​Jag ville bara påminna er om att snart är det sista chansen om att vara med i denna veckans blogg tävling. Så om du vill vara med och tävla om att få bli veckans blogg på min blogg så får du gå till inlägget som heter VECKANS BLOGG

​Tryck på självaste VECKANS BLOGG så kommer ni till inlägget. 

Så lyckar jag alla lycka till, hahah.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halo, halo!!

Igår var jag på stan. Jag har verkligen läänge velat ha en pennyboard och jag hittade äntligen en!

Jag tycker inte färgerna är jätte fina men det spelar egentligen inte jätte stor roll tycker jag.

Jag köpte min på lekia för 199kronor.

Likes

Comments

HALOO HALOO!!

Idag kör jag på en "WHATS IN MY IPHONE" och tänkte även näna några av mina favoritappar på min telefon.

1. Snapchat. Jag tycker snapchat är en sån rolig app där man kan skicka oseriösa bilder med kompisar.


2. Instagram. Jag vet påriktigt inte hur många gånger jag går in på instagram på ett dygn. Det enda jag vet är att det är så överdrivet mycket för mycket, jag älskar instagram!


3. Familonet. Detta är en app som jag hittade för några dagar sen men jag älskar den redan!! Du skapar alltså en grupp med dom som du vill ha kontakten med om det händer något, du får meddelanden vart dom är, man kan chatta och mycket mera! En bra app när inte Hitta vänner funkar!


4. Spotify. Jag ÄLSKAR musik. Jag ÄLSKAR spotify.


5. Youtube. Youtube är också en app som jag är inne på föör mycket. Men jag gillar att kolla på videos och det är ju bara såså kuul!

Likes

Comments

HALOOOO!!

​Sen några dagar tillbaka har jag fått många nya läsare, det vill säga på en kvart på ett inlägg hade jag redan 10 läsare. Så ni som är nya läsare här tänkte jag att dom skulle få lära känna mig lite bättre så idag kör vi en ABOUT ME TAG

1. Favoritämne i skolan? Svar: samhällskunskap, idrott

2. Har du några husdjur? Svar: Nej, men jag vill så gjärna ha en katt

3. Favoritland? Svar: Turkiet helt klart, men jag älskar också Thailand

4. Har du några syskon? Svar: Ja!!

5. Vad fick dig att börja blogga? Svar: Jag hade velat det ganska länge och varför: Jag tittade på många nadras bloggar och trodde bara att det skulle vara kul att börja blogga och sedan en dag så frågade jag mamma en gång till och då sa hon ja, och det var då jag gjorde mitt första inlägg här på nouw

6. har du instagram? Svar: Ja, men jag accepterar bara sånna som jag känner

7. Vilka språk kan du? Svar: jag kan Svenska, Engelska, Tyska, och välldigt lite spanska

8. Absoluta favorit Y-yuber? Svar: Therese Lindgren och Jockibois prankkanal

9. Favorit smak på glass? Svar: CHOKLAD!!! JAG ÄLSKAR CHOKLAD!!

10. Har du mellannamn? Svar: Ja!!

Likes

Comments

ghhfhh,hej idag har jad intyer gjofrt så mycjet. tilda gar kommir och kastatvrunt mig klite. wof wofg. jg tycker omj mat jag är em gottegris. wof wof. ojoj jag måste vsluta, brevbäraren kom så jag ska jaga gojnjnom. hej då, wHahah, ni får INTE tro att detta är seriöst. Men på nyårsafton skrev min kusin ett inlägg från mitt gossedjur som jg har i min hylla, hahah. Så ta INTE detta seriöst, det få ni verkligen inte göra men jag har inte riktigt tid idag till att skriva ett inlägg så det fick bli detta.


HA DET BÄST HÖRNI!!

Likes

Comments

Hej hörni!!

Jag tänkt börja med en veckans blogg, så varje tisdag lägger jag ut ett inlägg om att ni får börja vara med i veckans tävling. Och jag tänker att jag gör en shoutout till den som vinner och att bloggen kanske taggas i varje inlägg som jag gör. Eller vad tycker ni, ni får bestämma vad priset ska vara men någonting som det inte får vara är någon sak alltså som jag ska skicka till er.

