Header

Nu hvor mit sidste indlæg omhandlede julegaver under 500 kr. Så tænkte jeg at der nok også skulle være et indlæg med julegaver over 500 kr. Da desvære ikke alle julegaver er helt billige - dog findes der stadig en masse lækre ting derude! Så her er et lille udvalg af julegaver over 500 kr. til kvinder.

Glædelig 3. advent <3

Knus Isabella


Her er det ikke de samme sko som på overstående billede. Disse to støvler i dette indlæg koster lidt mere end 500 kr.

(Er du dog interesseret støvlerne på billedet, så tjek mit sidste indlæg ud - Julegaver under 500 kr. - der finder du dem.)

Her er to hammer lækre par støvler fra message:

Pavement puk støvle: Her


Gardenia Anelle støvle: HerBåde tern og pels har bl.a. været en af de populære ting i øjeblikket. Så her er to foreslag til et par skønne jakker til sæsonen. Det skal lige siges, at billederne er look-alikes i forhold til dem jeg har fundet i de to links understående.

Pels jakke: Her


Ternet blazer: HerJane Kønig:

Lille sun øreringe: Her

Love tag ring: Her


Det meste af Garbers kollektion er desvære gået hen og blevet udsolgt. Der er stadig lidt tilbage, men ellers kommer der forhåbentlig nogle flere varer tilbage på lager igen. Vil stadig anbefale jer at tage et kig på det, da det virkelig er en super fin kollektion som Victoria Garber har fået lavet:

Garber Jewerly: Her


Tasken på billedet kaldes en Núnoo taske, og den har været ufattelig populær her på det sidste. Jeg forstår det også godt, da jeg personligt selv er gået hen og blevet lidt forelsket i den. Tasken er nok efter nogens mening lidt til den dyrere side, men jeg kan love jer for at det er pengene værd! Da tasken ikke kun er meget fin at se på, men den er skam også meget praktisk med alle de rum som den indeholder. Så jeg håber meget på at finde denne vidunderlige taske under juletræet i år hihi.

Er du interreseret, så finder du den her:

Núnoo bag: Her


Her er også to crossover tasker, som jeg har set en del steder på instagram - og dem er jeg nok også blevet lidt små lun på. Som man nok kan se, så er jeg lidt af en taske elsker haha<3


Du finder dem her:


Kooreloo shoulder bag rockstar black: Her


Christy crossover ocean: Her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så blev det endelig december måned, hvilket betyder jul og julegaver. Derfor har jeg lavet en julegave inspiration til jer, dog kan det godt være dyrt med julegaveindkøb, så jeg har startet ud med at lave en julegaver under 500 kr. til kvinder. Jeg håber at i kan finde mit indlæg brugbart. Men der kommer mange flere indlægs om julegave inspirationer - så det kan I godt glæde jer til!

Rigtig glædelig 2. advent <3

Knus Isabella

Jane Kønig:

V-ring: Her


Garber:

W-ring: Her


Hvisk X Astrid Olsens kollektion: Her


Hvid Blazer: Her

Hvid bluse: Her


Trompetbukser: Her

Læderbukser: Her


Angående undertøj, der er min egen mening og eget indtryk at Calvin Klein altid er et kæmpe hit. Så det valgte jeg også at tage med Her


Jeg er selv blevet helt forelsket i disse støvler og de står skam også øverst på min ønskeliste i år!

Du finder dem Her


Tasken på billedet og den i linket er dsv ikke den samme, men har prøvet at komme så tæt på så muligt med en look-alike.

Du finder den Her


Richmond & Finch iphone cover: Her


Grå hue: Her

Oplader + nøglering fra DAY: Her


Conour palette: Her

Øjenskygge Morphe paltte:Her


Billede i ramme fra Desenio: Her

Krus meget eget designet bogstav: Her

Hvidt riflet termorkop fra Royal Copenhagen: Her

Blå termoko fra Royal Copenhagen: Her


Ligesom ved så mange andre ting, så er valg af bøger selvfølgelig også en smagssag. Dette er blot et lille udvalg af nogle bøger som jeg personligt ønsker mig.

