, og at i har det godt endnu! Som i kan se, fik jeg fingrene i den flotte blondebluse fra hofmann, og jeg er simpelthen så glad for den, den er uden tvivl mit bedste køb længe.

Likes

Comments

Som i nok kunne fornemme, i mit sidste film-indlæg, som kan læses lige her - er jeg lidt af en drengepige, når det kommer til film. Jeg kan sagtens se søde kærlighedsfilm, men to be honest, romancer bliver sgu lidt bedre, når der er lidt action indblandet. Der gemmer sig dog én, eller to kærlighedsfilm iblandt dette indlæg. Så hvis i mangler lidt inspiration, så tag og læs med!

As you could probably sense in my last movie-related-entry, which you can read right here - I'm a bit of a boyish girl, when hit come to movies. I like watching sweet, romance movies, but to be honest, these romances become a little more juicy, when there's a bit of action involved. But, if my words are scaring you, there is one or two romances in this entry - so if you need some inspiration, happy reading!

Allied, 2016 - Brad Pitt, Marion Cotillard & August Diehl.

Jeg så denne film, for omtrent en måned, til halvanden siden, og jeg var positivt overrasket over den. Jeg havde ikke været helt så imponeret over traileren, og frygtede faktisk, at jeg ville finde dette historiske drama kedeligt, men det gjorde jeg bestemt ikke. Selve teknikkerne var helt i top, og utroligt veludført, ligesom skuespillerne, som passede perfekt til deres roller. Der opstår også meget hurtigt en indviklet romance imellem de to hovedpersoner, som man bare ikke kan få nok af. - Og hvis ingen af disse argumenter er særligt overbevisende, så vil dette måske; Brad Pitt og Marian Cotillard er med, behøver jeg sige mere?

I watched this movie about a month, to a month and a half ago, and I was very, very surprised - in the best way possible. I wasn't very impressed by the the trailer, and I was a bit scared, that I wouldn't like the movie, and would find this historic drama boring, but I didn't. Lots of the shots are very thought through, and beautiful, just like the actors, and how they fit into their roles. A romance is quick to blossom between our two main characters, and it is very intriguing. - If none of these arguments have won you over just yet; Brad Pitt and Marian Cotillard are in this movie, do I have to say any more?

Sleepy Hollow, 1999 - Johnny Depp & Christina Ricci.

Jeg var meget skeptisk, da min far synes, at vi skulle se filmen Sleepy Hollow. Den var i mine øjne gammeldags, så kedelig og dårlig ud - hvilket den delvist også var, men der var stadig noget utroligt catchy ved denne film. Filmteknikken er bestemt ikke i top, som i "Allied", men det er netop det, som gør denne film så tiltalende, for det passer perfekt til den. Selvom filmen beskrives som et drama og en gyser, giver det en trygheds/hyggelig følelse, og den sætter jeg pris på, når jeg ser film.


The Dark Knight, 2008 - Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart & Morgan Freeman.

Aldrig i min vildeste fantasi, have jeg drømt om, at jeg, Isabella, skulle blive vild med en batman film, men det blev jeg, men bestemt ikke på grund af Batman, da jeg faktisk synes at Christian Bale gør et rimeligt loosy job, i denne film. Jeg var derimod blown away af jokeren, som blev spillet af den tidligere hjerteknuser, Heath Ledger. Han gør et formidabelt job, og man kan tydeligt mærke, at han tog rollen til sig, og gjorde alt hvad der stod i hans magt, så det ville se troværdigt ud ; hvilket det bestemt gør.

I would never have dreamt that I, Isabella, would like a Batman movie, but I do like it, but not because of Christian Bale, no I think he does a rather loosy job, in this movie. I was blown away by the joker, played by heartthrob, Heath Ledger. He does a remarkable job, and it's very visible that he has been very interested in putting his own touch on this role, and he has worked out, how to do that, perfectly.

The Model, 2015 - Maria Palm & Ed Skrein.

Inden jeg havde set denne film, havde jeg allerede formået at rose den her på bloggen. Jeg var vild med konceptet, at der endeligt blev lavet en mode-film med mere eller mindre middelmådige skuespillere (hvis vi altså ser bort fra Ed Skrein.) Det overraskede mig dog, at filmen tog et så mørkt drej, som den gjorde. Emma, som spilles af Maria Palm, har en utroligt hård opstart i modeverdenen, som kun bliver hårdere og hårdere. Hvis du er til kærlighedsdramaer, er denne film bestemt noget for dig.

Before I had even watched this movie, I had recommended it here on the blog. I was into the concept of a fashion-movie, with smaller actors (besides Ed Skrein of course). But I was surprised that the movie ended up being as dark, as it was. Emma, who is played by Maria Palm, who has a very rough start, in the fashion industry, and it only become worse and worse. If you love dramas with romances, this movie is without a doubt something for you.


Likes

Comments

Herunder, ser i mine tre bud, på nogle festlige, klassiske og smukke outfits, til den store begivenhed, der ligger lige rundt om hjørnet; nytår. Her er det okay, at gå lidt over gevind og trække i nogle farver, man normalt ikke, ville tage på. Selv håber jeg utroligt meget på, at blondetoppen, der går igen i alle outfits, bliver min, til min sene juleaften, hos min far, for så ved jeg lige, hvad jeg skal have på, til den spektakulære begivenhed - så mine fingre er krydsede!

VELOUR SET zara (top) (bottom) | LACE TOP hofmann | BAG ysl | HEELS &otherstories


SLIP ON h&m | LACE TOP hofmann | BAG zara | TIGHTS &otherstories | STILLETOES zara

LACE TOP hofmann | RING jane kønig | EARRINGS jane kønig | BAG zadig et voltaire | SKIRT &otherstories | STILLETOES billi bi

Jeg håber, i kunne lide de tre outfits, og at de var med til, at give lidt inspiration. Min personlige favorit er faktisk det tredje, og sidste outfit, hvilket er jeres?

Likes

Comments

BLOUSE zara | PANTS h&m | SHOES pavement | JEWELRY marianne dulong and jane kønig

Jeg fejrede gårsdagens højtid, med min mors side af familien. Det var en utrolig hyggelig aften, og jeg modtog nogle helt fantastiske gaver, som vil ramme bloggen efter den sene juleaften, min søster og jeg holder hos min far, med hans side af familien. Jeg håber at i havde en dejlig aften!

I celebrated Christmas eve last night, with my mother's side of the family. It was incredibly cozy, and I received some very nice gifts, which will hit the blog when I have celebrated my late Christmas, at my fathers. I hope you guys had a lovely evening too!

Likes

Comments

En samling af billeder, der til perfektion, beskriver hvorfor jeg glæder mig til juleferien.

A collection of pictures, which is describing perfectly, why I'm looking towards to the holidays.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Spotify
  • Blogkeen
  • Nouw