Men för att vara med i denna tävling ska ni:

Gilla detta inlägg

Följa mig

Kommentera att du är med

Kommentera 3 bloggar som du skulle tro att dom skulle vilja vara med

Kommentera varför just du ska vinna

Jag lyckar alla som ska vara med lycka till och nästa tisdag dras vinnaren så då kommer den bloggen som vann nämnas och sedan nästa veckas nya tävling också!!

LYCKA TILL!!

Likes

Comments


Igår gjorde jag dessa sjuukt goda cookiesarna som finns på Subway. Det här är ett recept på några kakor som är väldigt väldigt väldigt lika dom. Fast enligt mig är dom här godare. Kan även erkänna att jag ärligt talat snott receptet från en sida på nätet :P Vill du göra ljusa cookies så tar du bara bort kakaon.

Ingredienser & Gör så här

 • 300 gram smör
 • 2 1/4 dl socker
 • 2 1/2 dl brun farinsocker
 • 2 st ägg
 • 3 tsk vanilinsocker (tror det menas "vaniljsocker")
 • 7 1/2 dl vetemjöl
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk bikarbonat
 • 4 msk kakao
 • 200 gram grovt hackad mörk choklad

Gör så här

 1. Smält smöret. Vispa ihop farin, ägg och vaniljsocker. Blanda sedan i det smälta smöret och vispa in ordentligt. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Fortsätt att blanda tills smeten blir som en stor ”fudgeboll”, ganska seg och kolaaktig, då blandar du till sist i den grovhackade chokladen. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut lite lätt på plåtar klädda med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader ca 10 minuter. Kakorna ska ha flytit ut till ganska stora platta kakor, de är fortfarande lite svällda när de är klara i ugnen men sjunker ihop när de väl kommer ut och får svalna. Låt kakorna dock svalna lite på plåten innan du flyttar dom till ett galler, för precis när de kommer ut från ugnen så är de fortfarande ganska mjuka och kan således gå sönder och du börjar flytta dom på en gång. Låt dom svalna och sen kan de ev. förflyttas till kylen i en påse eller med plastfolie över. Ju längre du låter dom bli kalla destå krispigare och sega blir dom.
Om ni provar att göra dessa och bloggar om det så får ni gjärna tagga mig i inlägget så jag får se hur dina blev, vilket skulle varit välldigt intressant!!

Likes

Comments

HEJ ALLA FIINA!!

Det jag vill säga med detta inlägg är inte att jag vill få följare och kommentarer o.s.v.

Det jag vill säga är att jag tar gjärna imot feedback alltså saker som ni kommenterar som jag kan göra bättre så min blogg blir roligare att läsa och att ni varje dag ska få se fram imot att dagens inlägg kommer ut och när det inte kommer ut så skiter ni i det utan ha på notiser när jag lägger ut någonting och tycka det är kul att läsa och tycka det är inspererande.

Under ett inlägg så får jag sällan feedback, jag säger absolut inte att ni måste kommentera men det blir ju isåfall att bloggen somsagt blir roligre att läsa och den växer och det blir mer följare, visningar o.s.v

Jag ville bara göra ett inlägg där jag berättat hur jag tänker att vi ska bli fler som läser och göra detta ännu roligare för mig att blogga, det vill säga visningar o.s.v. För att tänk er själva att ni ska på match eller någon uppvisning ovh dom enda som kommer och tittar är din familj och inga som sitter och hejar och ropar komigen ochsåvidare.

Så vi börjar redan här, nu, idag. Skriv vad ni tycker är lite sämre med min blogg. Är det förliten text, är det dålig kvalité på bilder eller något annat.

Skriv massor av feedback nere i kommentererna så hörs vi, BYEEE!!

Likes

Comments

Hunters 1447kr       Viking 617kr

Likes

Comments

​1. Vattenkrig

2. Ligga o steka i solen

3. Picknick 

4. Tälta

5. Ut o springa/gå

6. Bada

7. Fixa en riktig god fika 

8. Spela någon sport du tycker om eller bara för skoj skull

9. Fiska

10. spela in en film

Likes

Comments