Dress Scandinavian af Pernille Teisbæk: Her

How to be Parisian af Anne Berest: Her

How to be an overnight success af Maria Hazistefanis: Her


Likes

Comments

Hey venner!

I forbindelse med mit tidligere indlæg som har fået en masse utrolig god feedback, så tænkte jeg at det var oplagt at skrive lidt ekstra om genbrug. Denne gang får i nogle gode tips til hvordan man får mest muligt ud af at shoppe i genbrug. Jeg har lavet et samarbejde med min skønne veninde Uyen, som er den bedste genbrugshopper jeg personligt kender! Hun kan finde de fedeste ting i en genbrug og desuden så har hun langt mere erfaring på dette område end jeg har. Så hun får lige et kæmpe shoutout herfra <3 Det her er hendes 5 gode råd til en genbrugsshopper - enjoy!


1) Aldrig gå ind i en genbrugsbutik med forventninger

… for der er en stor chance for at blive forfærdeligt skuffet. Det fede ved genbrug er egentlig at du aldrig ved hvad du kan komme ud med. Der var en dag, hvor jeg lige havde haft en matematikprøve og jeg tænkte at jeg havde fortjent en genbrugstur - jeg bevægede mig ind til KFUM genbrugsbutikken tæt ved det nedlagte Sukkerkogeri her i Odense, og jeg kom ud med de fedeste New Balance sneakers samt en lang og sort Envii frakke! Jeg kan love dig for at jeg er helt vild med disse fund.


2) Skil dig ud fra mængden

Jeg mener, at man skal gå til de stativer eller hjørner som de fleste måske ikke lige går hen til som noget af det første, herved mener jeg blandt andet jakkerne eller afdelingen hvor de placere nyankommet tøj. Jeg har bemærket at de fleste altid går hen til bukserne, trøjerne eller skoene som noget af det første, hvilket også er noget af det essentielle, men til tider, så kan man være heldig at finde de fede genbrugsfund mellem alt det som ingen af de andre kigger ved.


3) Jo mindre jo bedre

Jo mindre butikken er, jo bedre er den, mener jeg i hvert fald. Alle de store butikker er formentlig også de butikker som alle kender til, men alle de små butikker er dem med guld fund. Som regel er de små butikker også dem, hvor der ikke kommer så mange, så udover at du kan finde en masse fedt (som sikkert også er i din normale størrelse (!!!)), så kan du nyde at gå rundt i butikken i ro - og du kan roligt kigge igennem hele udvalget, da der ikke er så meget at gå til!


4) Tjek det hele!

Nogle gange, så finder man de fedeste fund i blandt andet mandeafdelingen. Et råd jeg altid giver til mine veninder, der tager i en genbrugsbutik for første gang er at de skal tjekke alt, hvis de har tålmodigheden til det! Man kan finde de lækreste og blødeste sweatre og hoodies i mandeafdelingen samt de lækreste tørklæder i tilbehørsafdelingen! Så kig ikke kun ved toppene og bukserne, der er meget andet en genbrugsbutik kan tilbyde. Og glem ikke taskerne! Blandt andet i de fleste Røde Kors butikker, så kan man finde de fedeste hånd- eller skuldertasker til kun en 20,-.


5) Forsøm ikke bøgerne eller møblerne

Nogle butikker tilbyder jo ikke kun tøj, men også noget til hjernen og hjemmet. Nu er jeg selv noget af en bogorm, så jeg forguder bogafdelingen - ellers så er den afdeling også det bedste sted at finde en god bog til familiemedlemmet eller vennen, der elsker bøger! Udover bøgerne, så glem heller ikke at tjekke butikkerne, der sælger brugte møbler - især tjek dem, når du er studerende og er flyttet hjemmefra. Til tider, så kan du finde de fedeste sofaer, sofaborde, skriveborde og endda en dejlig lænestol. Jeg rekommanderer dog at holde sig fra sengene, da der er en chance for sengelus, men det er måske bare mig der er alt for sart.


