Header

Följde nyss med brorsan när han gadda sig, sjukt bra brev det och jag är fan avis. Ska nog ta o göra samma tatuering faktiskt.

Han tatuera in Everybody pga Logics senaste album. Albumet handlar om att alla oavsett religion, hudfärg, läggning, osv är lika mycket värda.

Han är uppväxt med misshandel, missbrukande föräldrar och har även haft det svårt att passa in.

"I'm just as white as Mona Lisa, just as black as my cousin Keisha. I'm biracial so bye Felicia".

Logic har en svart pappa och en vit mamma. Hans mamma misshandlade honom för att one part of him är black och hans pappas sida mobbade honom för att han var för vit för att vara svart. Sjukt hemskt.

Jag gav aldrig Logic en chans, med det menar jag alltså att jag aldrig gav hans musik en chans. Med lite tvång från brorsans sida så lyssnade jag äntligen på Everybody och jag har fan inte ångrat mig. Tycker alla ska lyssna på Logic.

Han är inte den rapparen som gör musik om weed,bitches och pengar. Han skriver om relevanta saker, viktiga saker och har ett jävligt bra budskap i alla låtar.

Så lova mig att ni checkar Logics nya album! Ge det lite av er tid, jag lovar att ni inte kommer att ångra er.

Pussar, Brazilian Barbie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering!!! Jag och min kille har spenderar helgen i Örebro så har inte haft tillfälle att blogga.

Idag mötte vi två av hans vänner gick och käkade sedan gick vi till en frisör för att grabbarna skulle klippa sig.

Kom nyss tillbaka till hotellet från att jag och Emal(min pojkvän) var på käk och åt hamburgare. Vi ska börja dricka lite mötte nu om någon timme innan vi går ut och hittar på något.

Men när jag kommer till Stockholm så kommer jag att blogga om Cultural Appropriation. Så då hoppas jag att ni har något att se fram emot.

Ha en bra kväll!

Pussar, Brazilian Barbie.

Likes

Comments

Det tog mig ett tag att inse att mitt hår duger som det är. Att jag inte längre behövde platta mitt hår för att passa in.

Jag minns att jag alltid hade olika typer av braids när jag var liten och att min mamma alltid fixade mitt hår i olika protective hairstyles men en dag så vill jag passa in. Jag ville inte längre ha de där frisyrerna mamma fixade och jag ville inte längre ha flätor. Tjejerna i min klass hade ju blont rakt hår och behövde inte lägga krämer och andra produkter i så fort de vaka och skulle mot skolan.

Därför började jag platta mitt hår. Jag ville passa in helt enkelt. Min mamma och pappa försökte alltid prata med mig för att jag skulle inse att mitt hår hade en helt annan hårtyp och att jag slet på håret om jag plattade det dagligen. MEN jag ville inte lyssna och fortsatte platta mitt hår då och då.

Det var inte förrän jag började gymnasiet som jag verkligen började ÄLSKA mitt hår som det var.

Jag klippte håret för att få en ny start och började använda mer naturliga produkter för att inte fortsätta förstöra mitt hår.

Idag älskar jag mitt hår, visst finns det dagar jag verkligen inte orkar med alla produkter och så, men jag försöker verkligen att inse att mitt hår är en ikon för mina rötter.

Jag vill därför i detta inlägg motivera mina vackra systrar att go natural. SLUTA platta håret för att "passa in" och ta istället hand om ditt hår och var stolt över dina rötter.

5 anledningar till att go natural:

1. Det är nyttigare för dig. Du undviker kemikalier som kan komma att förstöra ditt hår. Det finns naturliga produkter som istället hjälper ditt hår att stärkas. Detta leder till friskare hår och du slipper då värmeskador.

2.Du kommer älska ditt nya hår! Med detta menar jag att du när ditt nya friska hår växer ut kommer bli nöjd överresultatet och detta kommer i sin tur leda till att du förhoppningsvis börjar älska ditt eget hår.

3.Underlättar vid träning! Detta underlättar dig som plattar håret dagligen och tränar. Dessutom behöver du inte längre oroadig att det börjar snöa eller regna. För ingen kommer göra så ditt hår går från rakt till krulligt/lockigt på två sekunder i regnet. SUPER SKÖNT!!!!

4.Du lär känna ditt hår! Du kommer med tiden ta reda på , vilka metoder som fungerar bäst på just ditt hår, hur du ska göra för att få en fin twist out, braid out, hur en wash n gp fungerar på dig osv. Jag personligen älskar wash n go's samt så har jag en vatten spruta som jag brukar spruta mitt hår med en morgon jag kanske har bråttom. Lockigt/krulligt hår behöver mer återfuktande än rakt hår då vårat hår drar åt sig mer vatten och dessutom är mycket torrare. Det betyder att jag dagligen återfuktar mitt hår med lite vatten och någon kräm. Sedan går jag ut och rockar mitt hår!

5.Reppa dina rötter! Denna punkt är inte svårare än titeln, reppa dina rötter! Own it, slay it and be proud!


