Contains affiliate links

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

Idag har jeg fundet de her vildt lækre items, de er både fede hver for sig, og sammen. Jeg elsker at shoppe på nettet, men er altid lidt bange for hvordan det sidder på mig, og om jeg overhovedet kan passe det. Senere har jeg tænkt mig at bestille nogle af de ting her. Jeg bestilte det hele hvis jeg havde pengene til det.

-Isabella


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

De her bagels er både vildt nemme at lave og smager ret godt, med en masse slags forskelligt pålæg. Jeg synes bestemt selv at det også er nogle man kan tage uden pålæg. Men værsgo at gå igang med disse lækre bagels.

Ingredienser:

  • 2½ dl lun mælk (lillefingervarmt)
  • 25 g gær
  • ½ sammenpisket æg
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk rørsukker
  • 1½ tsk stødt kanel
  • 2 tsk fintrevet øko appelsinskal
  • 7½ dl Hvedemel


Pensling:

  • ½ æg
  • 2 spsk vand


Pynt:

  • Blå birkes/Chiafrø


Fremgangsmåde:

Kom mælken i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt æg, salt, sukker, kanel, appelsinskal og noget af melet. Rør dejen godt sammen, tag den ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i til en smidig dej.

Tænd ovnen på 200°

Ælt dejen et par minutter, den må gerne være ret fast. Lad den hæve tildækket i ca. 20 min. Tag dejen ud på bordet og ælt den igennem. Del dejen i 12 stykker og rul dem til pølser på tykkelse med en finger. Form dem til ringe og pres sammenføjningerne grundigt sammen. Læg de 12 bagels på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 1 time.

Pisk æg og vand sammen, pensel brødene og drys med birkes eller chiafrø. Bag bagels med kanel og appelsinskal midt i ovnen på 200°- til de er gyldne.


Håber at i kunne bruge denne opskrift, Isabella<3

Likes

Comments

Den 13. april blev jeg endelig 16, så nu kan jeg købe alkohol, uden at jeg skal have min far eller mor til det. Jeg har tænkt om jeg måske skulle lave en collage med mine fødselsdagsgaver.

Om morgenen kom hele min familie og sang for mig. Jeg havde lagt vågen i lidt tid, men lod bare som om at jeg sov. Da jeg kom ned var der lækkert brunch: scramble eggs, bacon, rundstykker og en masse slags pålæg. Det var rigtig hyggeligt.

Senere på dagen efter vi have gjort os klar, kørte vi ud i det blå med vores campingvogn. Eller min far havde allerede bestemt hvor vi skulle hen. Vi kørte til Nors sø, og gik en tur ved vandet og i skoven (billeder ovenover). Min mor havde taget noget frokost med, som vi sad og spiste i campingvognen. Hun havde også taget slik og lidt lækkert. Efter det kørte vi ud til en naturlegeplads (billeder ovenover) hvor vi var lidt tid, for de små's skyld.

Min far havde gået hele dagen og sagt at han havde en overraskelse så vi skulle gøre os færdig til 17:45. Jeg anede overhovedet ikke hvad vi skulle. Senere bildte de mig ind at vi skulle i skoven og lave snobrød, de bildte mig også ind at vi skulle på Mc Donalds. Mc Donalds var det jeg havde håbet mindst på. Heldigvis var det ingen af delene. Vi var endt i skive og min mor dreje ind til Bowl n Fun, og hele min familie stod klar ved indgangen. Vi fik lækker buffet med dessert til, og fik bowlet lidt.

Alt i alt en super hyggelig dag.

-Isabella

Likes

Comments

Contains affiliate links
    De her boller elsker jeg personligt selv pga. at man bare kan gå og nipse lidt af dem, og man kan selvfølgelig også putte alverdens pålæg på. Alle mine søskende er også helt vilde med dem fordi de ikke er så kedelig, og som sagt at man bare kan gå og nipse af dem.

    • 1 1/2 vand
    • 1 1/2 dl tykmælk
    • 40 g gær
    • 1/2 dl sukker
    • 1/2 tsk salt
    • 3 dl havregryn
    • 5 dl hvedemel
    • 3 gulerødder
    • 1 æg
    • 1 1/2 dl solsikkekerner


    Fremgangsmåde:

    Kom vand, tykmælk, gær, sukker og salt i en skål, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt havregryn, og kom herefter hvedemel i lidt ad gangen. Ælt dejen jævn og glat.


    Lad dejen hæve i 1 time under et rent viskestykke.


    Sæt ovnen på 250 grader og på alm ovn.


    Riv gulerødderne, og pisk ægget let sammen.


    Læg den hævede dej ud bordet, og lav et ”hul” i midten. Kom gulerødder, æg og solsikkekerner heri, og træk dejen over fyldet. Ælt så alt fyldet ind i dejen. Ælt indtil at du synes det at det er blandet godt og ordenligt sammen.


    Læg den klistrede dejmasse på et stykke bagepapir i portioner svarende til det antal boller, du vil lave. Sæt gulerodsbruddene midt i ovnen, og skru så ned til 200 grader. Bag dem i ca. 20 minutter, til de er gyldne i overfladen. Husk at der kun må være en enkelt bageplade i ovnen ad gangen, med mindre at du sætter den på varmluft.

    Når bruddene er færdig, lader du dem køle af, så de kan sætte sig.

    -Isabella

    Likes

    Comments

    Her til aften fik jeg lavet noget nemt og hurtigt aftensmad, og endda til en hver smag. Tapas kan byde på en masse forskellig retter, som sagt noget til en hver smag. Mine personlige favoritter var helt klart nr. 3 og 4.

    1// Vindruer & Agurkestave

    2// Flutes

    3// Aspars med Bacon

    4// Mini Toast med Flødeost, Laks & Kaviar

    5// Fransk Brie, Buko Trekantsost & Rød Peber

    6// Salami, Pureløg & Peberrod

    7// Tomatsalat

    Jeg lavede også en dessert, som jeg vil skrive nærmere om i et andet blogindlæg.

    Jeg regner med at der kommer et blogindlæg ud næsten hver dag, eftersom jeg har påskeferie. I hverdagene kommer jeg ikke til at ligge blogindlæg op så tit, fordi jeg skal fokusere på skole.

    -Hav en fortsæt god aften, Isabella.

    Likes

    Comments

    1 HER // 2 HER // 3 HER //4 HER // 5 HER // 6 HER

    Jeg har lavet dette indlæg pga, det er ved at være sæson for solbriller. Jeg har fundet nogle solbriller som er budget venlige, og som jeg personligt selv er helt vilde med. Solbriller er også med til at pimpe et basic outfit op. Jeg tænker lidt om jeg skal lave det til en slags "serie", altså med budget venlige items. Jeg håber at i kan bruge indlægget.

    -Isabella

    Likes

    Comments

    Nyt indlæg