6) Bonus

Nu bad Isa mig kun om 5 gode råd til genbrug, men jeg håber at jeg kan tillade mig at give jer et bonus tip; følg diverse genbrugsmærker på instagram! Især Røde Kors gør et super job ved blandet andet at vise diverse fund, der er fundet i deres butikker landet over. Derved styler de dem også, så man kan få inspiration til hverdagen. Derudover udstiller de også nogle gange de fedeste møbler som de har til salg, og de skriver endda i hvilken butik man kan finde tingene i - man kan faktisk også skrive til dem over instagram, så kan man få sat et tøjstykke eller møbel til side, hvis de er noget som interesserer en.

Knus Isabella og Uyen

Likes

Comments

Hey venner

Dette oplæg kommer til at omhandle denne lille guldklump af en taske som I kan se på overstående billeder. Jeg har faktisk ikke førhen været en som gik i genbrug - mest af alt fordi jeg ikke har været bevidst om hvad jeg gik efter og fordi jeg ikke har haft heldet med mig. Med tiden som jeg blev ældre og klogere - blev jeg ligesom så mange andre også mere bevidst om stil. Jeg har dog kun købt i genbrug nu i et halv års tid cirka, men jeg må indrømme at jeg er blevet ret vild med det. Og ofte støtter man også en god sag, så det er en win-win-situation.

For ikke så længe siden var jeg i en genbrug med min mor, hvor jeg faldt over denne gude skønne og ægte Stella McCartney taske i glimrende kvalitet til kun 150 kr. Både min mor og jeg var enige om at dette nok var årets kup haha. Men ja, jeg er utrolig glad for den og jeg har allerede brugt den meget. Nu siger jeg ikke at man altid finder ting fra dyre designermærker i genbrugen, men man kan dog godt være heldig en gang imellem - og dette er et glimrende eksempel.

Så jeg vil klart anbefale dig at prøve og give genbrug en chance, hvis du nu skulle være en smule interesseret.

Knus Isabella

Likes

Comments

Hey venner

Denne uges oplæg omhandler farver. Efteråret er kommet, vinteren er lige på vej, det er blevet koldt og mørkt, men farverne er dog ikke væk endnu! For ligesom i sommers, så er farver, mønstre, print, pelse og masser af mixes - et kæmpe hit!

De overstående billeder er nogle glimrende eksempler på hvad jeg mener. Det er er bl.a. også nogle få af mine personlige inspirationer fra dagligdagen ift. min stil. På billederne ser du - Freja Wever, Maria Kragmann, Kate King og de sidste billeder er fra COLOR BLOCKING MONOTONE EDITORIAL PHOTOSHOOT with model Karolina Babczynska & Mona Ermishina, Nylon Magazine, som jeg har valgt at inddrage også - da jeg bare er helt vild med det shoot!

Jeg må ærligt indrømme at min gaderobe ikke er helt fyldt op med farver, men lidt har den da fået efterhånden. Hvilket også er fint, så længe man selv er tilfreds med den gaderobe man nu måtte have, så kan man altid udvikle på den og sin stil over årene. Det er jo trods alt kun fantasien der sætter grænser.

God weekend herfra!

Knus Isabella

Likes

Comments

Jeg var forleden ude og spise brunch med min højt elskede roomie fra efterskolen. En meget længe ventet genforening! Må mange flere dage være ligeså dejlig som denne <3

Håber at i har en skøn dag!

Knus Isabella

Likes

Comments

Hey venner

Jeg har for nylig haft fødselsdag og tænkte derfor at jeg ville dele mine fødselsdagsgaver med jer. På ovenstående billede kan I se de ting jeg har fået og nedenunder er der links til tingene. Det skal dog lige siges at billederne overstående er ikke alle 100% de samme som på understående links, men har prøvet at finde noget lignende til jer.

Håber ellers at I har det skønt!

Knus Isabella

 1. Øreringe: Her
 2. Mascara Her
 3. Blazer: Her
 4. Halstørklæde: Her
 5. Sengen har jeg ikke fået endnu. Billedet viser blot et eksempel på en lignende.
 6. Kædering: Her
 7. Læderhandsker: Her
 8. Nike træningtights: Her
 9. Morphe øjenskygge palette: Her
 10. Satin sengetøj: Her
 11. Ved dsv ikke hvor palme planten er fra.

