suit: ANIYE BY / tee: weekday / sko: HM / Øreringe: pilgrim

Hej,

I søndags skulle jeg ud at spise, så jeg valgte mit jakkesæt, da jeg synes det ser vildt fedt, cool og lækkert ud!

Jeg er virkelig glad for vi snart er i oktober, da der kommer til at ske en hel masse fede ting. Jeg skal b.la til Milano, med nogle piger fra min klasse, hvilket bliver overdrevet fedt. Så skal jeg se nogle veninder, som jeg ikke har set i hundrede år, samt en masse andre dejlige aftaler og lækre weekend ture. I oktober har jeg også fødselsdag så jeg skal i sommerhus med min familie.

Til min fødselsdag plejer jeg at være ude at rejse, da vi har en lækker tradition med at besøge en ny by hvert år jeg har b.la været i Paris, Stockholm, London, Berlin, Milano, New York og andre flotte steder . Men i år ville jeg prøve noget anderledes. Så vi skal ud i et fint sommerhus ved vesterhavet. Det bliver også dejligt endelig at fejre min fødselsdag med mine hundis.

ses snart xx

Likes

Comments

Jakke: samsøe / bukser: part two / top: stradivarius / sko: puma

Ugen er startet godt ud, med en god morgen og tidligt fri. Så jeg snuppede lige en kop kaffe med mine veninder, hvilket var super hyggeligt.

Jeg havde egentlig tænk mig at vise jer noget andet tøj, men jeg synes bare denne her jakke passer til alt. Dog er den lidt varm her fortiden, hvad sker der lige for vejret i øjeblikket, haha. Håber snart det bliver lidt koldere så jeg kan bruge en ny jakke jeg har købt. - den får i selvfølgelig snart at se!

Isabella Vittoria

  • FASHION

Likes

Comments

Hej, hvis I måske følger mig på instagram, ved I, jeg har fået en lille hvalp. Som der står i overskriften hedder han Neo, eller faktisk Neo Noir. Han er verdens dejligste hundi - selvfølgelig. Han er en lille krudt ugle, men også meget nem. Jeg kan tage ham med alle vegne og han er SÅ god til mennesker, børn og andre hunde. Dog ikke sagt at der ikke er en masse arbejde og træning i sådan en lille hund. Jeg er faktisk begyndt at gå til hundetræning med ham, og vores træner siger han er en af de dygtigste hunde, og så kan man ikke andet end at blive en stolt hundemor.

Jeg faldt faktisk over et opslag på facebook, hvor der stod en ældre dame havde købt ham, men var ikke klar til en hund, så han søgte nyt hjem. Så dagen efter kørte jeg op og så ham og fladt pladask for ham. Her besluttede jeg mig for at tage ham med hjem, og det har været den bedste beslutning jeg har taget. Han er den bedste hund i verden, og nogle gange kan man godt føle sig lidt skør af hvor meget sådan en lille pels klump kan betyde for en.

knus og kram

IV


Likes

Comments

Strik: weekday / nederdel: Zara / jakke: samsøe / solbriller: ukendt / støvler: billi bi

Hej i dag kom min længe ønskede jakke hjem til mig!! Det er samsøes fine ruskinds jakke i en lækker army farve. Jeg nåede slet ikke at få fingrer i den, da den var i butikken.. Men nu lykkedes det ENDELIGT at få fat i den på trendsales. Jeg gav cirka 1800kr for den, hvilket jeg ikke synes er galt, taget i betragtning af den er helt ny og den kostede 3000kr fra ny. Selvfølgelig er den lidt pricy, men VERO MODA har vist lavet en fin en til sølle 300kr?

Jeg håber i kunne lide outfittet

Ses

IV

  • FASHION

Likes

Comments

Bukser:Parttwo / sko: adidas / trøje: topshop / blazer: vero moda / solbriller: Prada

Hej

Dette er min rigtige første blog indlæg. Mit navn har I nok allerede gættet jer til, nemlig Isabella Vittoria. Mit navn stammer fra italien, fordi jeg er halv italiener. What? ja, i know man ikke kan se det.. Men det er jeg og snakker flydende italiensk.. Så vidste I lidt mere om mig, haha.

Jeg håber I vil følge med her på bloggen!

IV

Likes

Comments