Header

t-shirt - h&m, jeans - h&m, bukser - h&m, taske - mango , net - limi copenhagen, sneakers - nike, sandaler -topshop

Jeg har på det sidste indset at min gaderobe mangler en vigtig og iøjefaldende ting, nemlig farve(r). Tasken tilføjede jeg i sidste uge til min gaderobe, og resten bliver højst sandsynligt også mine inden længe. To ting er i hvert fald sikre, de hvide jeans og t-shirten fra H&M er på vej hjem til mig, og de grå sneaks fra Nike, skal med mig hjem fra USA. MEN nu må jeg smutte, i dag er nemlig dagen for min søsters konfirmation!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Taske - mango, kjole/top - cecilie copenhagen, bukser - h&m

D. 13/05 var jeg til årets første konfirmation. Som altid var det en hyggelig affære i godt selvskab og god energi. Det er allerede en 3 gode år siden jeg blev konfirmeret, meget længere tid, end det føles som. Udover dettte var jeg iført to nyere køb, tasken fra Mango, og kjolen fra Cecilie Copenhagen, som jeg fandt frem til i Magnolias luksus 2ndhand, som ligger på strøget. Outfittet var afslappet og behageligt, to ting der går hånd i hånd når man skal til fest. Skal i til nogle konfirmationer i år?

Likes

Comments

Jeg bestilte i mandags en tid hos frisøren til fredag, og har dermed besluttet mig for, at lade lokkerne falde. Sidst jeg havde nogenlunde skulderlangt hår, tror jeg, var tilbage i 2012, hvilket er et godt stykke tid siden nu. Grunden til dette er egentligt, at jeg har meget tykt og tungt hår, men jeg har nu gode erfaringer med hvordan man løser dette "problem" og gør det mere medgørligt; etager og at sove med fletning - dette plejer at redde dagen. Så hvis i er i den samme situation, prøv dette, det har reddet mig. Jeg tager højst sandsynligt nogle før og efter billeder, så hvis i kunne være interesserede i disse, skriv endeligt i kommentaren! Så må vi jo se om det er en succes, eller kæmpe fejl fra min side..

Likes

Comments

Som jeg nævnte i forrige indlæg, er Gannis hotteste kimono blevet min, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med det! Den er så skøn, og skal pryde mit outfit, til min søsters konfirmation på lørdag. Som mange af jer nok ved, har kimonoen været ekstremt eftertragtet, og det var rent held, at jeg fik fingrene i den. Jeg var først i Illum, hvor de kun havde én tilbage i str. 40, hvilket var lige lidt for stor til min smag, så min veninde og jeg skyndte os til Store Regnegade, hvor vi havde fået at vide, at de måske havde en tilbage i str. 38, and guess what, det havde de sgu. Så føler man sig altså utrolig heldig. Prisen på den, har dog hærget min pengepung siden starten af måneden, hvilket har været en lidt hård sag, men hvad gør man ikke for Ganni? ;)

Likes

Comments

... serien Outlander, som jeg førhen har tippet om her på bloggen. Jeg ELSKER serier, der foregår i gammel tid - på det punkt er jeg måske lidt af en nørd? Jeg synes i hvert fald, at det er så spændende, at jeg godt kunne tænke mig at studere historie på universitetet. Dette ved jeg med sikkerhed flere af mine venner synes er komplet hul i hovedet, suk, vi kan vel ikke alle være fascinerede af "the Jacobite Rebellion" vel?

... Ganni. Jeg har netop erhvervet mig deres skønne, skønne grønne kimono, og jeg er monster glad for den. Jeg har købt den i en str. 38, faktisk den sidste str. 38, der var tilbage i flere af butikkerne - der kan man vel tale om held? Udover dette overvejer jeg også stærkt, om jeg burde anskaffe mig nederdelen i samme mønster. Den er bare for lækker!

... de mange helligdage, der er i maj, og at læseferien starter indenlænge. Det er ingen hemmelighed jeg glæder mig forfærdeligt meget til sommerferien, så lige nu er helligdagene de milepæle, der får mig igennem Danmarks tvære forårsvejr.

... Ed Sheeran - han er simpelthen så fantastisk. Han virker som han har en skøn og humoristisk personlighed, hvilket jo bare er top dollar. Her en månedstid efter han spillede i Danmark, gør jeg ikke andet end at ærgre mig over, jeg ikke var inde at se hans koncert.. Det samme gælder forresten også for Bruno Mars - ØV!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Spotify
  • Blogkeen
  • Nouw