Header

Var i höstas en sväng till Åre med Therese. Levi hade the time of his life. Speciellt när vi vandra och han sprang lös. Annars hann vi med lite spa och gå på yoga.

Ni ser ju hur peppad!!? Haha så less på the happy bears.

Likes

Comments

Idag på agendan kastar vi frisbee, vandrar i skogen och yogar m Emelie

Likes

Comments

​Äntligen ute på spotify

Likes

Comments

Kan ni förstå att den här token redan är 1 år? Vad tiden går fort. Tycker den här bilden är så mysig på han mitt lillhjärta 💫

Likes

Comments

Wroom wroooom. Haha fyfan va första åket var knackigt. Sedan efter det blev det riktigt sköj att bikea med empan när man fick till känslan att man inte ville sluta. Gillar att vara i fjällen alldeles för mycket att man inte ville åka hem. Trivs där. Var säkert ett träd i mitt förra liv.

Likes

Comments

​Smidigt och gott pannkaksrecept utan en massa tjafs :P

1/2 dl kokosmjöl
1/2 dl teffmjöl
2 dl bovetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 msk Kanel för smaksättning
Blanda de torra ingredienserna.

1 msk chiafrön
1 msk Husk/loppfröskal
2,5 dl vatten
Rör ihop med vattnet, lite i taget så det inte blir klumpar. Låt Chia/huskblandningen stå 10 min i kylen.

4 dl glutenfri havremjölk

Rör ner chia/husk blandningen varvat med havremjölken i de torra ingredienserna. Vips så är det bara att grädda i stekpannan. Ha i lite kokosolja i smeten för att det ska bli lättare att steka samt stek med det i stekpannan.

Som tillbehör hade jag kokosgrädde, kokosflingor, carobpulver, hampa och lite lingon/blåbär. Voila njut.

Likes

Comments

Jobbade på tjejmilen för Craft i helgen, hehe sprang ej.. Hade hand om rit/pysselhörna för kiddosen som väntade på att deras mammor skulle gå i mål. Visade mina artsy skills. En palm och en elefant på en ö. Klassiker. Var väldigt kul att komma ut och jobba lite, speciellt roligt att få träffa Ullis en sväng som jobbar där innan hon for tillbaka hem till Borås.

Annars har jag yogat och varit med Emelie och observerat en yogaklass, helst ville man vara med själv.

Likes

Comments

Avklarat första delen av yoga grundutbildningen med Emelie i Stockholm och wow. Det var intensivt men så oerhört lärorikt, är så mycket som ska in i huvudet på kort tid. Behövde damma av lite där uppe i knoppen.. Annars så fick man känna på en massa olika känslor, och en hel del av dem som behövde komma ut ur bagaget. Kroppen krånglade men är så glad att jag tog mig dit och fixade det. Kände mig minst två meter längre när jag kom hem. Bästa känslan! Är verkligen tacksam över de fina människorna där. Nu är det en del läxor som jag ska ta tag i innan den andra delen.

Likes

Comments