Du skal bruge:

Bagebulver/Natron - kan evt. købes i supermarkeder

Barberskum - kan evt. købes i normal eller supermarkeder

Lim - kan evt. købes i tiger, søstrene grene eller supermarkeder

Kontaktlinsevæske - Kan evt. købes i normal eller supermarkeder


Hvad du skal gøre:

Kom først din lim i en skål. Derefter tager du din barberskum, og kommer ca. lige så meget barberskum som lim i. Derefter blander du det godt sammen. Så skal du tage din natron/bagepulver, og kom ca. en kvart knivspids i, der skal virkelig lidt i. Så tager du din kontaktlinsevæske, og kommer lidt i ad gangen, indtil at din slim ikke klistre til dine hænder.

Nu har du din fluffy slime!

Tip:

Gør den lidt ekstra klistret, så den ikke tørrer så hurtigt ud.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Hey bloggen

Idag er der 13 dage til at der er sommerferie, og jeg fatter det stadig ikke.

Jeg rejser om 20 dage til USA. Vi flyver fra København til Isanbul, hvor vi skal mellemlande. Der efter tager vi et fly fra Isanbul til Atlanta, hvor vi skal være i 23 dage.

Men jeg vil i hvert fald se om jeg kan få blogget en masse om min tur.

Elsker jer, og håber virkelig at i får en mega nice sommerferie.

Ses!

Likes

Comments

Hey bloggen❤

Jeg har jo som sagt lige været i Tyskland, og er lige kommet hjem idag.

Dag 1.

Første dag ankom vi ca. klokken 14.00. Vi tjekkede ind på vores hotel/lejlighed, hvor vi havde pool, det fedeste badeværelse, og det hele var bare super!! Vi sprang i poolen, og hyggede bare derhjemme, og handlede ting til aftensmaden.

Dag 2.

Anden dag, var vi i en forlystelses park som hedder Hansa Park. Vi prøvede de fleste forlystelser, men ikke alle, fordi parke simpelthen var så stor. Vi tog hjem klokken 17.30, og så sprang nogen af os i poolen, mens de andre lavede mad.

Dag 3.

Dag nummer tre, var vi i en by som hedder Lübeck. Vi shoppede og fik en god frokost, vi fik noget meget Tysk mad, og det smagte super godt. Da vi kom hjem, sprang nogen af os i poolen, mens de andre lavede mad, ligesom dagen før.

Dag 4.

Fjerde dag, (som er idag) skulle vi hjem. Vi skyndte os op og pakke, og så var det ellers bare ud af døren. Vi kørte hen for at aflevere nøglen, og så kørte vi til BorderShop. Efter det kørte vi videre til færgen, og rejste ellers bare hjem til Danmark igen.


Det var min Tysklands tur, ses snart igen😘😘❤

Likes

Comments

Jubiii! Så blev det endelig påskeferie. Jeg skal til Tyskland torsdag til søndag. Så jeg ser om jeg kan få blogget mens jeg er der henne.

Jeg ville bare lige opdatere jer, og så må i have en rigtig god påskeferie!❤

Likes

Comments