Header

Mila Kunis, 33 år, skuespiller og gift med Ashton Kutcher. Hun er en smuk kvinde, med en lækker stil og der er flere, af de ovenstående pieces, jeg ville elske, at eje. I mine øjne, har Kunis den perfekte mor-stil. Der er selvfølgeligt en forskel, fra det jeg går i, og det hun går i, men det er netop det, jeg synes er fedt, for når jeg bliver ældre og spenderer rundt i Københavns gader, håber jeg på, at jeg kommer til at iføre mig outfits lignende hendes. Hun er feminin og sexet på en og samme tid og det er jeg vild med.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Mila Kunis, 33 years old, actor and married to Ashton Kutcher. She's a beautiful woman, with a lovely style, and I would love to own lots of the pieces from above. In my eyes, Kunis has the perfect mom-style. There's of course a difference from hers to mine, but that's exactly what I love. Once when I'm walking around the streets of Copenhagen, I wouldn't mind being dressed in outfits like hers. She's feminine and sexy at the same time, and I'm all about that.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Girlfriends

Jeg har længe gået rundt og leget med tanken om, at skulle starte en ny serie op på bloggen, og nu blev det nu! Jeg har kaldt den for "Girlfirends" og vil handle om nogle af mine bedste veninder, deres mål, ønsker og stil. I dette første afsnit, vil i møde min blogger-veninde Camilla, som er ejer af bloggen Pretty Good Vibes, som i kan finde lige her.

I've been playing around with the idea of starting op new series here on the blog, and finally decided to do so! It's name is "Girlfriends" and it's going to be about my best friends, their goals, wishes and style. In this first episode you'll meet my blogger friend Camilla, who's the owner of Pretty Good Vibes, which you can find right here.

Camilla Pfingstl // 15 // Gammel Holte // Pretty Good Vibes

1. "Unikke dufte er mine favoritter. Jeg faldt pladask for Zakos parfume, da jeg duftede til den i Magasin. Endnu et plus er, at den ikke er ligeså udbredt som Chanel eller Marc Jacobs."
2. "Jeg ønsker mig tasken fra Jerome Dreyfuss, da kvaliteten er fantastisk, til en overkommelig pris."
3. "Jeg ville elske at eje denne ring fra Jane Kønig, da store, statement smykker altid har været mine favoritter, og det på tide, at tilføje endnu et, til min samling."

Tre ord, der beskriver min stil.. Casual, klassisk, udfordrende, engang imellem i hvert fald.

Min ultimative hverdagsuniform.. Sorte jeans, en fed sweater - gerne med stort logo eller fedt print, sneakers, lalaberlin tørklæde, forskellig jakke næsten hver dag.

Jeg startede min blog fordi.. jeg gik på et bloggerhold med min veninde. Der lærte vi at starte en blog op, og så har det faktisk altid været sådan lidt en tanke i baghovedet om, at det kunne være fedt.

En sag jeg går ind for er.. jeg er ikke typen der er veganer eller feminist, men dyr skal have det godt og alle skal behandles retfærdigt.

Når jeg flytter hjemmefra.. så skal jeg bo i en fed lejlighed i København med en stilren indretning og massere af blomster til at skabe liv og duft.

Jeg føler mig meget inspireret, når jeg.. ser fede billeder på sociale medier. Det inspirerer mig til at lave kollager med selve billederne, eller skabe min egen nye stil ved hjælp af andres tøjsmag.

Min største drøm er, at.. blive enten sælger og have min egen butik, eller være i modebranchen hvor jeg oplever hele verden og en masse catwalks!

1. "Unique perfumes have always been my favorites. I fell completely in love with this one from Zako, when I tried it in Magasin. Another big plus is, that it's not as popular as Chanel or Marc Jacobs."
2. "This bag from Jerome Dreyfuss is one of my biggest wishes, at the moment. The quality is amazing, and the price pretty good for such a lovely designer bag."
3. "I would love to be the owner of this ring from Jane kønig. I love big statement jewelry, and would be happy to add this to my collection."

Three words, that describes my style.. Casual, classy and daring, at least at times.

My ultimate everyday uniform.. Black jeans, a cool sweatshirt with a big logo, sneakers, my scarf from Lala Berlin and a different jacket almost every day.

I started my blogbecause.. in my sparetime my friend and I went on a blogger-team once a week. We learnt how to start a blog, and I've always thought that it would be cool to do so.

​A cause that I support.. ​I'm not vegan nor feminist, but I do think that animals have the right to be treated well and that everyone should be treated equally.

​When I move away from home.. ​I want to live in an apartment placed in Copenhagen with a clean interior and lots of flowers to create life.

​I feel inspired when.. ​look at cool photos on social media. It inspires me to make cool collages and create dept in my style.

​My biggest dream is.. ​to become a salesman with my own store, or be apart of the fashion industry where I'll get to experience the world and a lot of catwalks.

