Header

Get the look: Blå strik og blonder

" H&M strik ( her ) , HOFMANN blondebluse ( her ) , PERNILLE CORYDON leaf ring, JANE KØNIG skjoldring ( her ) , DANIEL WELLINGTON petite ur …"

10 Film Du Skal Se

" Ovenover ser i 10 af de film, jeg gennem flere år, har hadet, elsket og grædt til. Det er ifølge mig en god pærevældning af det hele, men …"

Cali Wishes

" isabel marant sneakers ( her ) , levis 501 jeans ( her ) , lala berlin tørklæde ( her ) , mac face and body ( her ) , benefit roller lash …"

H&M strik (her), HOFMANN blondebluse (her), PERNILLE CORYDON leaf ring, JANE KØNIG skjoldring (her), DANIEL WELLINGTON petite ur (her)

Jeg bar i går dette behagelige og lidt for varme outfit, da jeg var ude at spise sushi med en af mine bedste veninder. Det var en super hyggelig aften, hvor vi fik sludret en masse om for -og fremtiden. Jeg nyder til fulde at have ferie, og får indtilvidere brugt den med alle dem jeg holder af.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ovenover ser i 10 af de film, jeg gennem flere år, har hadet, elsket og grædt til. Det er ifølge mig en god pærevældning af det hele, men indenholder egentligt nok primært action og drama - to genre der har sneget sig ind i mit hjerte. Hvis i allerede har set nogle af filmene, hvilke? Jeg ville elske at høre jeres mening, nu når jeg selv er lidt af en filmfanatiker.

Likes

Comments

isabel marant sneakers (her), levis 501 jeans (her), lala berlin tørklæde (her), mac face and body (her), benefit roller lash (her), mac eyebrow gel (her), brandy melville glitter top (her), thrasher t-shirt (her), nelly fishnet sokker (her), brandy melville slå om kjole (her), zara sandaler (her)

Ovenover ser i en blanding af de ting, jeg ønsker at købe igennem sommerferien, men specielt i Californien. Det er både genopfyldning af ældre makeup produkter, men også tilføjelser, jeg igennem en længere periode har fået anbefalet. Jeg vil utrolig gerne tilføje Isabel Marant skoene til min gaderobe, men nu må vi se - hvis det sker lover jeg en opdatering, om en måneds tid ;)

Likes

Comments

1​ multifarvede sandaler (her), 2 velour sandaler (her), 3 satin sandaler (her), 4 ternede sandaler (her)

Selvom vejret ikke er det bedste, kan vi stadig godt drømme os ned til Balis sandstrande og turkis-blå vand, Ovenover ser i fire sandaler, alle fra zara, til nogle ret så okay priser. Mine favoritter må være 1 og 4, så jeg håber bare, jeg kan finde dem i USA. Har i en favorit?

Likes

Comments

Som jeg teasede om i dette indlæg, var det min plan at klippe håret kort - og jeg gjorde det sgu. Det har været lidt af en rutchebanetur, men jeg er gået hen, og blevet rigtig glad for det. Det var uden tvivl den perfekte sommer-klip. Hvad synes i om det?

Likes

Comments

Jeg var i går oppe til eksamen, og har dermed sommerferie fra dags dato til d. 8 eller 9 august, og jeg må indrømme jeg svæver på en lyserød sky ved tanken. Det er skønt at kunne læne sig tilbage, og lade op inden det mest krævende år på gymnasiet nærmer sig; 2.g. Jeg er skræmt, men stadig spændt - har i nogle gode forslag til, hvordan man overlever? ;)

Med det sagt, betyder min lange sommerferie forhåbentligt også meget mere blogging til jer. Ovenover ser i 3 baggrunde til computeren, og den sidste af dem er fortiden den der beklæder min.

Likes

Comments

Snapchat
Spotify
Blogkeen
Nouw