EKSTRA SURPRISE!!!

Nu hvor vi alligevel er inde på emnet med fødselsdag og gaver, så følte jeg lige for at smide en lille ekstra bonus oveni haha. Så til jer der ikke kender ønskeskyen eller ikke har brugt det før, der vil jeg klart anbefale jer at bruge det til jeres ønsker. Jeg bruger det konstant og jeg elsker det! Det er gratis og samtidig meget nemt og praktisk at bruge. Det er et sted hvor man kan tage sine ønsker fra nettet og gemme dem på en eller flere ønskelister efter eget behov. Desuden så er der heller ikke så lang tid til jul! Så slut med noter og lister i hånden, Ønskeskyen klare jeres næste ønskelister. Har I nogen spørgsmål er I mere end velkomne til at kontakte mig og spørge løs. Enjoy!

Tjek ønskeskyen ud Her

Knus Isabella

Likes

Comments

Til alle jer! - som er ligeså store madelskere som mig.

Hvis I mangler lidt inspiration eller trænger til at finde et nyt sted at spise frokost med tøserne eller kæresten eller en anden - så kan dette her måske være en hjælp. Hvis I ikke har været et smut forbi disse steder inde i Odense, så hop i nogle sko, på med jakken, og se at komme afsted! For disse steder er klart i min top 10 lige nu og kan kun få mine bedste anbefalinger. Velbekomme!

Knus Isabella

Billede af storms pakhus

Storms pakhus - er inspireret af Copenhagen Street-food på papirøen. Det er et glimrende koncept hvor man samler en masse forskellige boder med mad under et tag. Jeg er personlig kæmpe fan! Meget af det - er også anderledes mad - det har lidt sin egen stil. Og jeg lover dig for, at der er noget for enhver smag, så du vil uden tvivl finde noget godt i Storms Pakhus.Velbekomme!

Tjek det ud her: Seebladsgade 21, 5000 Odense C


Billede af Soup stone cafe

Soup Stone Cafe - den er ligeledes også lidt anderledes frem for andre steder, men god mad, det er det ihvertfald! Der er self et godt udvalg af suppe, men også sandwich og andre delikatesser. Det er et lille hyggeligt sted inde i det centrale Odense, med virkelig god service og dejlige omgivelser at være i. Velbekomme!

Så tjek det ud her: Store Gråbrødrestræde 11, 5000 Odense C


Billede af BRØD

BRØD

Hvis du går en tur på gågaden og har brug for en snack på vejen eller god kop kaffe, så er BRØD klart et sted man kan smutte forbi. Der ligger endda to på gågaden og det er SÅ godt brød og bagværk man får der! Velbekomme!

Smut forbi og tjek det ud: Kongensgade 38, 5000 Odense C & Vestergade 75, 5000 Odense C


Billede af Sezer

Sezer - det her sted er klart min personlige favorit! Det er høj kvalitet af det lækreste italienske mad. Jeg snakker nok ikke kun på mine egne vegne, når jeg siger: Det her er favorit stedet - min familie og jeg elsker Sezers mad! Uanset hvad vi har bedt om fra menukortet, så har vi altid gået derfra med overmættet, men meget glade maver. Det er smager simpelthen så godt! Dygtige og meget søde, serviceminded mennesker! De får mine varmeste og bedste anbefalinger herfra! Velbekomme!

Tjek dem ud her: Skibhusvej 66, 5000 Odense C


Billede af Kræz

Cafe Kræz - Til dem som bor i Odense, så har de fleste nok besøgt Cafe Kræz. Det er en god klassiker, som aldrig skuffer. Jeg har været på Kræz utrolig mange gange og går glad derfra hver gang. Det er utrolig lækker mad, pænt anrettet og det smager skønt! Virkelig god service også! Så jeg vil ihvertfald fortsætte med at komme på Kræz, og hvis du ikke har været der endnu, så synes jeg klart at det skal være det næste sted du spiser! Velbekomme!