Likes

Comments

Inspiration

Som mange andre, er jeg faldet pladask for den norske teenage-serie SKAM. Jeg havde faktisk lovet mig selv, ikke at gøre som alle andre, og tippe om serien her, men jeg er altså nødt til, at være ligeså kliché som dem. Hver fredag eller lørdag, sidder jeg i spændt foran min computer, og venter på at der kommer endnu et afsnit. Serien har alt fra drengerøve, til søde romancer, og netop derfor er og forbliver den en af mine favoritter, derfor vil jeg med følgende 3 grunde, råde dig til at klikke på dette link, og i hvert fald give serien en chance. Jeg var skeptisk, men nu er jeg her.

​KÆRLIGHED
​Jeg har altid været en sucker for kærlighed, romancer og intriger - så hvis du også er det, er SKAM uden tvivl, den rette serie for dig. I første sæson møder vi straks Jonas og Eva, de to turtelduer, der har et forhold, jeg personligt ikke, ville være ked af, at prale over. Så er der også Noora og William, to stærke individer, det ene mere stædigt end det andet, hvilket skaber et fantastisk drama, jeg uden tvivl så første og anden sæson for at gense! I tredje sæson, følger vi dog en af drengene, nemlig Isak. Han får et godt øje, til en person der er ung og flot, men det har han svært ved at acceptere.

​DRENGEHØRM
​Drengehørmen præsenteres vi ​specielt for​ i sæson tre, faktisk allerede i første afsnit, hvor Isak, Jonas og resten af deres venner, sidder ude på toilettet og ryger tjald. I og med vi også følger Isak, og ikke en af de skønne tøser, er denne sæson også garanteret i, at ende i det mere drengede hjørne, men det gør mig ikke spor, og lad dig ​ikke ​skræmme væk af det, for i de forrige sæsoner har der været en del slagsmål, had OG lidt drengehørm, så frygt ikke.

​GYMNASIELIVET
​Jeg startede på gymnasiet tilbage i august, og af netop den grund, er jeg ret sikker på, at jeg er blevet ekstra fanget af denne serie. Den beskriver ens hverdag, og kommer rundt om alt fra skænderier, til de små problemer man kan støde på i hverdagen, og det er næsten befriende at se, man ikke er den eneste, der overtænker alt, og går rundt og føler sig som lidt af et spørgsmålstegn fra tid til anden.

Jeg ved ikke, om jeg har fået jer overbevist om, at SKAM ​er ​en serie der skal ses, men det håber jeg, for det er synd at gå glip af. Udover det, vil jeg mene den er professionel og personlig, hvilket er to ting, jeg synes man hurtigt kan savne i diverse andre teenage-serier, der florerer rundt på Netflix og lign. 

Likes

Comments

Eyes on

Jeg var i dag i Magasin, da jeg faldt over denne helt igennem guddommelige taske. Den er fra Donna Karen New York, og er noget af det fineste, jeg længe har set. Den hvide farve giver tasken et fantastisk unikt touch, der klart vil få mig til at spare på pengene. Den skønne taske kan også fås i sort, men da alle mine tasker er sorte, kunne jeg godt tænke mig, at gå i en lidt anden retning. På DKNY's hjemmeside ligger tasken til 4292kr, men som jeg husker det, kan den vidst godt købes til billigere penge i Magasin.. Hvad synes i om tasken? (Og dens farve)

Today I went to Magasin, and fell over this bag. It's from Donna Karen New York, and I think it's the most beautiful bag I've seen in a long time. The white color gives it a unique touch, that without doubt will make me save my money. This lovely bag is also available in black, but because all of my bags are black, I'm much more into the white one. On DKNY's website, the bag was about 4292 danish crones, but as I recall it was cheaper in Magasin.. What do you think about the bag? (And its color)

Likes

Comments

Music Monday

This is the 12th Music Monday, which means it's "Music Monday's" one year anniversary. I can't believe it's already been 12 months, but I'm so happy that's it's still going strong and well.

I hope you'll enjoy todays selection.

This Months Music:

Likes

Comments

Inspiration

KNIT PROENZA SCHOULER // JEANS H&M // RING LINE&JO // BAG ZALANDO // SNEAKS CARLA F

Det er tirsdag aften, det er begyndt at blive mørkere, og netop derfor ville jeg elske at hoppe i dette efterårs-outfit. Strikken fra Proenza Schouler er fantastisk, og jeg gad altså godt blive den heldige ejer af den, men hvis det skal ske, tror jeg næsten, at skal jeg spare sammen fra nu til jul, haha ;). Ikke nok med det, gad jeg forfærdeligt gerne have mig et par bootcut jeans. da jeg synes de er specielt fede til efterår og vinter! Jeg har allerede et par trompetbukser, men den slags stof efterlader pænt sagt, ikke meget til fantasien. De mørkere detaljer, synes jeg bestemt afrunder looket på en super lækker måde, ved at give sættet en smule mere kant. Hvad synes i?

