Hej på er, idag så har jag köpt lite nya saker som ni ser och jag är verkligen supernöjd. Skorna är Nike Air och sedan köpte jag två trosor från Calvin Klein.

Hopas ni får en fortsatt bra dag, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejj, här ser ni fyra par as snygga Nike skor nu till våren. Tycker verkligen dom är jättesnygga och själv tycker jag att vita skor är snyggast men alla tycker väl olika. visst är dom snygga?! kram!

Likes

Comments

Hej finisar, igår kom det inte upp något inlägg då jag var i skolan hela dagen och sen direkt så var jag med kompisar hela tiden så då ville jag inte sitta och blogga.

Igår hade jag iallafall myskväll med Emma och Hedda. Vi satt typ och pratade och chillade hela kvällen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Först så var jag med Emma och Hedda till typ tre och sen så åkte jag hem för att packa mina kläder för att jag skulle till pappa och nu så ska vi gå ut och grilla lite mat.
Hopas ni har haft en bra dag. Kram!

Likes

Comments

Hej på er, idag hade jag det dära NO provet och det gick väl sådär. Det var ganska svårt med jag är iallafall godkänd hopas jag.haha! Matte redovisningen gick bra jag hade ett litet slarvfel.
Så nu är det bara att plugga klart till nästa prov som jag har imorgon. Tagga!

Mitt mellis var som vanligt en smoothie bowl med jordgubbar, hallon, blåbär, mango och yoghurt.

Sorry för att inlägget vart lite sent.

Hopas ni har haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

hej hörrni! som ni ser har jag hittat en fin outfit som är superfin nu till våren. Jag gillar verkligen tröjan och spets BHn. Om jag skulle ha den dära outfiten skulle jag nog knäppa upp lite knappar så spets BHn skulle synas lite. Alla plagg kommer från Gina Tricot och är ganska billiga så jag tycker att ni borde gå in och ta en liten titt på deras hemsida. kram!

(ej ett sponsrat inlägg)

Likes

Comments