Asså hur härligt är det inte med snö, julmys och alla sköna sweaters som man kan börja ha på sig nu när snön och kylan äntligen har kommit till min lilla skithåla Pocatello. Jag blir som en liten skitunge igen när jag ser snön på morgonen, livar upp min dag på något konstigt sätt haha... För att tala om annat är det alltså bara 10 jävla dagar tills jag är hemma i Sverige igen, hur sjukt liksom?! Känns märkligt på något sätt att något jag har längtat så mycket till är så nära nu, nästan lite läskigt när man tänker på det, vill ju liksom inte att det här ögonblicket försvinner, att veckorna går och sen är jag tillbaka här igen..Vill liksom på riktigt njuta den här gången, ta in varenda liten detalj, krama om och pussa på så många av mina nära och kära som möjligt inna jag far igen. Känner att den här julen kommer vara annorlunda på något sätt, om det är till det bättre eller sämre kan jag inte svara på än, only time will tell!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Student livet, Tankar och Funderingar

Mitt huvud snurrar, mitt hjärta bankar och allting står still. Jag vet just nu inte vad jag gör i mitt liv, eller vad jag vill göra med det för den delen. Det här är nog första gången sen jag var kanske 10 år gammal som jag upplevt den här känslan, känslan av kaos och oro inför det okända, inför resultatet av mina val. Jag vet inte längre om jag vill spela fotboll, jag vet inte heller om jag vill ge upp den helt. Allting är bara en enda jävla röra i huvudet som jag försöker lösa upp, men varje dag är det en ny känsla, ett nytt beslut som kommer upp, och varje dag blir det samma jävla konflikt i huvudet, vad ska du göra med ditt liv? Och ärligt talat, jag vet inte, och det skrämmer skiten ur mig. Jag är livrädd inför vad mina val kan resultera i och vad som förloras och vinns med varje val som jag gör. Jag är inte längre ett barn, som kan få allt och göra allt på samma gång. Jag har kommit till den delen av livet då det är dags att välja, prioritera vissa saker och lägga andra åt sidan. Vad som kommer att prioriteras eller läggas åt sidan vet jag inte i nuläget, men jag har 5 månader på mig att ta in, tänka efter och göra ett beslut. HJÄLP

Likes

Comments

Familjen, Resor

Alltså de här senaste dagarna har varit så underbara. Har nu spenderat en vecka i Florida med min äskade gammelfaster Cilla och gud så kul vi hade det! Det blev allt från tripper till stranden till shopping och besök på Keiser University. Kände att jag verkligen behövde komma ifrån allt i Idaho och bara få njuta av nuet och det härliga vädret som Florida bjöd på. Har inte känt mig så här utvilad och happy sen jag flytta hemifrån för ca 4 månader sen... Men men nu är det tillbaks till reality och den stundande finals veckan, ska bli kul och se hur det går för mig! 

Likes

Comments

Äntligen! Som jag har längtat!! I lördags var dagen äntligen här då jag skulle få åka till Florida och till min gammelfaster Cilla för att spendera en vecka där. Resan började redan 6 på morgonen och slutade sent på kvällen pga att allt från layovers till tidsskillnader. Än så länge har jag inte gjort så mycket mer än att ligga vid poolen och på stranden och bara ta det lugnt. Bilder kommer lite senare i veckan på alla upptåg och äventyr jag och Cilla ger oss ut på!

Likes

Comments

Fashion, Vänner

Kan man få dö lycklig nu eller?! För er som känner mig bra vet att jag har varit ett stort fan av den hinduiska kulturen sen en lång tid tillbaka... Så när mina nepalesiska vänner erbjöd sig att klä mig i deras traditionella Sari och sminka mig och allt, vem fan kan säga nej till det? Resultatet blev helt sagolikt, har aldrig känt mig så jävla empowered och vacker utav en klänning. Utöver den nepalesiska makeovern så bjöds det på god mat och sällskap, ett perfekt slut på veckan helt enkelt!

Likes

Comments

Musik

Idag har verkligen varit en sån dag då jag inte gjort någonting produktivt, överhuvudtaget. Om man nu inte räknar Netflix, FaceTime och matkrängning som vettiga aktiviteter...Så dagar som dessa, då tiden verkar stå still och allting känns så jävla tråkigt så kokar jag bara en kopp te, sätter på mig mina myskläder och lyssnar på den här spellistan. Så om ni, likt mig, haft en kass lördag, sätt på er hörlurarna, klicka på spellistan nedanför och NJUT! Godkväll från USA och Godmorgon till er där hemma i Sverige!

Likes

Comments

Ja jag vet, ska den här jäveln börja blogga nu också? Trots att jag vanligtvis gillar att gå emot mainstream grejer och försöker att vara annorlunda, så har även jag smittats av den här nouw blogg grej fasen som alla unga svenska tjejer verkar gå igenom för tillfället. I den här bloggen kommer jag skriva om allt möjligt skit, från kaoset i Idaho till mina framtidsplaner i Sverige, så om du skulle känna dig fascinerad och vilja läsa den här bloggen är du varmt välkommen. Nu kör vi!

Likes

Comments