Billede af Burger Anarchy

Burger Anarchy - Leder du efter byens bedste burgere, så er Burger anarchy stedet for dig. Jeg har dog kun spist der en enkelt gang, men jeg kommer klart igen! Det er mega lækker mad som mætter godt! Smut forbi og prøv det! Enjoy! ;) Velbekomme!

Tjek det ud her: Gravene 2, 5000 Odense C


Billede af lagkagehuset

Lagkagehuset - det er også et sted som de fleste af jer nok godt kender til, men lagkagehuset må jo med på min top 10. Det er utrolig lækkert og virkelig god kvalitet! Jeg elsker lagkagehuset og jeg nyder hver eneste bid mad jeg får derfra. Velbekomme!

Tjek det ud her: Vestergade 1, 5000 Odense C


Billede af Isabella Vest

Nelles bar - det her er også et glimrende sted, hvis man har brug for lige at snuppe en rigtig god kop kaffe eller noget af alt det andet gode cafeen tilbyder. Det er mega hyggeligt indrettet, så på en kold efterårsdag, der vil jeg uden tvivl tage et smut ind forbi Nelles bar. Velbekomme!

Tjek det ud her: Rosenbæk Torv 1, 5000 Odense C


De sidste 2 steder på min top 10 er try-outs - det vil sige, her har jeg endnu ikke været kun hørt fantastisk godt om dem og de er næst på min liste, men derfor kan jeg jo godt dele dem med jer. De kommer her:

Billede af Mothers streetfood

Mothers streetfood -har jeg hørt rigtig godt om det og planlægger snart at smutte derind og prøve det. Man kan ihvertfald sige at tjekker man deres instagram ud, så ser det MEGA godt ud! Så jeg glæder mig!

Tjek det ud her: Vestergade 1, 5000 Odense C


Billede af Venchi

Venchi - Det er et vegansk sted, som laver noget ikke bare utrolig flot mad, men også meget lækkert. Spisesteder som dette har stor succes i mange steder i verden og jeg har aldrig smagt vegansk, så det bliver spændende, og jeg glæder mig!

Tjek det ud her: Vestergade 83 st th, Indgang fra Pantheonsgade, 5000 Odense C

Likes

Comments

​Hey venner

I forbindelse med at jeg har startet bloggen og har postet mit første blogindlæg, så har der været en del spørgsmål til de billeder som jeg har postet både her på bloggen, men også på mine sociale medier her for nylig. Så nu tænkte jeg at man ligeså godt kunne skrive et lille indlæg om det :)

Jeg har haft den kæmpe fornøjelse af at være på photoshoot med fotograf Christina Mejrup. Hun er vanvittig dygtig! Meget professionel og yderst fokuseret på at få det bedste frem i modellen, og så er hun et fantastisk sødt menneske at arbejde sammen med, så sidder du derude og mangler en fotograf kan jeg kun give Christina mine bedste anbefalinger.

Desuden er billederne ovenover blot en lille håndfuld ud af en masse gode!

Knus Isabella

Likes

Comments

Hej med dig

Du har valgt at klikke dig herind på min blog - tak for det. Det her er mit allerførste oplæg, som du læser.

Det der med at starte min egen blog kommer af, at jeg altid har elsket at være kreativ, at tegne, designe, indenfor mode osv. Kreativitet har en kæmpe betydning for mig, da det er så bredt et emne og samtidig kan man vise sin personlighed 110% igennem det. Min familie og venner har opfordret mig til at finde min kreative side frem igen, og nu blev det så igennem denne blog. Samtidig er jeg en pige med meget på hjerte og jeg vil med glæde dele det med dig som læser, og forhåbentlig får du lige så meget glæde af det, som jeg gør. Så hej & velkommen.

Til hverdag går jeg i 1.g. på et alm stx gymnasium på fyn. I min fritid går jeg til dans, er sammen med mine venner, fester, og suser ind til Odense centrum i ny og næ, når der ellers er tid til det. Jeg ELSKER at befinde mig på de sociale medier op til rigtig mange timer dagligt. Så at få en blog, kan kun være en ny fornøjelse, som jeg vil nyde at bruge en masse af min tid på. Det her var ihvertfald starten, følg endelig med og se hvor bloggen vil bære mig hen.

Knus Isabella

Likes

Comments