It's Tuesday night, it's begun to get darker outside, and because of that, I would love to wear this exact outfit. The knit from Provenza Schouler is adorable, and i would adore to be the lucky owner of it. Personally I think the bootcut jeans is practically made for autumn and winter, and i would too, be very happy to get to own such a pair. I do already own a pair of trumpet-trousers, but the fabric they're made in, is a bit too daring, at times.. But the dark details added to the light outfit, does all the work and gives it the little extra touch. What do you think?

Likes

Comments

Creations

Jeg nyder til fulde, at være startet på gymnasiet. Det har været fantastisk med et friskt pust, specielt angående venner og veninder. I fredags holdte jeg en "Girls Night" hjemme hos min mor, hvor mine veninder og jeg spiste spaghetti cabonara til hovedret, og en sindsygt lækker marengslagkage spækket med flødeskum og bær til dessert - noget jeg var ret stolt af, at have kreeret, helt på egen hånd, da køkkenet aldrig har været mit speciale, men eftersom der intet var tilbage af den efter utrolig kort tid, følte jeg mig rimeligt bekræftet, haha. Senere på aftenen, fik vi også lavet lidt drinks, og det hele var bare helt utroligt hyggeligt. Det er med sikkerhed ikke sidste gang, jeg holder en sådan aften!

// I am still enjoying high school to the fullest. It's been sooo nice with a fresh burst of air, especially with new friends, and people to be around all day. Last friday, I hosted a little "Girls Night" at my moms, where my friends and I spent the evening laughing and eating lovely food. For main course we ate spaghetti carbonara, and for dessert a very nice meringue cake with lots of whipped cream and berries - a creation I was very proud of, keeping in mind the kitchen has never been my strong side. Later the same night we also made some drinks, and all in all the night was so cozy! It's without a doubt not the last time I will be hosting such a night.

Likes

Comments

Music Monday

This Music Monday is very delayed, and for that I am very sorry. There's still a lot going on right now, and it's not always I remember everything here on the blog, which I have to get better at. Not enough with that, I also forgot the blogs 2 year anniversary! I can't believe it's already been two years I've done this - saying it out loud seems pretty crazy.. But I still love it to death! In that occasion this Music Monday will be a little longer than usual, haha.

SIA & KENDRICK LAMAR : THE GREATEST | NF : GOT YOU ON MY MIND | ONEREPUBLIC : WHEREEVER I GO | MARTIN GARRIX & BEBE REXHA : IN THE NAME OF LOVE | JAY Z & KANYE WEST : ILLEST MOTHERF**KER ALIVE | ZARA LARSSON : AIN'T MY FAULT

Click right here to get to the playlist!

Likes

Comments

New in

1 T-SHIRT 70,- | 2 PANTS 90,- | 3 LONG SLEEVED 179,- | 4 SWEATSHIRT 80,-

Jeg bestilte i går aftes disse lækre ting hjem fra H&M, til ikke mere end 419kr - faktisk lidt mindre, da jeg fik en smule rabat, fra en kode jeg fandt frem fra gemmeren! Jeg har længe gået og kigget på bukserne, så da de blev sat ned, tænkte jeg "Hvorfor ikke?" selvom de er lidt anderledes, end det jeg normalt bevæger mig ud i, men det er jeg faktisk ret vild med. Basic items kan man jo også altid bruge, derfor kom sweatshirten og den hvide t-shirt altså også i kurven, også må jeg indrømme, at den langærmede altså var for lækker til, jeg kunne lade være, så mon ikke i snart får den at se i aktion? ;)

// Yesterday I clicked these cool items home, all from H&M to mere 419 danish crones, actually a little less, because of a discount code I found. I've looked at the pants for quite a long time, so now that they were so cheap I thought "Why not?", even though they are a little different from what I would normally wear, but thats just nice. Basic items is always a must, and I've been in need of a nice sweatshirt and white t-shirt in quite a while, so those two items also ended up in my basket. The long sleeve I just couldn't go without - I absolutely love it, so you're probably gonna see that batboy in action pretty soon! ;)

Likes

Comments

Favorites

1 SWEATSHIRT | 2 BOOTCUT JEANS | 3 COLOURBLOCK | 4 PYJAMA | 5 STRAIGHT JEANS | 6 BOYFRIEND SWEAT | 7 ROCK OFF T-SHIRT | 8 BLACK BOYFRIEND SWEAT

Lige pt, ville jeg elske at bestille overstående items hjem fra ASOS. Det er meget, meget lang tid siden jeg har handlet på hjemmesiden, men efter at have scrollet en del af deres items igennem, er det bestemt noget jeg skal begynde på igen!

// Atm I would love ordering the items above home from ASOS. It's a very, very long time since I've ordered anything home from there, so I would like to begin doing so again!

Likes

Comments

  • Spotify
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Følg mig på Nouw