Har kommit till hotellet vid Arlanda som jag ska sova på då mitt plan går 7.55 imorgon. Blir nog inte mycket sömn inatt. Packningen var INTE lätt precis som jag trodde. Har övervikt i både handbagage och den stora väskan. Dator och kamera väger upp nästan hela handbagaget men hoppas på att det går ändå annars är det bara att plocka ut något oviktigt. Fick superbra hjälp av Cajsa som kom igår och styrde upp min packning vilket behövdes. Hon följde med till Stockholm med familjen vilket känns skönt.

Blev totalt överraskad på hotellet idag när jag hade landat med väskor och allt. Mamma bad mig komma in till deras hotellrum och när jag öppnar dörren står nästan alla mina stockholmsvänner som har åkt för ända hit. Blev såå glad och chockad då jag sa hejdå till dem för två veckor sen så väntade mig inte att se dem igen. Det gjorde kvällen mycket lättare då det fick mig på andra tankar än packning och avsked. Är så glad och tacksam att jag har dem och det blev många kramar innan dem åkte hem igen på kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fyra dagar kvar tills jag sätter mig på planet mot New York och börjar au pair resan. Har fullt upp med packning just nu så hinner inte riktigt stanna upp och tänka efter men det börjar bli lite nervöst nu. För dem som inte riktigt vet vart jag ska så kan jag berätta lite kort. Jag ska till en underbar familj i Reston, Virginia som ligger ungefär 20 minuter från Washington DC och cirka 1 timme med flyg till New York, där jag kommer ta hand om en tjej på tre år. Det känns jätteroligt samtidigt som det är lite läskigt att bo hos en helt främmande familj och få så mycket ansvar. Tror dock att det kommer bli jättebra!

Imorgon ska jag försöka packa väskorna vilket lär blir en utmaning med tanke på allt jag vill ha med mig. Ska njuta av sista tiden i Sverige dem här fyra dagarna och ska ha fredagstacos imorgon då det förmodligen kommer ta ett tag innan jag får det igen.

Likes

Comments