Likes

Comments

Hello mina vänner!
Idag blev jag taggad utav @AlvaDahlberg till att göra en typ av tag/lista på mina 5 bästa träningstips för att finna motivationen till träning. Här kommer min lista!

1.Träna inte för att du ej trivs i din nuvarande kropp! Om du gör det är det ett no-no. Du ska träna för att du kanske vill leva ett hälsosammare liv än vad du redan gör. INTE för att du känner av kropphetsen som cirkulerar i vårt samhälle!!! Lär dig acceptera dig själv innan du börjar pressa dig själv för att bli som din favorit modell.

2. Sätt upp mål! Då menar jag inte mål som att ha det måttet runt magen för då blir du återigen pressad, utan mer mål som att om en vecka ska jag lyfta 50kg i benpressen.

3.Träna med någon! Om du tränar med någon så kan ni tillsammans peppa varandra och stötta varandra under de dagarna du kanske inte alla orkar eller känner dig peppad till att faktiskt gå till gymmet.

4.Olika typer av träningspass. Lägg upp olika scheman för varje veckodag. Så du varierar och inte alltid kör samma typ av pass eller det funkar för mig iallafall!

5.Stressa inte för intensiva resultat! Dina resultat kommer inte på en dag, en vecka. Men fortsätt för tro mig du blir piggare och kommer automatiskt känna av en annan typ av glädje.

Jag kommer alltså tagga @michellelinnea because my girl need to start bloggning more!

Puss på er, Brazilian Bvrbie

Likes

Comments

Godmorgon säger Brazilian Bvrbie!

Det blev en sen frukost idag...Tänkte faktiskt göra lunch men blev så sugen på den där kalkonbaconen jag hade i kylskåpet så det fick bli det istället.

Igår åt jag och min pojkvän middag i stan och sedan gick vi och mötte Zaki,Verro, Robel och en av Robles vänner.
Det vi gjorde var att bara umgås, lyssna på musik och så drack vi lite öl och rödvin.

Super mysigt och en väldigt lyckad dag.

Idag ska jag möta Christina och Rebecca så får vi se vad vi hittar på.

Jag jobbar imorgon så det lär inte bli en sen kväll. Behöver sömn och vila upp mig inför jobbet imorgon.

Hoppas ni får en grym helg och tar vara på tiden med nära och kära!

Pussar, Brazilian Bvarbie

Likes

Comments

Har helt och hållet fastnat för denna trend och har därför köpt ett bälte i form av jeanskorsett och en vit T-shirt dress som jag ska piffa till.

Så sjukt snyggt och simpelt.

Verkligen en HISS. Vet inte varför jag fastnat för det utan tycker bara det är något med looken som får mig att digga det.

Pussar, Brazilian Barbie

Likes

Comments

För snart två månader sedan gick min fina vän Yonathan bort. Det har varit och är fortfarande jobbigt för både mig, hans vänner men framför allt hans familj.

Det enda som får mig att inte vara dyster är att minnas det fina och allt positivt med Yonte.

Idag var jag och hälsa på honom och bara satt där och tänkte, läste även upp min dikt för honom.

Det kändes så skönt att besöka hans grav och bara få komma bort lite från den stressiga vardagen.

Livet är svårt och vi kommer att möta hinder i livet men vi måste fortsätta kämpa och göra det bästa utav våra liv.

Yonathan är vår fina ängel nu. Hans minnen med oss kommer alltid att leva vidare. Tills den dagen vi ses igen.

Mi angel mas hermoso. Te quiero y extraño mucho.

Pussar, din gamle vän Bella

Likes

Comments

ÄLSKAR!

Vem har sagt att men måste vara smal för att vara vacker? Doesn't beauty come in different sizes? Different colors? Olika allt! Beauty finns i alla oavsett vad. Hur jävla svårt kan det vara att komma på det?

(Bilder tagna av vänner och några Instagram konton)

Det fanns en tid när även jag var väldigt osäker på min kropp, detta bearbetar jag dagligen.
Ibland har man dåliga dagar då man bara kan känna att nej men jag trivs verkligen inte i min kropp. Varför är jag byggd på detta vis?
Varför ser jag ut som jag gör? Kunde jag inte varit si och så?

Du är vacker som du är! Oavsett vad. Man kan aldrig vara perfekt men du kan lära dig bli bekväm i din egna kropp.

Tryck inte ner varandra utan lyft istället upp varandra!!! Så viktigt så vi kan kämpa mot alla kroppsnormer tillsammans.

Pussar Brazilian Barbie!

Likes

Comments

Nu väntar sig part 2. Kan säga att detta var sjuk roligt och en spännande upplevelse.

Min favorit line var av Janelle, alla modeller hade ett plagg med dashiki. När de skulle ut och klappa andra gången gjorde de Power to the people fist tecknet. Det var endast svarta modeller i hennes line och jag tyckte det behövdes för att stärka budskapet. Underbart!!!

Likes

Comments